<<<<YENİ CLİO 4 PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU>>>> (843. sayfa)
-
-
Lastik markası tavsiye edebilecek var mı (195-55 alacağım)? Lastiklerin üzerinde yazan yakıt tüketim sınıfları gerçekten de çok fark ediyor mu?
-
Daha önce taban halısını söktüren var mı? Ön koltukları 4 tane somunu var onları çıkarttığımda halıyı da sökebilirim gibi geliyor. Deneyen oldu mu ?
-
0.9 veya 1 olan motorun hangisi atmosferikti
-
İkisi de turbo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sce isimli 1 motor atmosferik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Performansı yakıtı nasıl acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilgim yok hocam kullanmadım, şehir içi için ideal olduğunu söylüyorlardı
0.9 turbo olandan 2017 dacia sandero kullandım 1.5 sene genelde memnundum eko modunda ölüydü gaz ama kapalı olunca turbo devreye girince alıyor götürüyordu , şehir içi genelde eko modda kullanırdım 6.5 ortalaması vardı iyidi ama 1 atmosferik şehir içi gene kasmaz senide uzun yolda biraz sollamalar yokuşlar sıkıntı olur diye düşünüyorum yakkıtta 6-7 litre olur heralde.
-
Eski kafa 0.9 tce için çekmiyor dediği için alamıyoruz şu arabayı
-
Kimseye bakmam alırım, aldım da 2020de.
Çok memnunum 20 bin km oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
0.9 Tce mi aldınız hocam? Yokuşlardaki performansı nasıl? 4 kişilik bir aileyiz. Hızla performanslar ne benim ne babamın ilgisi var. Bizi götürmez mi? Araç darmış,motor küçükmüş,yokuş sıkıntılıymış,çekmiyormuş falan biri zehirledi pederi.
-
selam,
İstanbul anadolu yakasında 80 bin bakımını nerde yaptırmalıyım. servis 9bin diyor
1.5 dci dizel
-
evet kayış antifriz felan değişecek yılı geldi
-
Medianav güncellemesini resmi siteden yapmama rağmen navigasyon dosyası için corrupted diyor elinde storage card 4 (tamamı) içindekileri indirebileceğim bir link verebilen olursa sevinirim.clio 2013 versiyon 4.1.0.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarkii -- 17 Ağustos 2022; 23:47:2 > -
2019 Tce clio 0.9 (Joy) aracım var klimayı açınca 5,10 dk içinde soguk üfleme yapıyor, soğuyana kadar ılık üflüyor sizdede böyle mi , nedeni ne olabilir ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araç uzun süre sıcak altında beklemişse soğuk havanın gelmesi hissedilmesi biraz daha uzun sürebiliyor.
Genel olarak ilk andan itibaren soğukluk hissediliyor. Araç hareket halinde ve dış sirkülasyon kapalı konumda; ilk 10dk sonrası gerçek anlamda etkili soğutma başlıyor denilebilir...
Arkadaşlar selam, 2013 Model Icon donanım 0.9 Tce araç sahibiyim. Eller serbest moduyla ilgili sormak istediğim bir şey var. Araç kumandası her daim cebimde çok nadir tuşlarına basarak kullanırım onun dışında hep kapı kolundaki tuştan açıp kapatıyorum kapıları. Soracağım soru şu, araçtan indikten ve biraz uzaklaştıktan sonra otomatik kilitlemesi lazım aracı. Bunu bazen yapıyor bazen yapmıyor ve neye bağlı olduğunu bir türlü çözemedim. Söylediğim gibi araç kumandasını neredeyse hiç kullanmıyorum, gün içinde araçtan inip uzaklaştığımda bunu 10 kere yapıyorsam yarısında araç otomatik kilitliyor yarısında kilitlemiyor diyebilirim. Bu konu özelinde dikkat etmem gereken şey nedir? Araçtan inip yürüdükten sonra otomatik kilitlemediğinde cebimden anahtarı çıkarmamak için arabanın yanına tekrar dönüp kapı kolundan kilitlemek zorunda kalıyorum onu da geçtim araçtan inip yürüyüp kilitlendi mi kilitlenmedi mi düşünmek istemiyorum sürekli olarak :) Otomatik kilitlemenin sürekli çalışması için ne yapmam gerek?
-
Her seferinde çalışması lazım hocam ekstra yapılacak bir şey yok, yedek anahtar ile de denediniz mi?
Merhaba, bir arkadaş mevcut anahtarın pilini değiştirmemi önerdi. Onu da yapacağım fakat onu yapana kadar bir de yedek anahtarla deneyeyim iyi oldu bu fikir. Bir de akü kaynaklı olabilir mi acaba diye düşündük, ben aküyü açtım baktım start stop 70 amper AGM akü fakat benim araçta SS çalışmıyor sürekli otomatik stop mümkün değil hatası veriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X