Şimdi Ara

Yeni Corolla silecek sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
8.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizim şirkette iki adet ağustosta aldığımız corolla var ikisinin de silecekleri biribirinden kötü siliyor. Araçlar gerek şirkette gerekse evlerde genelde kapalı garaja park etmiş duruyor. Alındı alınalı da bu sorun var ortalık hep çamur olduğu için çok daha fazla rahatsız ediyor artık. Acaba bizde mi böyle yoksa genelinde böyle bir sorun var mı ? Eğer genelinde ise 0 arabada bu kadar kötü silecekler kullanılmış olması çok ayıp. ayrıca asimetrik silecekleri de piyasada bulmak çok zor serviste takacakları sileceğin de bundan daha iyi olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgecc -- 30 Aralık 2008; 20:49:43 >

• haklısın,bende o sorun var,herhalde lastıklerden kaynaklanıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: bilgecc

Arkadaşlar bizim şirkette iki adet ağustosta aldığımız corolla var ikisinin de silecekleri biribirinden kötü siliyor. Araçlar gerek şirkette gerekse evlerde genelde kapalı garaja park etmiş duruyor. Alındı alınalı da bu sorun var ortalık hep çamur olduğu için çok daha fazla rahatsız ediyor artık. Acaba bizde mi böyle yoksa genelinde böyle bir sorun var mı ? Eğer genelinde ise 0 arabada bu kadar kötü silecekler kullanılmış olması çok ayıp. ayrıca asimetrik silecekleri de piyasada bulmak çok zor serviste takacakları sileceğin de bundan daha iyi olduğunu sanmıyorum.
  • Ben ekim ayında aldım, hiçbir sorun yok. Daha önce kullandığım araçlarda rüzgardan dolayı yolcu tarafına silecekler inerken su sıçrardı neyseki corollada yok.

Cam tozlu iken çalıştırıldığında veya kuş pisliği böcek ölüsü gibi şeyler cama yapıştıysa silecekler çok çabuk bozulabiliyor.
  • 1,5 yıldır kullanıyorum araç yazın güneşin altında kışın dışarda hiçbir problem yok maşallah çok güzel siliyor.

unutmadan corollanın cam silgeç lastikleri klasik tip gayet ucuza sadece lastiğide değiştirilebilir.
  • Sorun yok...Gayet güzel...Yalnız silecek motoru çok güçlü galiba...Işıkta falan dururken silecek inip kalkınca neredeyse arabayı sallıyor...
  • sileceklerde sorun yok ama püskürtme eskisi gibi düzgün değil. servise gitmişken göstereyim dedim orda normal püskürttü şimdi yine sol taraf yamuk su atıyor.
  • Silecekleri 25 liralık banana tipiyle değiştirdim memnunum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW POLO 2015 SİLECEK SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    clio 3 silecek arızası...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede silecek lastikleri yeterli değil. aldığım günden beri tam silme yapmıyor. camda iz bırakıyor ve sanki tam oturmuyo gibi. kaldıki böyle şeylere takıntım vardır. eşim bile sileceklerden yüzün gülmüyor diyerek takılıyor. (önceki aracıma istinaden) sol püskürtmede bende de sorun oluştu.
  • sileceklerin biri buyuk biri kucuk degistiren arkadaslar nasil degistirdiler? Iki ayri tip alip onlari mi kullandiniz yoksa bu model icin silecekler var mi? ben bir suredir buyuk marketlerdeki sileceklere bakiyorum uygun bir model bulamadim. Simdiki silecekten memnun olmadigim icin de bosch dusunuyorum bu sefer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttuncer

1,5 yıldır kullanıyorum araç yazın güneşin altında kışın dışarda hiçbir problem yok maşallah çok güzel siliyor.

unutmadan corollanın cam silgeç lastikleri klasik tip gayet ucuza sadece lastiğide değiştirilebilir.

ttuncer,sadece lastiği nasıl değiştirebilirim,daha doğrusu nerede bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgecc

sileceklerin biri buyuk biri kucuk degistiren arkadaslar nasil degistirdiler? Iki ayri tip alip onlari mi kullandiniz yoksa bu model icin silecekler var mi? ben bir suredir buyuk marketlerdeki sileceklere bakiyorum uygun bir model bulamadim. Simdiki silecekten memnun olmadigim icin de bosch dusunuyorum bu sefer.

silecekler tek tek satılıyor.silecel ölçüsüne göre alabilirsiniz.takım almanıza gerek yok.
  • quote:

ttuncer,sadece lastiği nasıl değiştirebilirim,daha doğrusu nerede bulabilirim?

sadece lastik değişimi önermiyorum. doğru düzgün takılmaz ve iyi silmez. orjinal silecek takımı alın veya boy boy satılıyor, arexon'un silecekleri uygun fiyatlı ve de iyidir.
  • bendede aynı problem var hemde ilk günden bu yana o yüzden ben bosh banana ile değiltirdim hiç problem yok
  • 1.000km kontrolünde memnun olmadığım için bende değiştirtmiştim ücret talep edilmedi...
  • Bendeki Corolla da sorun yoktu çok süper silmiyordu ama kesinlikle bahsedildiği kadarda kötü değildi,silecek lastiklerini sık sık temizleyin ne kadar kir biriktiğini görünce şaşıracaksınız.

Ön camı arada bir kireç çözücüyle temizleyin.

Buı konuda en kötü performans Renault araçlarımdaydı,en iyisi ise Brava ve annemin G.Punto'sunda,neredeyse kuruyken bile iz bırakmadan siliyor!
  • bende de silecekler berbat durumda, araci alali 3 ay oldu en bastan beri boyle.
    eski renault scenic aracimin banana sileceklerini ariyorum, sanırım ben de orjinal sileceği söküp atacağım.
  • Silecek suyuna camsil koymanın zararı var mıdır? Geçenlerde cam suyu alacaktım ancak resmen camsildi ve içinde tortular vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: rahan35

Silecek suyuna camsil koymanın zararı var mıdır? Geçenlerde cam suyu alacaktım ancak resmen camsildi ve içinde tortular vardı

Çok seyreltmek gerek yoksa fıskıye çıkışlarından damlayan su kaput üzerinde mavi iz yapıyor..
  • sudan kaynaklanan bir şey degil,ayrıca ben aracı alalı 4 ay oldu lasıkler ın curumesı imkansız.silecekler camı kavramıyor ondan dolayı bazı yerleri silmiyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 4 ayda lastik bozluyorsa kimyasal madde teması vardır ya da buzlu camı silen silgeçler aşınmıştır,normal şartlarda imkansıza yakın bir ihtimal.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.