Şimdi Ara

**Yeni** Compaq Mini 700ET FT309EA NETbook (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
24.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar ben bu laptopun microfon ayarlarını yapamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum bilgisayardan ses kaydetmek msn de sesli goruşmek yapmak istiyorum ama hiç birini yapamıyorum bi yerlerde yanlışlıkmı yaptım acaba tam microfon ayarlarını bilen arkadaşlar yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkurler.
  • arkadaşlar,

a110 bir tane de ben aldım, tüm forum u okudum, herkes win 7 ye geçin demiş ama acemiliğimden olsa gerek nasıl geçeceğimi bir türlü anlayamadım.

harci dvd playerım yok, dolayısı ile usb ile çözmem gerek. bier torrent den win 7.iso indirdim. yaklaşık 3.5 gb.

sonrasında ne yapmam gerektiğini yazabilirseniz çok memnun olurum.

anlayamadığım bir diğer konu ise 7 için 22 ekim de türkiyede çıkacak deniyor. beklemek mi gerek?

şimdiden ilginiz için teşekkürler.
  • HP Compaq 700ET-FT309EA bu alet gg de şuan 420 ytl alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acy78

HP Compaq 700ET-FT309EA bu alet gg de şuan 420 ytl alınır mı?

Ben aldım 419 TL ye bugune özel bi indirim normalden % 35 indirimli. alacak arkadaşlar kacırmasın derim.
  • ürünün gerçek fiyatı nedirki? bende gittigidiyordan almayı düşünyorum
  • HP COMPAQ MİNİ 110C-1010ET modelini nerden alalım,en sağlam site hangisidir,uçuk fiyatlar var.ereyonda 700 lira,bimeks de 900 e yakın,simdial.com da 600 lira,GG da 500 lira.kararsız kaldım nerden alalım.ya 600 e simdial.com dan ya da GG dan 500 e...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberker

arkadaşlar,

a110 bir tane de ben aldım, tüm forum u okudum, herkes win 7 ye geçin demiş ama acemiliğimden olsa gerek nasıl geçeceğimi bir türlü anlayamadım.

harci dvd playerım yok, dolayısı ile usb ile çözmem gerek. bier torrent den win 7.iso indirdim. yaklaşık 3.5 gb.

anlayamadığım bir diğer konu ise 7 için 22 ekim de türkiyede çıkacak deniyor. beklemek mi gerek?

hocam ayrıntılı anlatımlar forumda var ama hiç ugrasmayım dersen benim yontemimle win7 yi yukleyebilirsin.

öncelikle ultra iso yada power iso programını mevcut xp işletim sistemine kur.
    indirdigin iso uzantılı win7yi bi flash bellege at.
    power iso yada ultra isodan biraz karıstırarak bilgisayarına sanal surucu yarat.
    bu yarattıgın sanal surucunun içine flash bellege attıgın win7 iso dosyasını yol goster.
    sonra direk bilgisayarına tıklayıp yarattıgın sanal surucun içinde win7 nin setup dosyasını cift tıkla ve kuruluma basla.

yani xp calısırken win7 yukleyeceksin.hee eski xp bi sıkıntı yaratmasından cekinme zira kurulum bitince C: nin içinde oldwindows olarak bir klasor olacak.bunu gonul rahatlıgıyla silebilirsin.bu senin eski xp işletim sistemin.bu yontemle yaparsan hardiskindeki recovery bolumu de zarar görmemiş olur.

umarım anlatabilmisimdir.bende bu arada cihazdaki boardcom hd video decoderiyle basım dertte.driverlerini yukledigim halde win7 de kurulumda cihazınızda bu donanım yoktur gibi bi hata alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F6021464 -- 23 Ağustos 2009; 0:53:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: voto

Arkadaşlar bu minibookların benimkisi 731et webcamerası özellikle akşam ev ışığı altında beyaz yada sarı lambalarda berbat gösteriyor simsiyah sadece gölge gibi gösteriyor ,sizin webcamlarla tecrüberiniz varmı?
    Paylaşırsanızı sevinirim.

kameranın secenekler bolumunde aydınlatma oranı var orayı arttırırsanız biraz daha aydınlık olcaktır kamera
  • quote:

arkadaşlar,

Arkadaşlar bu konuda neden bencillik yapılıyor nasıl seven yüklüyeceğimizi en azından bir kaynak gösterseniz çok seviniriz.
  • Arkadaşlar cihazla winamp tan müzik dinlerken takılmalar oluyor nedendir acaba boyle sorunu olan arkadaşlar varmı? yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reis3737

