Şimdi Ara

Yeni Corolla silecek sorunu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
8.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sanayiden 25 liralık banana tipi dandik marka silecek aldım memnunum.Tabi Bosch silecek daha iyidir herhalde.Hepsi burada da var...
  • aynı sorun aurısımde de var.. servıse sordugumda sılecekelrın garantısı 1 ay ımıs....
  • Corolla m fena değildi ama Focus um aldığımdan beri kötüydü, servis garantiden yeniledi şimdi çok iyi.

İşin garibi servis lastiklerin sertleşmiş olduklarını söyledi, "0" km araçta,hayret.
  • http://urun.gittigidiyor.com/garaj/toyota-corolla-2007-sonrasi-silecek-seti-2-li-52097658 ben bunu aldım bugün ama sol silecek 600mm keşke 650 olsaydı birebir aynısı ağır taş gibi :)
    derindere sıfırına 280TL artı 63 TL lastik ekledi :) ayıp yani
  • Silecek sorunu diye okudum. Bir şey var sandım.. Lastik sertleşir..yada yıpranır yada temizlenmez ise içerisine bir sürü böcek bilmm ne yapışıp orada kalır. Al cetveli eline ölçüsü belli...Sağı ve solu ölç..Çevrende oto sanayiden BOSCH marka o ölçüde (bir çift kısa bir çift uzun alıp içlerinden birer tane çıkarıyorsun. kalanı satıcı alıyor ) silecek alıp tak. Çifti 18 Lira....Servisle ne işin olacak ?...Bende mühim bir arıza var sandım...Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 9 Şubat 2012; 17:14:22 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.