Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun bayiye gidip fiyat oalan oldumu

0 faiz olayi hakkinda bir gelisme varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Arkadaslar bugun bayiye gidip fiyat oalan oldumu

sıfır faiz şu an yok.

10 ekimden sonra belki gelir dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 76erss

quote:

Arkadaslar bugun bayiye gidip fiyat oalan oldumu

sıfır faiz şu an yok.

10 ekimden sonra belki gelir dediler.

Banada ayni sey soylendi

Renoya mail attim sikayetvar.com yazdim

Bakalim

• bu arada satış temsilcileri tam bilgi sahibi değiller. icon donanımlı olduğuna emin olduğum bi araca bu joy versiyon en üst donanımlı falan dedi.

daha fiyatları da tam bilmiyorlar.

herhalde 10 ekime kadar beklemek hem fiyatlar hem kredi koşulları hem de pazarlık için en mantıklı iş olacak.
  • Beklediğiniz özelliklerle araç 45 bini geçecek belki 50ye yaklaşacak. O zaman da pahalı diyeceksiniz.
  • quote:

bu arada satış temsilcileri tam bilgi sahibi değiller. icon donanımlı olduğuna emin olduğum bi araca bu joy versiyon en üst donanımlı falan dedi.

herhalde 10 ekime kadar beklemek hem fiyatlar hem kredi koşulları hem de pazarlık için en mantıklı iş olacak.

test sürüşleri başladı demi o zaman?
  • Cihan, araba bomba olmuş yahu? Ben fotoğraflardan dahi hayran kaldım diyebilirim. :) Ne dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Beklediğiniz özelliklerle araç 45 bini geçecek belki 50ye yaklaşacak. O zaman da pahalı diyeceksiniz.

208 in en dolusu 50 kağıt .burdada 90 beygirlik icon un diğer paketleri ile satışı 45 i çok rahat bulur.bence f/p açısından en uygunu 75 lik touch olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaKaMa

quote:

bu arada satış temsilcileri tam bilgi sahibi değiller. icon donanımlı olduğuna emin olduğum bi araca bu joy versiyon en üst donanımlı falan dedi.

test sürüşleri başladı demi o zaman?

Test sürüşleri başladı mı bilmiyorum.

Ben arabayı merak ettiğimi söyledim. Ve kullandırdılar. Herhalde başladı demek oluyor.

Ama araç hakkında çok bilgi sahibi olmadıkları için fiyatı falan sonra konuşalım dedim. Sadece gördüm beğendim geldim.

• quote:

Clio 4 43.000 tl edermi hala tereddüt içindeyim

imzamdaki focus'a 41 bin lira vermiştim desem?
  • Konuyu açıldığından beri takip ediyorum. Peki arkadaşlar sizce 1.2 joy fiyatını hak eder mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

quote:

bende size şuanda aynı aracın sıfırı ne kadar desem
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

quote:

bende size şuanda aynı aracın sıfırı ne kadar desem

kasası değiştiği için bir şey dememmiz mümkün değil. ama style paket focus 52bin lira gibi bir fiyata denk geliyordu sanırım.

• ankara da 0.9 tce motor ile test sürüşü yapılabiliyr ancak sadece haftaiçi..

haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Cihan, araba bomba olmuş yahu? Ben fotoğraflardan dahi hayran kaldım diyebilirim. :) Ne dersin?

Araba guzel ama pahali

Beklemek lazim bence

• sabit cam tavan ne bi sunroof koysalar olmaz mı yav
  • Sizin yazdığınız donanım Sporty.

Fancy donanımı , Clio icon 1.2 benzinli donanım ile karşılaştırarak fazlası olduğunu görebilirsiniz.

1.25 Benzinli motor Rio Fancy 35.000 TL anahtar teslimdi.

Clio İcon 0.9 Tce Benzinli araç 35.000 TL ve vade farksız taksitlendirme ile uygun olabilir. ( 16" Siyah Çelik Jant ile)

Bu arada Clio'lar ÖTV farkı eklenerek sunuldu. Kimse kimseyi kandırmasın. Renault'ta CLİO 4 için ÖTV farkı var.

Vade farksız kampanya için hemen sevinmeyin. Sağlam dosya masrafı alınıyor diye biliyorum.

Halk bank 0,99 Taşıt kredisi ve masrafı ile Renault kampanyadaki masraf giderleri yakın olabilir. Kampanya hikaye yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erensan -- 5 Ekim 2012; 18:12:48 >
  • yarın test sürüşüne gidiyorum...

haberleri size aktaracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Beklediğiniz özelliklerle araç 45 bini geçecek belki 50ye yaklaşacak. O zaman da pahalı diyeceksiniz.

208 in en dolusu 50 kağıt .burdada 90 beygirlik icon un diğer paketleri ile satışı 45 i çok rahat bulur.bence f/p açısından en uygunu 75 lik touch olacaktır.

B sınıfı arac için 45-50 bınlerden bahsedılıyor,hemde araba renault.lux veya prestıj markası olsa anlayacagım.
    Tasarım kagıt uzerınde cok ıyı ,gıdıp bır de bayıde gorun aradakı dağlar kadar farkı.
    Opel astranın sıfırının 38500 ,aurısın 37900 tl oldugunu dusunursek bence cok pahalı.
  • Aracın fiyatı şu donanımla pahalı değil, üst sınıf benzinliyle yada 100 bin km'deki araçlarla felan karşılaştırıp kimse kendini kandırmasın ;) ama full dizel 40 olsa iyi olur, hala toplanmıyor insanlar toplu fiyat almak için
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.