Arkadaşlar cihazla winamp tan müzik dinlerken takılmalar oluyor nedendir acaba boyle sorunu olan arkadaşlar varmı? yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkurler.

takılma derken???
    cok genel bi sorun olmus bu,winamp versiyonunda tutun da işletim sisteminize kadar gider.
    sorun winampdamı sesdemi once onu bulun,sesdeyse ses kart driverini guncellemeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorfa

quote:

arkadaşlar,

hocam ayrıntılı anlatımlar forumda var ama hiç ugrasmayım dersen benim yontemimle win7 yi yukleyebilirsin.

öncelikle ultra iso yada power iso programını mevcut xp işletim sistemine kur.
    indirdigin iso uzantılı win7yi bi flash bellege at.
    power iso yada ultra isodan biraz karıstırarak bilgisayarına sanal surucu yarat.
    bu yarattıgın sanal surucunun içine flash bellege attıgın win7 iso dosyasını yol goster.
    sonra direk bilgisayarına tıklayıp yarattıgın sanal surucun içinde win7 nin setup dosyasını cift tıkla ve kuruluma basla.

yani xp calısırken win7 yukleyeceksin.hee eski xp bi sıkıntı yaratmasından cekinme zira kurulum bitince C: nin içinde oldwindows olarak bir klasor olacak.bunu gonul rahatlıgıyla silebilirsin.bu senin eski xp işletim sistemin.bu yontemle yaparsan hardiskindeki recovery bolumu de zarar görmemiş olur.

umarım anlatabilmisimdir.bende bu arada cihazdaki boardcom hd video decoderiyle basım dertte.driverlerini yukledigim halde win7 de kurulumda cihazınızda bu donanım yoktur gibi bi hata alıyorum.

yorfa kardeş teşekkür ederim.
    win 7 yi bir torrent sitesinden indirdim, ancak yine de orijinal bir yazılım varken win7 yi kurmaya çekiniyorum. güncellemeleri yapabiliyor musun? orijinal olmayınca sıkıntı oluyor biliyorsun.
    bir de ola ki geriye dönüp orijinal xp yi kurmaya kalkacak olursakdiye soruyorum mevcut sistemi saklamanın ya da bir ortama almanın bitr yolu var mı?

win 7 yi soran arkadaşlar, torrent sitelerinde bulabilirsiniz.

tekrar teşekkürler...

• arkadaşlar,

Compaq Mini 110c-1010ET ya 2 gb 800hz ddr2 ram deneyen oldu mu? 800 mü daha doğru yoksa 667 mhz mi? fiyat olarak ikisi de aynı. hangisi daha avantajlı?

kitapta 1 gb a kadar destekler diyor ama gördüğüm kadarıyla 2 gb yı deneyip şiddetle öneren arkadaşlar olmuş.

makinaya bir zarar gelir mi? yardımcı olursanız sevinirim.
  • BEN COMPAQ MİNİ 700 500TL ye satıyorum sıfır sadece windows yuklenmıstır sonrasında hıc kullanılmamıstır 2 adet satıyorum 0538 490 19 19
  • msi,asus,datron vs gibi aynı cipseti ve işlemciyi kullanan hp 110c 1010et için overclock deneyen var mı???

yabancı forumlarda msi için olan bi forumda cihazı 2,53mhz de calıstırmıslar.

kaynak;

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fforums.msiwind.net%2Finternal-hardware%2Fboost-your-gma-950-speed-166-200-250-400-mhz-t8130-280.html&sl=en&tl=tr&history_state0=

ayrıca verdigim linkte gma ekran kartları için gma booster adlı bi programla default 166mhz olan saat hızını 400mhz ye cıkarmıslar.

• quote:

arkadaşlar,

Compaq Mini 110c-1010ET ya 2 gb 800hz ddr2 ram deneyen oldu mu? 800 mü daha doğru yoksa 667 mhz mi? fiyat olarak ikisi de aynı. hangisi daha avantajlı?

kitapta 1 gb a kadar destekler diyor ama gördüğüm kadarıyla 2 gb yı deneyip şiddetle öneren arkadaşlar olmuş.

makinaya bir zarar gelir mi? yardımcı olursanız sevinirim.

