Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Utku

Berlingo kimsenin aklına gelmezdi ama tam çok iyi alternatif. B segmenti araçlardan daha az yakıyor, daha hızlı gidiyor, daha iyi fren mesafesine sahip, daha konforlu süspansiyonlara sahip, daha iyi yol tutuyor vs..

Caddy bu araçlarla karşılaştırılmaz zaten. Bakalım Clio RS rekabet edebilecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

quote:

Orijinalden alıntı: MrAssassin

quote:

4 cam otomatik diye seviniyoruz!! ahh Renault Ahh!! ne hale soktun Milletimizi..

Ciddimisiniz bilmiyorum ama Arabanin standart donanımı sınıfının standartlarını belirleyebilecek düzeyde.

web sitesini inceleyin, "ön camlar otomatik" var ancak "arka camlar otomatik" diye birşey göremiyoruz :s

neyse araçlar bir gelsin de , bakalım..

Sırf laf olsun diye yazıyorsunuz. B segmenti çoğu aracın alt donanımlarında arka camlar manuel.

laf olsun?? neden olsun ki.. 40.000 TL isterlerken iyi.. yapmayın artık sene 2012.. beklentilerim yüksek..

"süper araç çıkardık" , "B segment killer" diye haberler çıkartırken iyi.. içine opsiyon koymaya gelince tırt..

Renault'un yapısı bu, yapacak birşey yok.. "Tek Dokunuşla Açılıp Kapanabilen Elektrikli Ön Camlar" icon modelinde yazarken , 42.490 TL'ye aldığım sözüm ona B segmenti araçta arka camla alakalı herhangi birşey yazmıyor.. ben buna kızıyorum, size değil Sn forum sakini..

• clio yüklü tır'ı bayi önünde gördüm
    sonra satış ne zaman başlayacak diye telefonla sordum. araçlar 1-2 hafta içinde gelecek dedi
    ya elemanın haberi yok yada tır araçları bırakmadan gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Aziz ne adamsin ya berlingo ha

Yahu biride cikip demiyorki adama latife yapmis saka maksatli adam b segmenti arac konusunda c segmenti ikinci el dedi bende ornek vererek acikladim abi beklenti ve zevk meselesi oldugunu ama yine isteyen istedigi yere cekmis ama cokta tin :)

Evli olsaydim alacagim arac C segmenti sedan dizel bir arac olurdu jetta ya focus olabilir. Hb de ise c4 binerdim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

clio yüklü tır'ı bayi önünde gördüm
    sonra satış ne zaman başlayacak diye telefonla sordum. araçlar 1-2 hafta içinde gelecek dedi

• bu ne arkadaş yılan hükayesine döndü. biri çıkıp ben aldım desin de forum rahatlasın
  • Bu arada 1.2 motorun, turbo ve start-stoplu versiyonunun şehir içi yakıt tüketimi 5.6 lt gözüküyor.

Bu oran bana çok iddialı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangiaraba?

Bu arada 1.2 motorun, turbo ve start-stoplu versiyonunun şehir içi yakıt tüketimi 5.6 lt gözüküyor.

Bu oran bana çok iddialı geldi.

Renonun benzinli yada dizel cok yakan motoru yokki

• quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

clio yüklü tır'ı bayi önünde gördüm

Valla komple tırı indirmeden kapatsaydın. Forum olarak zaten daha fazlasını alacak kişi birikti.
  • osmaniye bayisini aradım önümüzdeki hafta içinde gelecek hem dizel hem de benzinli 0.9 motorlu aracla test sürüşü yapabileceksiniz dedi.

numaramı aldılar, araç geldiğinde arayacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: NaKaMa

quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

0-100 değerleri sitede neden yok acaba?

0,9 turbonun 0-100 ünü merak ediyorum

Merhaba ben Swat882

Aracın maksimum Hızı 182 km
    0-100 u ise 12.2 saniye

OLMADI ŞİMDİ BAŞKA ÜYELİĞİNMİ VAR

(selamlar ben swat882)

ne oldu demeye kalmadı ceza yemişim

anlamadımda neden ceza verdiler...

başka hesabım yok ya bu arkadaşımın hesabı... cumaya kadar bu hesapla sizlerle birlikte olucam

------------

konuya dönecek olursak çalışan çalışmayan hiçkimsenin haberi yok araçtan

ama bu hafta cuma tamamen sergilenecek showroomlarda araç.. tabi test sürüşü ile birlikte...

bu arada tırcıya da sorsaydın, o da ne taşıdğını bilmiyor olurdu eminim

• Eski 1.2 motorun yakıt tüketimi nasıldır acaba ? Bazı olumsuz yorumlar da görüyordum bir ara. Umarım pişman etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Eski 1.2 motorun yakıt tüketimi nasıldır acaba ? Bazı olumsuz yorumlar da görüyordum bir ara. Umarım pişman etmez.

