< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
<<<<YENİ CLİO 4 PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU>>>> (849. sayfa)
-
-
Hocam su neden eksiliyor? Eksilmemesi lazım.
Sorun bu bence.
Benim araç da 4 yaşında ama 2-3 sene daha antifriz değişmem.
Siz yine su ekleyin. Hiç bilmiyorum ama tepkimeye falan girebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 16 Nisan 2024; 20:39:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bilmiyorum bayram dönüşü 9 saat yol yapmıştım sanki bir tık eksilmiş gibi. Tamamdır o zaman bakıma sokarken komple değiştirmek gerekli. Bu arada önerilen değişim süresi zaten 4 yıl o yüzden değiştirmek istiyorum araç 2020 model.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depar Atan Uruk Hai -- 16 Nisan 2024; 21:3:53 >
Hayırlı pazarlar arkadaşlar Clio 4 aküm bitti tabii ki Radyo kod istiyor radyoya giriş yapamıyorum Renault Port uygulamasını indirdim şase numarasını girdim ama motor numarası istiyor bir yardımcı olabilir misiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi figu -- 30 Haziran 2024; 9:59:52 >
Müşteri hizmetleri yardımcı oluyordu önceden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Motor numarasını niye girmediniz peki?
-
-
Aynısını ben de ekliyorum umarım sağlıklıdır
Merhaba,
2017 Joy 1.5 dCi 75bg EU5 Dizel Manuel aracımda, vites geçişlerinde arada 1 ve geri viteste geçişin yarısında takılıyor bazen izin vermiyor bazen de zorlayınca geçiyor. Geçmediği durumlarda boşa alıp debriyajı bırakıp tekrar bastığımda geçiyor ancak sanki arada bir şeye ufaktan da olsa takılıyormuş gibi oluyor. 25.000km önce debriyaj baskı balata ve şanzıman yağı değişti. Bakım öncesi de aynı problem vardı. Sizce sebebi nedir?
Araştırmama göre mümkün olabilecek sebepleri listeledim ancak emin değilim. Ayrıca vites kolu da az miktarda hareket ediyor.
-Senkromeç
-Debriyaj Baskısı Arızası
-Vites kumanda kolu
-
Kronik
Çözümü var mı ki?
-
Ben uğraşmadım böyle kabul ettim
Kesinlikle standart ve kronik bu 1. vites ve geri vitesin kemikli olmasının bir çözümü yok. 2015 modelde de vardı, 2019 da aynı. Yıllar geçse de renault hiç şaşırtmıyor.
-
Dediğiniz olay bende de mevcut. Geri vitese takarken debriyajı pompalamam gerekiyor. Birinci viteste de debriyajı biraz hızlı bırakırsam sarsıyor, hafif öne doğru atılıyor. Hatta birinci viteste direkt 13 km hıza çıkıyor, bu sebeple yoğun trafik çile gibi oluyor araba bir anda hızlanıyor 13 km’ye. Önceden babamın Opel’ini kullanıyordum, debriyaj pamuk gibiydi, hala daha arada stop ettiriyorum Clio’yu.
şu havayı ön cama verdiğimizde klimanın otomatik açılmasına çare bulamadılar mı? ayrıca ışıkta yanmıyor kafasına göre klima açılıyor.aracın beynine gireceğim acaba nerde bu ayar bilen varmı ?
-
Selamlar
Dün clio 4 1.2 aracımı senelik bakım için aracı ustaya bıraktım bana lastiklerin üzerinde 51 psi yazıyor o havayı vurmalısın dedi normalde 32 vuruyorum ve öyle vurulması gerektiğini biliyorum ama adam çok iddialı herkes yanlış biliyor dedi. Baktım lastikte evet 51 psi yazıyor ne demek bu?
Bazen benzinlikte göz ucuyla bakıyorum arabaların marka modellerine kaç hava basıyorlar diye. Ustadan daha iyi bildiğimi iddia edemem fakat şu ana kadar 40 ve üzeri hava basan binek araca hiç ama hiç denk gelmedim.
-
Bu lastiğe Max 51 Psi hava basılabilir yoksa günler demek o
Herkese merhaba. Görevim gereği doğu anadolu bölgesinde yaşıyorum ve geceleri yollar çok karanlık. karşıya rahatsızlık vermemek adına kısalarda ve uzunlarda orijinal sarı ampul kullanıyorum. fakat en azından uzunları led ampul ile değiştirmek istiyorum. kullanıp memnun kaldığınız araca en uyumlu led ampul hangisidir? arkası uzun veya kısa ulan led çeşitleri varmış sanırım. hangisi tam uyar?
-
öyle bir ustaya araba değil bisiklet bile bırakmazdım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X