Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti anlayışı renonun doğuş gibi olmadığı için bence 6 ay beklemeye gerek yok.

edit : 2014 yeni kasa megane çok iyi olucak clio dan sinyalleri aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 1 Ekim 2012; 10:50:45 >
  • Arkadaslar otomatigi, edc'mi olacak bu aracta bilen varmi
    yada baska bir otomatikmi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: time is up

Arkadaslar otomatigi, edc'mi olacak bu aracta bilen varmi
    yada baska bir otomatikmi olacak

edc olacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Basliga ana konu yazmayi sevmiyorum

Mecbur kaldim arkadaslar birazdan konuyu duzenlemeyi dusunuyorum

Cihan dostum benim kilitlenen konudaki bilgileri komple alabilirsin

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=66428570&p=1#66429350

Yaptım eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

İlk 6 ay almayın muhabbetiyle ilgili hangi mesajı alıntılayacağımı bilemedim;

Clio 4 gibi tamamen yeni otomobiller satışa çıkmadan önce yüzbinlerce km testten geçirilse bile farkedilmeyen sorunlar olabiliyor, tüm markalar için geçerlidir bu. Araçlar satışa çıktıktan hemen sonra 1-2 ay içerisinde müşteri anketleri ve servis bildirimleriyle varsa yaşanan sorunlar tespit edilir, hızla önlem alınmaya çalışılır. Bu önlemler de problem çok büyük değil ise ilk 6 ay içerisinde tamamlanır. Normal bir süreçtir, Clio 4'e has bir durum değil.

Bir modelin minimum soruna/maksimum kaliteye sahip hali aracın makyajlı şekilde piyasaya çıktığı ilk aylardır. Çünkü yaşamayan müşterinin bilmediği bazı büyük maliyet gerektiren problemler (problemin kendisi küçük olabilir, ama iyileştirmek için gereken bütçe büyüktür) makyaj operasyonu gibi büyük bütçeli değişikliklerin arasında ele alınır, sorunlar giderilir. Ancak modelin ilk lansmanından itibaren yapılagelen "maliyet düşüm" çalışmaları makyaj sonrasında hız kazanır, bu sefer aracın sağından solundan kırpılmaya başlanır.

Yani; şimdi Clio 4 alınır mı? Evet alınır..

Peki 6 ay sonraki Clio 4 çok daha iyi mi olur? Çok daha iyi değil ama özellikle trim konularında daha başarılı olabilir.

Şimdi Clio 4 alanlar, 6 ay beklemedikleri için ne tarz problemlerle karşılaşabilirler? Clio 4'e özel değil ama yeni lansmanı yapılan her araçta "bebek hastalığı" denilen; kapı iç açma kolu yerinden çıkma, torpido gözü boşluk paralelsizliği, koltukta hafiften boşluk, ya da teyp düğmelerinin üzerinde soyulma vs vs gibi küçük problemler görülebilir. Peki bunlar alım için engel midir? Hayır..

Peki sevgili Integrale; sen alır mısın? Bana bakmayın ama ben sıfır araba alacaksam, makyajı beklerim..

Ancak almayı düşünenler varsa şimdiden hayırlı olsun, gönül rahatlığıyla güle güle kullansın.

tebrik ederim.. siz olayı çözmüşsünüz..

gerçekten akıllı adamın hali başka oluyor..

• Az önce test sürüşü için form doldurdum , bakalım nasıl 0.9 motor.
  • quote:

Clio 4 gibi tamamen yeni otomobiller satışa çıkmadan önce yüzbinlerce km testten geçirilse bile farkedilmeyen sorunlar olabiliyor, tüm markalar için geçerlidir bu. Araçlar satışa çıktıktan hemen sonra 1-2 ay içerisinde müşteri anketleri ve servis bildirimleriyle varsa yaşanan sorunlar tespit edilir, hızla önlem alınmaya çalışılır. Bu önlemler de problem çok büyük değil ise ilk 6 ay içerisinde tamamlanır. Normal bir süreçtir, Clio 4'e has bir durum değil.