• ben 700et arkadaki girşten simkartı taktm 701 etnn driverini yükledim ama bir türlü 3g modemi bulamadı napmam gerek yardımcı olrsanz sevnrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobii

Merak edilen sorulara cevaplarım :)

1- Cihazın vga kablosunu internetten (FY828AA) koduyla arayarak bulabilirsiniz. 34 dolar Türkiye ye gelmesi etmesi 60 doları buluyor.
    2- Cihazın 701 et modeliyle hiçbir farkı yoktur pilinin altında aynı simkart girişi mevcuttur. Hatta at&t şifresi olanlar 701et driverlarından sp43677 driverını indirerek simkarttan nete çıkabilir olmayanlar 3g kullanmak için nette arama yapsın 700 modelinde bu özellik mevcut (:
    3- Cihazın orjinal rami 800 mhz dir ancak 667 mhzde desteklemektedir 2gb ram sorunsuz çalışmakta gözünüz kapalı takabilirsinizki biraz tuaf gelecek belki ama 667 mhz daha stabil çalışıyor 800e göre :)
    4- 5200 rpm 250gb ve 320 gb disklerin çoğunu 160 yada 140 olarak görüyor sorun yaşamadığım tek disk samsung oldu ancak onunda 320 diskini görmüyor bence disk değiştirme işine kesinlikle gitmeyin ssd taktım uçuyor alet ancak şu anda çok pahalı.
    5- 6hücreli pil çok tipsiz yapıyor cihazı :( alacak olan arkadaşlara 2 saat pil ömrünü göze alarak almalarını tavsiye ederim pil alacak arkadaşlarada cihazın bütün karizması bitiyor ayrıcada felaket ısınıyor 6 hücreli pil 5 saat prison break izledim son parlaklıkta otobüs yolculuğumda ama bacaklarım mahvoldu :)
    6- Kesinlikle ve kesinlikle windows 7 kurun.
    7- Kamerayı yazılımla biraz daha güzelleştirmeniz mümkün ama gerçekten cihazın tek dandik yönü diyebilirim :)

Dikkat etmeniz gerekenler : rami değiştirmek için pilin kilit klipsini sağa itmeniz yeterli benim gibi kredi kartıyla kapak açmaya çalışıp kırarsanız bi 60 dolarda ona gidiyor :) Hava alanında kesinlikle x-ray e sokmayın!! içinde sim modem olduğunu görebilirsin xrayden ama çalışmaz gördükten sonra :P şaka biryana sorun çıkarıyor. Windows 7yi kurarken bir usb bellekte ses kartı driverı bulundurun otomatik bulup kuruyor içinden hatta mümkünse benim gibi usbden windows7 kurup içine ses kartı driverı gömün sorun cıkarıyor. ohm değerleri düşük olduğu için shennisser gibi yüksek kaliteli kulaklıklarda ses kötü geliyor ancak fontopia kulaklıkla birçok bilgisayarda bu sorunu yaşarsınız bu iş için üretilmiş kulaklıkları kullanın :) uçakta pilotun masalarınız kapatıp koltuklarınız dik konuma getirin uyarısını salllamazlık yapmayın türbülansa girince uçak inerken yada kalkarken bilgisayarın 3 koltuk önden almanız mümkün şahsen bana öle oldu :D

Şahsi düşüncelerim ;

Darbelere aşırı dayanıklı,
    Ekranı mükemmel seviyede parlak,
    Sesi mükkemmel seviyede net ve çok çıkıyor,
    Tuşları şahane,

Kamerası çok kötü,
    Touchpad e alışmak için 1 ay geçmesi gerek tuşları sağ ve sol taraflarda,
    130 tl verip usb dvd aldıma pişmanım 2. bilgisayarı olanlar harcamasın bu parayı :)
    Güzel bir çanta bulana kadar ömrüm gitti,

Saygılar :) bobi

ben 3g modemi bir türlü tanıtamıyorum lütfen yardımcı olun bilgisayar hiçbirşekilde görmüyor dediğiniz gibi piln altnda sim girişi var ama bil tanımıyor

• beyler o buyuk pili nerden edindiniz acaba?
    mininote 110'a uyar mı
  • Arkadaşlar win7 gerçekten süper çalışıyor. Bende aynı fikirdeyim. AMa connect manager programı çalışmıyor. Bu donanımı desteklemiyor diyor. Bunu çözebilen varmı . ( Connect manager 2 programını yükledim olmadı)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.