Garantisini hatirlamiyorum.Ama fiyat konusunda kampanya vs diyorsan öyle birşey yok yani de garantisine bakayim:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*DAİKİN NDJ D2CND024* Kullanıcıları (336. sayfa)
-
-
Kampanya hala var, yarın bitiyor, bakın alttaki Daikin resmi sayfasında gayet açık 960 TL. diye yazıyor...
Servislerin çoğu işine gelmediği için bilmiyoruz diyordur, bana gelende önce 1200 TL. dedi, bende bakım kampanyanız var indirimli rakam mı bu dedim Kampanyadan haberimiz yok öyle birşey bildirmediler dediler, açın merkeze sorun isterseniz ben sorayım hoperlörden dinleteyim dedim.
Eleman Daikini aradı müşterimiz bir kampanyadan bahsediyor dedi, artık ne dedilerse bilmiyorum kapattıktan sonra kusura bakmayın sizden öncekilerden bakım için 1200 TL aldık ama evet bakım kampanyası varmış dedi, benden 900 TL aldı.
Randevu alacaksanız yarın Daikinin 444 999 0 numarasından müşteri temsilcisinden randevu alın ve son gün ama bu kampanyadan yararlanabilir miyim diye sorun , bence hayır demeyeceklerdir...
Gönderecekleri yetkili servise de, kampanya indirimi yapmazsa fiyatı bu şekilde öğretirsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 30 Ekim 2024; 20:27:3 >
-
Bu servis tanidik,kasim ortasida,sonu da söylesem ayni fiyattan alirdim ama 2019 girişi var.Bakim yaptirip kış ortasinda sorun cikarmamak adına şimdiden 1-2 hafta gözlemliyicem sorun cikarirsa ariza vs verirse baya ugraşirim bölge sorumlusuna kadar gidicem.inş sorun cikartmaz.tşk ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakima geldi arkadaş ne var ne yok söktü valla,ateşleme bujisine kadar söktü de genleşme tankin havasina bakayim dedi ama su cikti,ama kafami kariştiran bi durum var.Bar ne yükseliyor ne düşüyor sabit kaliyor.?? Normal mi
Genleşme tankına hava basmak için öndeki siboptan hava verirken su çıktıysa bende de öyle su çıkmıştı, servis tank değişimi dedi ve bende değişim yapıldı.
-
50-55 derece ayarli iken bariniz kaça cikiyor hocam hiç deneme imkanin oldumu.?
Benimki aldığımdan beri 50'de ayarlı zaten. Barıda 1.6'da tutuyorum.
Petekler ısınınca bar kaça çıkıyor diye hiç bakmadım, kombi tam çalışıp petekleri ısıtmıyor şuan, havalar biraz daha soğuyunca kombi yansın, bakıp yazarım.
Edit:
Hocam bugün termostatı 24.5'a alıp kombiyi ve peteklerin hava durumunu kontrol edeyim dedim. Petekler ısınınca kombi yanarkende bara da baktım, değişme yok. Çalışırkende 1.6 gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 7 Kasım 2024; 22:52:48 > -
Tşk ettim tank siparişi gecildi bende 2.3-2.4 cikiyoe tşk ettim
acaba kombide ilk ateşleme sırasında patlama sesi duyan, sebebini bilen var mı?
servis bakıma geldi temizlik falan yaptı, bir ayarla oynadı düzelttik, boru uzunluğu vs. ayarladık dedi ama hala geceleri yan odadan duyuluyor durup sonra ateşleme yaptığında. bir arada da tıkırtıdan bir parça değişmişti.
bu sorunları şikayetvar'a da yazmışlar, bir daha daikin almayacağım ama çözebileceğim bir şeyse uğraşayım. sanki gaz birikip bir anda patlıyor gibi ama vanayı kısmak vs. fayda etmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyy -- 8 Kasım 2024; 15:35:28 > -
Öncelikle merhabalar arkadaşlar Daikin NDJ Smart Premix 24 kW (D2CND024) kombi var
Ben bu kombiyi P paremetreler komple fabrika ayarları istiyorum ve C paremetreleri sistemindeki kodları fabrika ayarlarına nasıl getirebilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
-
Ayarları tek tek manuel olarak yukarda resimdeki fabrika değerlerine getirebilirisiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öncelikle teşekkür ederim
C paremetreleri sistemindeki kodları fabrika ayarlarına nasıl getirebilirim
Kombiniz kaç kw? Benimki 28 ve onda da yapıyor. Servis yetkilisi, gücü yüksek olduğu için ilk ateşlemede yapıyor gibi bir yorum yapmıştı. Başka markalarda aynı durum var mı bilmiyorum.
-
merhaba
120m yerden ısıtmalı ev için 28kw daikin kombi kullanmanın handikapı var mı? ihtiyacın üzerinde kapasiteli kombi sorun yaratıyor mu? Aşağıdaki ürünü tavsiye eder misiniz?
Teşekkürler
www.n11.comDaikin NDJ Smart Premix D2CND028 28 KW Tam Yoğuşmalı Kombi Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/daikin-ndj-smart-premix-d2cnd028-28-kw-tam-yogusmali-kombi-47717693?magaza=daikin-turkiye -
Hocam benim kombi de baktım 60 a getirdim ısı değerini, bar 1.7 den 2.4 e cıkıyor. Normalmi yoksa sorun varmı acaba
Yerden ısıtma icin bende kombi arstiriyorum ancak Daikin ndj yi yerden ısıtmaya onermediler vz olur dediler almadan müşteri hizmetlerinden bilgi alın benc
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30k dan 37k ya çıkmış.
benimki 24, 4 senelik ama daha önce böyle bir ses yoktu. bir yerde bir ayar olması lazım gibi geliyor bana ama normal olmadığını biliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba D2CPX024AATR modelin c ve u parametreleri yok sadece P00,P01,P02,P03 diye P28 e kadar giden parametreler var bunlar hakkında bilgisi olan varmı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X