Bir modelin minimum soruna/maksimum kaliteye sahip hali aracın makyajlı şekilde piyasaya çıktığı ilk aylardır. Çünkü yaşamayan müşterinin bilmediği bazı büyük maliyet gerektiren problemler (problemin kendisi küçük olabilir, ama iyileştirmek için gereken bütçe büyüktür) makyaj operasyonu gibi büyük bütçeli değişikliklerin arasında ele alınır, sorunlar giderilir. Ancak modelin ilk lansmanından itibaren yapılagelen "maliyet düşüm" çalışmaları makyaj sonrasında hız kazanır, bu sefer aracın sağından solundan kırpılmaya başlanır.

Peki 6 ay sonraki Clio 4 çok daha iyi mi olur? Çok daha iyi değil ama özellikle trim konularında daha başarılı olabilir.

Şimdi Clio 4 alanlar, 6 ay beklemedikleri için ne tarz problemlerle karşılaşabilirler? Clio 4'e özel değil ama yeni lansmanı yapılan her araçta "bebek hastalığı" denilen; kapı iç açma kolu yerinden çıkma, torpido gözü boşluk paralelsizliği, koltukta hafiften boşluk, ya da teyp düğmelerinin üzerinde soyulma vs vs gibi küçük problemler görülebilir. Peki bunlar alım için engel midir? Hayır..

Peki sevgili Integrale; sen alır mısın? Bana bakmayın ama ben sıfır araba alacaksam, makyajı beklerim..

Ancak almayı düşünenler varsa şimdiden hayırlı olsun, gönül rahatlığıyla güle güle kullansın.

Eline sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

quote:

tebrik ederim.. siz olayı çözmüşsünüz..

gerçekten akıllı adamın hali başka oluyor..

bu sorunlar çok büyük markalarda dahi olabiliyor:

bkz: bmw f30 3 serisi direksiyon titreme sorunu.

Ben sırf bu yüzden 316i yerine tamamen rafine yepyeni motorlu c 180 seçtim. İlk defa makyajlı kasa araç kullanacağım. Bakalım gerçekten sorunsuz mu olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Arakdaşınızı ele verin diyen yok. Sadece sorun neymiş onu söyleyin. Ben inanmıyorum bunlara. Çünkü araç tamamen fransada yeni bir ekip tarafından geliştirildi. Bursadakilerin bunu bilmesi imkansız. Araçta nasıl bir sıkıntı var bunu söyleyin diyoruz. Arakdaşınızın adı adresini isteyen yok. Ha bir tek o biliyorsa bu sorunu o zaten tümden saçma olur.

Beni maraca da ilk çıktığında millet neler dedi. Yok yeni araç risk alma, 2-3 yıla dağılır, yeni araç illa sorun çıkar vs. vs. 1 yıl oldu bir sorun yok. Sorun olsa da 3 yıl garanti var gider yaptırırım. İçiniz rahat olsun derim.

yanliş biliyorsunuz.. aracin çeşitli geliştirme projelerinde çalışan sadece benim liseden veya dişaridan şahsen tanıdığım 3 mühendis arkadaşım var.. motorlar hariç tabi, onlar fransanin işi..

Araç yeni kurulan bir ekip tarafından fransada tasarlandı. İnanmıyorum böyle bişeye kusura bakmayın. Tasarım ekibinin başı da şu vidyoda ilk görünen adam. Renaulta geçeli 2-3 sene anca olmuş sanırım.

bu videoda 0.47 saniyesinde grand tourun arkasinida gordum benim merak kasaydi clio hb beni kesmeyebilir tabi ne zaman gelir onu bilmiyorum

• quote:

