Şimdi Ara

Yeni Clio Hakkında # Gerçekten Göz Alıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaşadığım şehirde Yeni Clio ' nun sokaklarda hakimiyet kurduğunu görüyorum.
    Ve gerçekten dış görünüşü çok karizmatik bi araba.
    Arkadan ve önden duruşu, kibar olması, küçük fakat geniş olması gibi gerçekten cezbedici özelliklere sahip.
    Renault'un sitesine girip fiyat listesine baktım.
    Turbo 1.4 90 BG Benzinli, Jant + İç Dekor özellikleriyle beraber aracın fiyatının 34.000TL olduğunu gördüm.
    Gerçekten günümüz araç fiyatlarına göre "çok uygun" bir fiyata sahip.
    Fakat fiyatının bu kadar uygun olması insanı düşündürmüyor değil.

Aracı kullananlar ve bilgiye sahip olanlar yorumlarını esirgemezse sevinirim.
    Şimdiden teşekkür ederim

http://www.renault.com.tr/assets/upload/gallery/image_00005049_1_yeni_clio_galeri1.jpg

http://www.araba-modelleri.net/wp-content/uploads/2012/07/2013-renault-clio-2.jpg

Kırmızısı çok hoş duruyor

• Nedense hep reno hep bi itici gelmiştir albenisi yokmuş gibi geliyo bana ama kimilerine görede çok çekici zevk meselesi sanırsam
  • içerde göstergerler var gerisi fısss ciddiyim. dışı güzel bişi diyemem
  • Turbo 1.4 Benzinli model yok ki.
  • İç kısımda arka bölüm Polo'dan daha dar geldi bana.

Tasarımı hoş lakin iç mekan vasat ötesi bana göre.

Bir de fiyatları Reno standartlarına göre biraz fazla.

1.2 Baz donanım 30,500..
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Turbo 1.4 Benzinli model yok ki.

0.9 Turbo 90 beygirlik motoru denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

İç kısımda arka bölüm Polo'dan daha dar geldi bana.

Tasarımı hoş lakin iç mekan vasat ötesi bana göre.

Bir de fiyatları Reno standartlarına göre biraz fazla.

1.2 Baz donanım 30,500..

İç mekanın ne gibi kötü yanları var mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o değil de arka camları neden otomatik yapmazlar ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun iki kapili clio gordum. yandan citroen zannettim ama biraz ilerleyince clio oldugunu anladim. gercekten muthis yapmislar. iki kapili versiyonlarinin fiyatlari ne kadar biri yazabilirmi? suan musait degilimde bakmak icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: celal567

o değil de arka camları neden otomatik yapmazlar ki

Artık otomatik. En full pakette arka camlar otomatik. Ama maalesef baz donanımda bile B segment bir arabada ESP standart olmuş, insanımız arka cama takılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 21 Şubat 2013; 11:46:41 >
  • Güzel yapmışlar aracı bende çok beğeniyorum. İçi biraz daha iyi olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

dun iki kapili clio gordum. yandan citroen zannettim ama biraz ilerleyince clio oldugunu anladim. gercekten muthis yapmislar. iki kapili versiyonlarinin fiyatlari ne kadar biri yazabilirmi? suan musait degilimde bakmak icin.

2 kapılı Clio4 yok ve üretilmeyecek.

Arka kapı kollarını cam hizasına gizledikleri için görememişsinizdir. Hepsi 4 kapı
  • quote:

ICON donanım seviyesinde arka camlarda otomatik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2lu

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

dun iki kapili clio gordum. yandan citroen zannettim ama biraz ilerleyince clio oldugunu anladim. gercekten muthis yapmislar. iki kapili versiyonlarinin fiyatlari ne kadar biri yazabilirmi? suan musait degilimde bakmak icin.

2 kapılı Clio4 yok ve üretilmeyecek.

Arka kapı kollarını cam hizasına gizledikleri için görememişsinizdir. Hepsi 4 kapı

hadi ya gercekten sasirdim..
    beyazı ve kirmizisi cok yakisiyor. birde gordugum arac full du sanirim yoksa bu kadar clio hos gelmezdi.

