Şimdi Ara

Yeni Dacia Sandero Stepway, Euro NCAP'ten 2 yıldız aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
2
Favori
8.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hazır bu araçları sormuşken Renault Broadway, Fairway, Concorde, Manager vs onları da aynı teste sokmak gerek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • susesa S kullanıcısına yanıt
    Egea 3 yıldız aldı ne olmuş anlatsana biraz? Dacia aldın da kendini mi avutuyorsun anlamadım.

• muratkaya kullanıcısına yanıt
    20 yıl önce üretilen modeller ile şu an banttan çıkmakta olan bir modeli karşılaştırmak neyin kafası? O yıllarda Ncap testi bile yoktu..

• Nedir sende ki bu Peugeot kuyruk acısı

Yeni Dacia Sandero Stepway, Euro NCAP'ten 2 yıldız aldı

• Yetiskin yolcu korumasi bile %70 de yok sacın ince olmasi fark etmez diyor. Ben yürüyen tabutum diye bağırıyor sevdigimin tenekesi

• zotacing kullanıcısına yanıt

ASOPDASPODqwQW:EWQ:QW:EWRÇ:EWçir,qkewöpğ,fgkew

Yakaladın beni hocam valla Yeni Dacia Sandero Stepway, Euro NCAP'ten 2 yıldız aldı Yeni Dacia Sandero Stepway, Euro NCAP'ten 2 yıldız aldı 

Ulan okudukça gülüyorum ya ALKSDJSAOŞIDQW:EQW:E Yeni Dacia Sandero Stepway, Euro NCAP'ten 2 yıldız aldı Yeni Dacia Sandero Stepway, Euro NCAP'ten 2 yıldız aldı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 15 Nisan 2021; 5:27:29 >
  • Bu araba yeni clio ile aynı platform değil miydi ? Biri segmentinin en güvenli aracı seçilecek kadar yüksek puanla 5 yıldız alırken bu neden böyle bi sonuç alıyor?

Renault ile dacia arasındaki makas bu kadar açık demek. Önceki kasalarında clio yine 5 yıldız almıştı ama sandero 2000 yılından kalma platformla 4 yıldız alabilmişti.

Fark çok açılmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 15 Nisan 2021; 7:49:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar laf atmışsınız da 20 yaşındaki passat'a 80-100 bin lira istiyorlar. o passat'lar 20 yaşında olmasını geç bu testlere girse 3 yıldız bile alamaz. çünkü kriterler hep yükseldi. sonuç olarak ikinci el pazarına göre sıfır arabaların hepsi mantıklı.

• Türkiye'de kimse 2 yıldız felan bakmaz fiyat önemli bizim ülkemizde

• Otomobil bilgileri şahane 70'li,80'li yılların teknolojisi olan kuş serisini hala güncel testlerle kıyaslamak süper mantık örneği o dönemde üretilen diğer markalar sanki çok güvenli de.

• çesuk mevigin öve öve bitiremedigi arac

• Ooo ilk çarpışmada kaputa bişey olmadı. Kaputta boya yoksa bizim ülkede bu araç iş yapar :))
    -Araçta boya kaza var mı?
    -Abi ön tampon boyandı sadece o da park halindeki araç çıkarken sürtmüş ondan yani araç orijinal boyasız :)))

• Bunun bir altı bisiklet...

• Jackal78 kullanıcısına yanıt
    Cevap verdiğim yoruma bir baksan...

• Teneke deyince de kızıyorlar sonra...

• Artık Egea'yı övebiliriz.

• Kaza yaparsan bir miktar iyisin diyor kısaca ama kaza yapmayı önleyecek bir sistemin yok diyor bu yüzden iki yıldız.

• Yurtdışında en fazla 15 bin euro olan bir araç dar gelirli birinin alabileceği araç bu kadar olur. Ülkemizde bu arabayı bile orta sınıf oturup düşünüyor nasıl alabilirim diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yıldızları da 4 tekeri olduğu için verdiler sanırım. 😁

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.