Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.2tce+edc nezaman gelir acaba yada edc hangi motorlarla gelir bilgi varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba icon pakette spor süspansiyon varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Su araca 1.5 dci edc koysa reno kisa zamanda cok is yapar

Ama su arka cam manuel olayi kim ne derse desin sacmalik baska birsey degil

Ya ne var kardeşim arka camları da elle açıver ?

Polo esp koymuyor , 2 airbag koyuyor , güvenlik donanımlarından çalıyor ama arka camlar elektrikli. Çok işime yaradı.

Bazı şeyleri ne kadar çok büyütüyorsunuz anlamıyorum.

Eksiksiz bi araç var mı piyasa ? Varsa söyleyin alalım !

Hepsinin bi taraflarından bişiler çalıyorlar işte.

polo yu çekemeyenler anten taktırsın.

Bazı şeyleri ne kadar çok büyütüyorsunuz anlamıyorum.
    herşeye eyvallahta bu söz nedir. polo 2 yıldır ağzınızdan dilinizden düşmüyor. bunu da çok büyütmeyin

büyük eksik var amaç neymiş niye manuel olmuş camlar çözemedim. olmasaymış tam olurmuş diyelim tasarımı şıklıgı kutluyalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ocean34

Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun

kırmızı olunca 800 lira fazla oluyor
  • metalik renk için 800 lira fazla para vermenin mantıklı sebebini birisi açıklayabilir mi ? bu konuda opel i hep takdir etmişimdir metalik renk boya farkını istemeyen nadir markalardan birtanesi. renault ve metelik renk için extra para isteyen markalar nerden daha fazla para kazanırım derdindeler bence başka bir nedeni yok.
  • Merhaba,
    Dün 1. Köprü yolunda yeni Clio gördüm .Test aracınada pek benzemiyordu.
    iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

metalik renk için 800 lira fazla para vermenin mantıklı sebebini birisi açıklayabilir mi ? bu konuda opel i hep takdir etmişimdir metalik renk boya farkını istemeyen nadir markalardan birtanesi. renault ve metelik renk için extra para isteyen markalar nerden daha fazla para kazanırım derdindeler bence başka bir nedeni yok.

parlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

metalik renk için 800 lira fazla para vermenin mantıklı sebebini birisi açıklayabilir mi ? bu konuda opel i hep takdir etmişimdir metalik renk boya farkını istemeyen nadir markalardan birtanesi. renault ve metelik renk için extra para isteyen markalar nerden daha fazla para kazanırım derdindeler bence başka bir nedeni yok.

parlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: slmhzl

1.2tce+edc nezaman gelir acaba yada edc hangi motorlarla gelir bilgi varmi?

edc 2013 te gelecek(ilk yarısı deniliyor)
    1.2 tce 130 bg ve 1.5 dci 90 bg de edc olacak belki 1.2 tce 140 bg gt versiyonda da edc olabilir
  • En ıyısı 1.2 tce beklemek
  • arka cam krizi henüz bitmemiş görünüyor.
  • 4 cam otomatik diye seviniyoruz!! ahh Renault Ahh!! ne hale soktun Milletimizi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

4 cam otomatik diye seviniyoruz!! ahh Renault Ahh!! ne hale soktun Milletimizi..

Ciddimisiniz bilmiyorum ama Arabanin standart donanımı sınıfının standartlarını belirleyebilecek düzeyde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 dCi motorun şehir içi tüketim değeri 4.1 ve 4.3 olarak görülüyor. Üzerine bir litre ilave edildiğinde gerçek ortalama yaklaşık 5 litre. Bu tüketim değeri aynen donanımları gibi çok cazip.

Bu araçla Renault çok iş yapar. Eğer aynı fiyat politikasını sürdürürse araç yetiştiremez.

Şu araç gelsin, bir inceleyelim bakalım.
  • Turbo motora chip takılsa 90dan hop 120 125 eder sizce olmazmı arkadaşlar
  • 8.Etap

http://www.youtube.com/watch?v=6QvCFERNRXc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pendo -- 1 Ekim 2012; 20:00:23 >
  • Peki elektrikli katlanır ayna var mı Icon'da?
    İlk sayfadaki donanım listesinde elektrikli arka cam ve katlanır ayna vardı.
  • arkadaşlar bugün izmir menemen yolundaki nazar renault'un önünden geçiyordum kırmızı clio 4 showroomdaydı incelemek isteyen gidip bakabilir
  • Şu araca şu kadar para verene kadar gırtlak dolu titanium paket 2011 düşük km dizel focus alırım aynı paraya daha iyi.Tabii zevkler renkler tartışılmaz..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.