(Şehirde) Yakıt tüketimi

7.0 L./100 km

Yakıt tüketimi (şehir dışı)

4.7 L./100 km

Yakıt tüketimi (karma)

5.4 L./100 km

------------------------------------------
    (ben swat882)

yukarıda yazdıklarına 1-2 litre ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UEprofessional -- 2 Ekim 2012; 15:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaKaMa

quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Eski 1.2 motorun yakıt tüketimi nasıldır acaba ? Bazı olumsuz yorumlar da görüyordum bir ara. Umarım pişman etmez.

(Şehirde) Yakıt tüketimi

7.0 L./100 km

Yakıt tüketimi (şehir dışı)

4.7 L./100 km

Yakıt tüketimi (karma)

5.4 L./100 km

------------------------------------------
    (ben swat882)

yukarıda yazdıklarına 1-2 litre ekle

Bende 9lt civarı yakıyordu ama çok sıkışık trafikte ve kısa mesafelerde kullanıyordum ortalama hız bilgisi 15km falan oluyordu

Uzun yolda bir depoyla Tokat'tan Ankara'ya gidip geldim 800km'den biraz fazla yapıyor sanırım ve öyle ekonomik bir sürüşte sergilememiştim. Birde bu motorun tüketim değeri 3000km'den sonra ciddi miktarda düşüyor.

Onun dışında bu motorla gelen vites oranları çok kısa oluyor yani 50km hız ile giderlen 5. vitese atarsınız o derece :D Son sürat olarakta 160-170 arası yapıyordu. Sürüşü biraz gariptir ilk 1-2 hafta pişman olabilirsiniz ama sonradan alışıyor LPG taktıranlarda var ama performansı nasıl etkiler bilmiyorum. 4 kişi+klima ile çok dik rampalarda 2. vitese kadar düşebilirsiniz bunuda belirteyim. Bunun dışında bir çekiş sorunu yaşamazsınız

• 9 lt'de çok geldi bana
  • 9 fazla baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 2 Ekim 2012; 16:16:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrAssassin

quote:

4 cam otomatik diye seviniyoruz!! ahh Renault Ahh!! ne hale soktun Milletimizi..

Ciddimisiniz bilmiyorum ama Arabanin standart donanımı sınıfının standartlarını belirleyebilecek düzeyde.

web sitesini inceleyin, "ön camlar otomatik" var ancak "arka camlar otomatik" diye birşey göremiyoruz :s

neyse araçlar bir gelsin de , bakalım..

Web sitesini inceledim.Araka camların otomatik olmadığının farkındayim.Demek istediğim bu kadar donanım (özellikle güvenlik) varken niye arka cama takılıyoruz?Bırakın elle çevrilsin

• Benzin ve dizel yakıt fiyatlarının litresi 5 liraya yaklaşmışken araba alma düşüncesi zor gibi.

Evin ikincisi arabası olarak küçük hacimli bir benzinli araç düşünüyordum. Ancak aracı eşim de kullanacağı için otomatik ya da yarı otomatik
    bir şanzıman olsa daha iyi olur.

Demem o ki yeni renault clio iyi bir alternatif ancak, benzin fiyatları ve otomatik şanzıman seçeneği olmaması beni düşündürüyor.
  • Sitedeki fotoların birinde sol ön kapıda 4 adet cam açma kapama düğmesi yer alıyor. Muhtemelen üst donanımda. Donanım listesinde yer almaması ise garip. Bayide görüp doğrusunu öğrenmek gerek.
    İç hacmi biraz genişlemiş gibi. Biraz da araçtan gelen tıkırtı vs gibi sorunlara eğilmişlerdir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

9 fazla baya

Valla o aracın 9 lt yaktığı yerde 1.6 araçlar 11-12 litre yakardı emin olun. İki metre git frene bas ya da diğer bir tabirle dur kalk trafiğindeki tüketimidir bu aracın. Çok çok az yakmıyor ama fazla yakan bir araçta değil kesinlikle. Çok sıkışık trafikte kullanmıyorsanız 7-8 litre arası bir değer tutturursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.