Şimdi Ara

Yeni CLİO4 Kapılar kapanmıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
3
Favori
9.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çoktandır yazmıyordum aracın halen kapıları kapanmıyor ama son gelenlerde bu sorunlar azalmış diyorlar.yinede dikkat edin
  • Zamanla açılır mı dediler 2013 model arabaya he
  • Herkese iyi akşamlar.sizlerle bir tecrübemi paylaşmak istiyorum.hani bu kapı fitillerini sertleştirme işlemi varya,hani içine hortum,serum lastiği v.s. sokuyorlar sakın denemeyin derim.çünki ben denedim ve bin pişman oldum,çünkü komple lastiklerim çöpe gitti.halbuki lastiklerin içlerinede o kadar yağ döktüm,ona rağmen kapı lastiklerim hep yırtıldı,yırtıldıda yırtıldı.çektiğim eziyet cabası,130 tl.den oldum bide.yani sakın yapmayın çok riskli bir iş.
  • Benim aracımda kapılarda bir sıkıntı yok niye böyle şeyler hep sizlere denk gelir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nestea10

Benim aracımda kapılarda bir sıkıntı yok niye böyle şeyler hep sizlere denk gelir :)

ben sattım hocam sorunları bitmedi şimdi 2014 sıfır astra sedan 1.4 140 hp aldım artık renomu asla.tek avantajı servis biraz ucuz ama değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: www.karakalemresim.net

quote:

Orijinalden alıntı: Nestea10

Benim aracımda kapılarda bir sıkıntı yok niye böyle şeyler hep sizlere denk gelir :)

ben sattım hocam sorunları bitmedi şimdi 2014 sıfır astra sedan 1.4 140 hp aldım artık renomu asla.tek avantajı servis biraz ucuz ama değmez.

Zevk meselesi hocam araba bu herkese şans gülmüyor benden yana bir sıkıntı yok güle güle kullanın :)

• 2014 clio 4 icon var. Kapılar zorlamasan kapanmaz. Rüzgar sesi yüksek hızlarda evet var. Hız sabitleme tuşu direksiyon arkasında olanlar da kullanımı daha zor, direksiyon uzerine birakmayacaksan iki yer de makul değil. Direksiyondaki plastik parmakları kesiyor. Koltuklar 10 numara bel desteği ihtiyacı yok. B segment tüm araçlarda diz mesafesi böyledir dardır bunu elestiremeyiz. Süspansiyon sert yüksek hizlrda ve virajlarda savrulmayi önler bu bi güvenlik önlemi hem güvenlik hem konfor arayacaksan abc ve airmatic donanımlı bi araç almak lazım. Aracım clio son seri lastik basınç göstergeli start stop yok 1.5 dci Ecomodlu. Yani 2012 üretim neyse hataysa aynı arabaysa aynı salt değişiklik donanım 1 eksik 1 fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersinmart E kullanıcısına yanıt
    Ben sattım kurtuldum ama yazdıklarınız doğru ,hocam işin özeti şu insan hayatında bir defa tehlikeLi kaza yapar ya ölür yada sakat kalır,yada kaza yapmaz ,ama var sayalım yaptı bu cliodan insan nasıl sağ çıksın allah aşkına otobanda tır yanımdan geçerdi bu clio sağa sola giderdi asıl satma sebebim birgün yokuş aşağı fren yaptım abartısız söylüyorum hızım 40 km idi bu clio 15 metrede durdu hemde abs devreye girmişti zaten ondan sonra tiksindim.Şimdi yeni astra sedan aldım inanın çok güven veriyor bu renoya bulaşmayın derim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.