50-55 kaç bar oluyor.? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*DAİKİN NDJ D2CND024* Kullanıcıları (337. sayfa)
-
-
normalde 50-50 derecede bende sabit 1.5 bar,eksilme,yükselme olmuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tşk ettim.Demekki bi kronik sıkıntısıda genleşme tankinmiş bende baya yükseliyor bu hafta ugraşayim servisle tersime gitmezler inşş..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
genleşme tanki patlak garanti bitmeden ugraş derim
Ndj smart 28kw aldım. Bugün teslim edildi, eski kombi 24 kW olduğu için tekrar proje yapılacakmış. Kombi montajını da mühendislik firması yapacak, müşteri hizmetlerini de montaj sonrası ilk çalıştırma için servis gelecek dedi. Bu durumda montajı Daikin servisi yapmamış olacak herhangi bir sorun yaşar mıyım acaba? Kombi ve baca kutularında duruyor. Eksik parça veya bozuk kombi gibi bir durumda servis biz montajı yapmadık. Bizim sorunumuz değil diyebilir mi?
normalde mühendislik firması kombiyi,su bağlantılarını,bacayı takar,akabinde daikin servisi gelir kombiyi çalıştırır,kontrol eder bütün parametreleri girer ve size çalışır durumda teslim eder.Bende bu şekilde oldu.Hayırlı olsun,24 kw yeterli gelmedi mi de 28kw ya geçiş yaptınız?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
24kw fiyatına 28 geliyordu o yüzden 28kw olanı tercih ettim hocam. Umarım pişman etmez.
24kw 1/8 modülasyon yapar 28kw de ise 1/5 -1/6 gibi bir modülasyon yapar. Biliyorsunuz modülasyon aralığı ılık havalarda tasarruf sağlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğrudur ancak bulunduğumuz bölgede ılık havalarda kombi açılmıyor.
Mantikli yapmişsin,en azindan sicak suyu xl olucak 1/6 modulasyon ama cok isinan odalara termostatik vana takarsan az daha düşürürsün,tek kronik sıkıntısı ki inş gidermişlerdir alev hatasi 1167 hatasi yaşarsan servisle muhattap ol kendileri cözer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 16 Kasım 2024; 2:50:25 >
Servis tanıdık çıktı. Kendiside aynı kombinin 35kw olanını evinde kullanıyormuş. Oda termostati var termostatik vanaya ihtiyaç duyulur mu ki?
Cok isinan odalar için takilabilir,Ot bulundugun odayi isitip diger odalari cok fazla veya soguk yaparsa şart yok önemli değilse gerek yok takmazsin
vz modeli sürekli ses çıkartıyor, böyle bir problemi olan var mı?
-
Kullanicilarina sormaniz lazim.Ama daikin genel kronik sorunu olsa gerek servise baski uygulayin derim şansiniz varsa cözüme ulaşirsiniz
Arkadaşlar daikin ndj 24 kullaniyorum kombi atesleme yapip ateslemeyi bitirdikten sonra kombiden tık.... tık... diye ses geliyor. Sıcak su kullanımından sonra daha çok geliyor ses sebebi nedir basına gelen varmı
Isıl gerekme kaynaklı olur, sıkıntı olmaz. Sıcak suda ana eşanjör ısısı daha yüksek olduğundan kullanım suyund fazla olabilir
Kombi ilk çalıştığı zaman benimkide yapıyordu sonra servis geldi tüm vidaları iyice sıktı ve ses kalmadı. Burda bir ayrinti veriyim önce başka bir servis geldi görsel olarak baktı 2 vida sıktı deneme bile yapmadan çıktı gitti tabiki ses kesilmedi başka servisi çağırdım onlar 4 5 defa hiç ses gelmeyene kadar denedi sorunu çözdü gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myctapha -- 20 Kasım 2024; 19:0:3 >
Bide soyle birşey var. Babamda aynı kombiyi kullanıyor, onda sıcak su kullanımından sonra atesleme durdumu kombiden kısa bi süre fan sesi geliyor sadece. Ama benim kombide o ses gelmiyor sıcak su kullanımından sonra yangisi farklı çalışıyor anlayamadım😀
Merhabalar bende ndj 24 kw siyah olanını 2 haftadır kullanıyorum. Oda termostat da var. siyah dokunmatik ekranlı. Yalnız termostat ekranına sıcaklığı artırmak için bastığım zaman bazen ekran algılamıyor. Hemen değerler artmıyor. Yani dokunmatik çalışmıyor.bazense hemen çalışıyor. Sizde de durum böyle mi?
kombinizin garantisi devam ediyorsa servisle iletişime geçin,yenisiyle değiştiriyorlar.Bende de aynısı olmuştu,ot dokunmatiği bazen çalışıyordu ayrıca kombi ile sürekli bağlantı gidiyordu..Lakin genelde servislerin elinde hazırda bulunmuyor ot,fabrikadan sipariş geçiyorlar,bu da biraz zaman alıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X