Şimdi Ara

<<<<YENİ CLİO 4 PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU>>>> (849. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.005
Cevap
180
Favori
1.178.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, aracın organik fosfor sarı antrifrizinin üstüne turuncu-kırmızı glacelf auto Supra karıştırsak sıkıntı olur mu? Orijinal antifiriz D tipi olarak geçiyor, Glacelf de D tipi olarak geçiyor spekte. Sadece rengi değişik. 4 ay önce bir kere su ekledim, bu sefer antifriz eklemesi yapmak istiyorum. Gelecek ay zaten komple yenileteceğim ustaya 4 sene olduğu için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Depar Atan Uruk Hai kullanıcısına yanıt

Hocam su neden eksiliyor? Eksilmemesi lazım.

Sorun bu bence.

Benim araç da 4 yaşında ama 2-3 sene daha antifriz değişmem.

Siz yine su ekleyin. Hiç bilmiyorum ama tepkimeye falan girebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 16 Nisan 2024; 20:39:0 >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt

Hocam bilmiyorum bayram dönüşü 9 saat yol yapmıştım sanki bir tık eksilmiş gibi. Tamamdır o zaman bakıma sokarken komple değiştirmek gerekli. Bu arada önerilen değişim süresi zaten 4 yıl o yüzden değiştirmek istiyorum araç 2020 model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depar Atan Uruk Hai -- 16 Nisan 2024; 21:3:53 >
  • Hayırlı pazarlar arkadaşlar Clio 4 aküm bitti tabii ki Radyo kod istiyor radyoya giriş yapamıyorum Renault Port uygulamasını indirdim şase numarasını girdim ama motor numarası istiyor bir yardımcı olabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi figu -- 30 Haziran 2024; 9:59:52 >
  • figu F kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri yardımcı oluyordu önceden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • figu F kullanıcısına yanıt

Motor numarasını niye girmediniz peki?

• Clio 4 2014 sporttourer joy araçta teyp ve göğüslük tarafında yaklaşık 3 yıldır sebebini bilemediğim bir tıkırtı sesi vardı. Bugün teyp çerçevesini söktüm (farklı bir amaç için) Çerçeveyi sabitlemek için kullanılan dört klipsten birinin tırnak yuvasında olduğunu farkettim. Klipsi yuva içinden çıkarıp diğerleriyle karşılaştırdığımda aralığının daha açık olduğunu gördüm. Normalde tırnak üzerinde sabit kalması gereken bu plastik parçası tırnaktan çıkıp yuva boşluğunda serbest kaldığından parke döşeli bir yolda titreşimden dolayı tıkır tıkır ses yapıyordu. Fotoğraflarla bu paylaşımı yapıp belki birilerine faydası olur diye düşündüm. İlk fırsatta bu klipslerin yenisini bulup değiştireceğim. Aralığı açılan klipsi burun kısmından çakmakla ısıtıp bir süre bacaklardan basıp soğuyana kadar olması gereken şeklini verdim. Geri taktıktan sonra ses kesildi. Sesi tarif edecek olursam sanki bir plastik kutu içine boncuk atmışız şişeyi çalkalıyormuşuz gibi bir sesti.

Çerçeve elle sökülebilir. Tornavida gibi metal alet kullanmayın. Alt kenarlardan yukarı doğru hafifçe yoklaya yoklaya nasıl söküleceğini keşfedebilirsiniz. Bahsettiklerim icon ve touch modeller için geçerli olmayabilir. Bahsettiklerim joy paket araçlarda bulunan teyp çerçevesi içindir.

Düzenleneme sebebi: Fotoğraflar eklendi.

<<<<YENİ CLİO 4 PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU>>>> <<<<YENİ CLİO 4 PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU>>>> <<<<YENİ CLİO 4 PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU>>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neselikelebek -- 18 Temmuz 2024; 15:9:0 >

• Depar Atan Uruk Hai kullanıcısına yanıt

Aynısını ben de ekliyorum umarım sağlıklıdır <<<<YENİ CLİO 4 PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU>>>> 

• Merhaba,

2017 Joy 1.5 dCi 75bg EU5 Dizel Manuel aracımda, vites geçişlerinde arada 1 ve geri viteste geçişin yarısında takılıyor bazen izin vermiyor bazen de zorlayınca geçiyor. Geçmediği durumlarda boşa alıp debriyajı bırakıp tekrar bastığımda geçiyor ancak sanki arada bir şeye ufaktan da olsa takılıyormuş gibi oluyor. 25.000km önce debriyaj baskı balata ve şanzıman yağı değişti. Bakım öncesi de aynı problem vardı. Sizce sebebi nedir?

Araştırmama göre mümkün olabilecek sebepleri listeledim ancak emin değilim. Ayrıca vites kolu da az miktarda hareket ediyor.

-Senkromeç

-Debriyaj Baskısı Arızası

-Vites kumanda kolu

• lozzyhan L kullanıcısına yanıt
    Kronik

• TIRPAN kullanıcısına yanıt

Çözümü var mı ki?

Ben uğraşmadım böyle kabul ettim

• Kesinlikle standart ve kronik bu 1. vites ve geri vitesin kemikli olmasının bir çözümü yok. 2015 modelde de vardı, 2019 da aynı. Yıllar geçse de renault hiç şaşırtmıyor.

Dediğiniz olay bende de mevcut. Geri vitese takarken debriyajı pompalamam gerekiyor. Birinci viteste de debriyajı biraz hızlı bırakırsam sarsıyor, hafif öne doğru atılıyor. Hatta birinci viteste direkt 13 km hıza çıkıyor, bu sebeple yoğun trafik çile gibi oluyor araba bir anda hızlanıyor 13 km’ye. Önceden babamın Opel’ini kullanıyordum, debriyaj pamuk gibiydi, hala daha arada stop ettiriyorum Clio’yu.

• şu havayı ön cama verdiğimizde klimanın otomatik açılmasına çare bulamadılar mı? ayrıca ışıkta yanmıyor kafasına göre klima açılıyor.aracın beynine gireceğim acaba nerde bu ayar bilen varmı ?

• Selamlar

Dün clio 4 1.2 aracımı senelik bakım için aracı ustaya bıraktım bana lastiklerin üzerinde 51 psi yazıyor o havayı vurmalısın dedi normalde 32 vuruyorum ve öyle vurulması gerektiğini biliyorum ama adam çok iddialı herkes yanlış biliyor dedi. Baktım lastikte evet 51 psi yazıyor ne demek bu?

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt

Bazen benzinlikte göz ucuyla bakıyorum arabaların marka modellerine kaç hava basıyorlar diye. Ustadan daha iyi bildiğimi iddia edemem fakat şu ana kadar 40 ve üzeri hava basan binek araca hiç ama hiç denk gelmedim.

Bu lastiğe Max 51 Psi hava basılabilir yoksa günler demek o  <<<<YENİ CLİO 4 PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU>>>> 

• Herkese merhaba. Görevim gereği doğu anadolu bölgesinde yaşıyorum ve geceleri yollar çok karanlık. karşıya rahatsızlık vermemek adına kısalarda ve uzunlarda orijinal sarı ampul kullanıyorum. fakat en azından uzunları led ampul ile değiştirmek istiyorum. kullanıp memnun kaldığınız araca en uyumlu led ampul hangisidir? arkası uzun veya kısa ulan led çeşitleri varmış sanırım. hangisi tam uyar?

öyle bir ustaya araba değil bisiklet bile bırakmazdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.