Şimdi Ara

**Yeni** Compaq Mini 700ET FT309EA NETbook (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
24.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar, benim bildiği bu cihazlar İntel Atom N270 işlemcili ve bu işlemci 553 Mhz. desteklemekte yani fazlasını da taksanız o sadece 533 Mhz'ını kullanacak. Sanırım gereğinden fazla (667 ya da 800 Mhz) Mhz kullanmak ısınmaya da neden olabiliyor.

Gerekli bilgiye burdanda ulaşabilirsiniz: İntel Atom İşlemciler Sistem Bilgisi
  • 10 aydır kullanıyorum çok kötü bir cihaz, fan devamlı çalışıyor, çok çabuk ısınıyor ve makine kendini kitliyor, sakın almayın derim..........
  • Aynı laptop bende de var. Ve şu ana kadar herhangi bir proble karşıkarşıya kalmadım. Oyun yüklemeyi daha denemedim hiç ama tabiki deneyeceğim.
    bana göre Bu laptop'un tek eksik yönü dvd sürücüsünün olmaması ki bu tür bilgisayarlar'ın çoğunda bu sorun var.
    Onun dışında hiçbir sorunum yok gayet'de hızlı. En sevdiğim olay ise Klavye!! Gerçekten çok kullanışlı.
    netbook almak isterseniz bence tercihinizi bu bilgisayardan yöne yapmalısınız:)
  • bu cihazı turkcell den alıp vodafone sim kartla kullanabilen var mı??
  • beyler ne kadar saçma yorumlar yapıyorsunuz ya?..
    netbook lar oyun bilgisayarı değildir.. adı usunde net için uretilmişlerdir..
    mobil olması icin bir cok ozellikten feragat edilmiştir tasarlanırken...

ayrıca bu bilgisayarın fiyat 420 liradır..
    sudan ucuz bir bilgisayar alıp ust duzey bir performans beklemek en masum tabirle ahmaklıktır..
  • Arkadaşlar win7 kullanıyorum bu netbbokumda.

GSM operatörü nolarakta Vodafone kullanıyorum malum tarifeleri uygun.Aylık 8TL vererekte sınırsız mobil internet sahibiyim.

Burda can alıcı sorum Aynı sim kartımı kopyalatıp yada cep telefonundan çıkarıp netbook'a takarak interneti nasıl kullanırım?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.