< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 27 Kasım 2024; 19:3:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
*DAİKİN NDJ D2CND024* Kullanıcıları (339. sayfa)
-
-
anladım hocam yardımcı olması bakımından benim yaptığım ve sonuç aldığım durumu anlatayım
1.Oda termostatının pilini değiştirdim,alkalin pil taktım.
2.kombiye reset attım,otla kombiyi tekrar eleştirdim.
3.kombinin kazan sıcaklığını 55 dereceye çıkardım.
4.Oda termostatı daha önce dairenin hol dediğimiz bölümdeydi,onu salona aldım.
5.İsınmayan petekler varsa havası alınır.
6.oda termostatı petek bulunmayan odayaya koymayınız,mutlaka petek olsun.
7.kombi bakımı yapılmamış ise bakımını yaptırın
Şu an kombi petekleri ısıtmaya sorun yok,oda termostatı girilen sıcaklık değerlerini anında kombiyi iletiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrıca bazen bizim oda termostatı saçmalıyor,bu benim ikinci oda termostatı,servis yenisiyle değiştirdi.Bazende oda termostatı oda sıcaklığını yanlış gösteriyor.Piliden etken,ben her yıl pil seviyesi bir diş düşse dahi yeniliyorum.
Merhabalar NDJ 24 modelini geçen hafta aldım servis geldi kurdu gitti 1167 hatası aldım burayı görünce biraz pişman oldum viessman ile daikin arasında kalmıştım viessman almamakla hata mı ettik acaba
-
Kronik sorun ama öyle pişman edecek kombi değil,servis ile görüş samimiyet varsa daha iyi olur.Manifold fan arasinda kleps var o klepsi kessin soeunun ömürlük cözüm olur..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ndj 28kw daikin kombiyi mod/reset düğmesi üzerinden nasıl resetlerim?sigortadan şalteri indirip kaldırmadan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghettomania -- 2 Aralık 2024; 11:20:24 >
Kitapcikda soldaki düğme yaziyor ama gecen gün basili tuttum uyku moduna girdi tekrar basili tutnca acildi,ozaman 1,2 saniye basili tutmaknyada 2,3 defa basmak lazim denemek lazim..ögrenince haber ver:)
Merhabalar hocam elinde resim var mı Manifold fan arasinda kleps çünkü bunu ben kendim yapacağım
Hocam biraz önce servisle görüştü,kombi hatasız çalışıyorsa mod tuşundan resetleme olmuyormuş,ancak hata verdiğinde mod tuşuna 1kez basılması gerekiyormuş.
Sabah kombi e1 67 ardından 11 65 hatası verdi,servisi aradım o da mod tuşuna 3 defa arka arkaya baş dedi sonra sigortadan kapa aç yaptırdı.
valla bende anlamadım bu resetleme işini.
Siz daha farklı tecrübe ettiyseniz bizimle paylaşırmısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghettomania -- 2 Aralık 2024; 12:37:58 >
Ayrıca youtubeda umut kısmet adındaki kişinin kanalı var,bizim kombilerle ilgili hata giderme,v.s gibi yayınlar var.Tavsiye ederim
İşaretlediğim yerde siyah kleps var plastik agiz kismina gelen kalin siyah plastik var dörtgen şeklinde onu kesersen contasi komple kesme ufak parca sökünce görürsün cözersin 11-67 hatasini,ama servis yaparsa daha mantikli garanti konusunda sıkıntı yaşamaman adına..sorunluluk almam..!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 2 Aralık 2024; 17:25:56 >
Aldiğin hatalar bence servislik bi durum anakart yada iyon cubuklari bujiler artik neyse fikrimi söyluyorum bidaha yaşarsan servis ile görüş buraya sayfa hata kodlarini görürsün...
https://st-daikin.mncdn.com/Content/media/img_shared/PDF/Daikin-Premix-Ndj-Tam-Yogusmali-Kombi-Kullanim-Kilavuzu.pdf
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ilginizden dolayı teşekkür ederim.Birkaç resetten sonra tekrar düzeldi,ayrıca yoğuşma sifonunu da temizledim,şimdilik sorun yok.Srvis randevusu açtırmıştım perşembe günü gelip bakacaklar.
Aldiğin hatalarin üstünde dur kışda garanti sonrasi sorun yaşarsan baya masraf cikabilir.
tabii ki hocam ,kombi daha 1yıllık,6yıllık garantisi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghettomania -- 2 Aralık 2024; 17:51:59 >
Hocam bu kleps nerde tam olarak,İnternet'e kombinin iç resimlerine baktım göremedim.
Resim attiğim yerde acmadan göremezsin..Ayrica aklima gelmişken senin pompa min max kaç ayarli. P7 p8.?
ö.m gönderdim hocam
Herkese iyi akşamlar.
Benim kombim Daikin değil ama tam yoğuşmalı bir kombi. Malumunuz modülasyon ile tasarruf yapmak için parametrelerde değişiklik yapmak gerekiyor.
Bende 2 tane parametre var:
1-Ateşleme fanı hızı
2- CH maksimum-minimum fan hız ayarı
Bu ayarlardan birini mi yoksa ikisini de mi düşürmem gerekiyor?
-
Ayar yapilmadiysa dokunma düşürüp hata alirsan ne olucak.? Orjinal degeridir belki..Ayni kombi değil ayni ayar olmak zorunda dğeil..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X