Merhaba, 2018 model joy paket aracım var yeni aldım. Aracı aldıktan 2-3 gün sonra lastik basınç uyarısı vermeye başladı. Şişirdim, sıfırlama yaptım tekrarlamaya devam etti. Geçen hafta kışlık lastikleri taktım, aynı lastik basınç uyarısı vermeye devam ediyor gene. Sensörlerine kendimiz ulaşabilir miyiz yoksa usta,servise mi gitmemiz gerekli acaba? |
<<<<YENİ CLİO 4 PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU>>>> (850. sayfa)
-
-
Lastiğin birisi hava kaçırıyor olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Joy paketlerde lastik içi sensör yok. Teker dönüş hızına göre lastik basınç uyarısı veriyor. Çünkü basınç 32’den 3 ay içinde 29’a falan düşüyor hiç uyarı verdiği yük bütün tekerler aynı miktarda hava kaybettiği için. Sert kasise girildiğinde falan girdiğinde uyarı verebiliyor. Eğer hava kaçırmadan uyarı veriyorsa araç beyni bir yerde veriyi yanlış yorumluyor olabilir ya da teker dönüş hızlarından birinden yanlış veri alıyor. cihaza bağlatmak lazım diye düşünüyorum. İlk önce lastik basınçlarınızı kontrol edin hava kaçırıyor da olabilir. Lastikler soğukken en yakın benzinliğe gidip bakın bakalım diğerlerinde göre daha düşük hava basıncı olan var mı. Benim sol arka lastik genelde daha çok hava kaçırıyor. 27’ye falan düştüğü oluyor birkaç ay içinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, 4 mevsim lastik vardı üzerinde onları komple çıkarıp kışlık lastiğe geçtim. Aynı uyarıyı hemen vermeye tekrar başladı.
Geçen hafta abs uyarısı verdi ekranda, sol lastiğin aks körüğünü değiştirdim oda kopuktu. Sağ lastik te abs uyarısı vermeye başladı daha sonra kendiliğinden kayboldu. Düşük basınç uyarısı da gitti onunla birlikte, bugün sabah tekrar yanmaya başladı lastik basınç uyarısı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X