• Renaulta pek aşık olduğum söylenemez ama Clio4 ü bende çok beğeniyorum. Şahsen B sınıfı sıfır bir otomobil alacak olsam listemde ilk 3 ün içinden asla düşmez.

- Çok iyi bir tasarım.
    - Geniş motor yelpazesi (0.9 cc lik turbo benzinli motoru çok alınası bir motor)
    - BAZ DONANIMDA BİLE ESP standart.
    - Geniş servis ağı.

Bu aracı eleştirirken bu artılarınıda unutmamak gereki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

Artık otomatik. En full pakette arka camlar otomatik. Ama maalesef baz donanımda bile B segment bir arabada ESP standart olmuş, insanımız arka cama takılmış.

Esp gerekli ama standart olmasına seviniyoruz. O hale geldik çünkü. Arka camlarada herkes takılabilir bunda ne varki 35 bin civarı para verip 2013 arabaya binip arka camları elle mi açayım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygun_ank -- 21 Şubat 2013; 12:13:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

quote:

Esp gerekli ama standart olmasına seviniyoruz. O hale geldik çünkü. Arka camlarada herkes takılabilir bunda ne varki 35 bin civarı para verip 2013 arabaya binip arka camları elle mi açayım .

Yeni Clio Icon 1.2 16v 75 bg 35.990 TL'ye arka camları parmak uçlarınızla açabiliyorsunuz. Ha şu da var; bu donanımda kartsız girişte var. Yani karta dokunmadan araca girip çalıştırabiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

quote:

quote:

Yeni Clio Icon 1.2 16v 75 bg 35.990 TL'ye arka camları parmak uçlarınızla açabiliyorsunuz. Ha şu da var; bu donanımda kartsız girişte var. Yani karta dokunmadan araca girip çalıştırabiliyorsunuz

Tamam hocam anlıyorum araç donanımlı ama koysalardı baz modelede güzel olurdu birşey kaybetmezlerdi diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

Öncelikle hepinize merhaba..
    Yaşadığım şehirde Yeni Clio ' nun sokaklarda hakimiyet kurduğunu görüyorum.
    Ve gerçekten dış görünüşü çok karizmatik bi araba.
    Arkadan ve önden duruşu, kibar olması, küçük fakat geniş olması gibi gerçekten cezbedici özelliklere sahip.
    Renault'un sitesine girip fiyat listesine baktım.
    Turbo 1.4 90 BG Benzinli, Jant + İç Dekor özellikleriyle beraber aracın fiyatının 34.000TL olduğunu gördüm.
    Gerçekten günümüz araç fiyatlarına göre "çok uygun" bir fiyata sahip.
    Fakat fiyatının bu kadar uygun olması insanı düşündürmüyor değil.

Aracı kullananlar ve bilgiye sahip olanlar yorumlarını esirgemezse sevinirim.
    Şimdiden teşekkür ederim

http://www.renault.com.tr/assets/upload/gallery/image_00005049_1_yeni_clio_galeri1.jpg

http://www.araba-modelleri.net/wp-content/uploads/2012/07/2013-renault-clio-2.jpg

Kırmızısı çok hoş duruyor

1.4 90bg 34.000TL nerede?

Clio ya gelecek olursak;

Dışarıdan fena değil. Beyaz olanı alınabilir.
    Ama! içeriden sadece ön gösterge paneli güzel diğer yerler vasat.

Sanki! unutmuşlar daa, sonradan yapıştırmışlar gibi duran bu zımbırtı?
    Siz birde bu abartılı piano black kaplamayı 3-5 ay sonra görün. Çizik içinde kalacak, her güneş vurduğunda sinirlenilecek...

Bence alım seviyesi: İCON
    Benzinli araç isteyenler için, Icon Turbo 90 bg Stop & Start doğru tercih olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

quote:

quote:

Tamam hocam anlıyorum araç donanımlı ama koysalardı baz modelede güzel olurdu birşey kaybetmezlerdi diye düşünüyorum

30.000 TL'lik BAZ modelde ESP-ASR-AFU, Hız sabitleyici, Daylight, Hillholder ve Bluetooth-USB player STANDART

Bu özelliklerin rakip araçlardaki hangi donanımlarda olduklarını hiç araştırdınız mı?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.