ARKADAŞLAR FULL PAKETTE 4 CAM OTOMATİKMİŞ

AZ ÖNCE BAYİ İLE GÖRÜŞTÜM BU HAFTA ARAÇ GELECEKMİŞ ARIYCAK BENİ SİZE BİLGİ VERİRİM

ÇOK SEVİNDİM YA

Ben hepsini söyledim zaten önceden. Yoksa sen benim yazdıklarımı takip etmiyormusun bu hafta bende yapıcam.... ilk test sürüşü yapanlardan :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: powerauto

Test Sürüşü
    http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/otorite--23092012

Link için teşekkürler.
    Nihayet 0.90 TCe motorun bir testini gördüm. Her ne kadar test edecek olsak da motorla ilgili söyledikleri beni ferahlattı
    ( bu konudaki ilk testti ). Tasarım ve donanımda ise zaten herkesin beğenisini kazandı Clio4 . Kesinlikle izlemeye değer.

• Dizeller test aracı olarak seçilecek. İlk etapta benzinli motorlarda test sürüşü olmayabilir

• quote:

Dizeller test aracı olarak seçilecek. İlk etapta benzinli motorlarda test sürüşü olmayabilir

yeni bir motorun test aracı olmaması tamamen saçmalık olur.bence 0.9 test aracı heryerde olacaktır,belirli bir kaynağınız var mı yoksa tahmin mi...
  • quote:

Dizeller test aracı olarak seçilecek. İlk etapta benzinli motorlarda test sürüşü olmayabilir

Sanrım öyle olacak. benimde gördüğüm test aracı 1.5 DCİ touch donanımdı . 0.90 TCe motor test aracını zor görürüz gibi.
  • ben bu clio yu neden sevdiğimi buldum.arkasını ciddi ciddi leona benzetmeye başladım
  • Arkadaslar aracin rengine karar verdinizmi

Ben kirmizi dusunuyorum arac rengini

Koltuk dosemeleri kirmizi

On kolsol siyah

16 siyah jant

• Renonun muşteri ilişkilerine hayran kaldım

Dun aksam yasanan olayı renoya linkleri resimleri ile birlikte mail attım

Araçta güya sorun olduğunu söyledi bir arkadaş

Bayan konuyu arastırmış arac ile ilgili suana kadar bir sorun olmadigini binlerce km bu aracin test edildiğini böyle bir sorun olsa idi lansminin ileri bir tarihe ertelenip satisina asla musade edilmezi dedi bayan

BU HAFTA LANSMAN YAPILACAK 10 EKİM İTİBARİYLE SATIŞA BAŞLANACAĞINI SÖYLEDİ

Cok ciddi bir yatirim yapildigini anlatti

Konuyu daha detaylıca arastiracaklarini mutlak suretle tarafima bilgi vereceklerini sÖYLEDİLER

Herhangi bir sorun yok gonul rahatligi ile aracinizi alin arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 1 Ekim 2012; 14:32:56 >
  • quote:

Arkadaslar aracin rengine karar verdinizmi

Ben kirmizi dusunuyorum arac rengini

Koltuk dosemeleri kirmizi

On kolsol siyah

16 siyah jant

GRİ ARACI ALACAĞIM SANIRIM

• quote:

Orijinalden alıntı: Ocean34

quote:

Orijinalden alıntı: powerauto

Test Sürüşü
    http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/otorite--23092012

Link için teşekkürler.
    Nihayet 0.90 TCe motorun bir testini gördüm. Her ne kadar test edecek olsak da motorla ilgili söyledikleri beni ferahlattı
    ( bu konudaki ilk testti ). Tasarım ve donanımda ise zaten herkesin beğenisini kazandı Clio4 . Kesinlikle izlemeye değer.

Rıca ederım bende almayı dusunuyorum ama bu motorla ılgılı aklımda hâlâ bır cok soru ısaretı var aslında ben 1.2 tce beklıyordum 0.9 tce benım ıcın hayal kırıklıgı oldu dıyeblırım

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.