Şimdi Ara

*DAİKİN NDJ D2CND024* Kullanıcıları (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.848
Cevap
105
Favori
494.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim kombiden ateşleme yaptıgı sırada ve ateslemeyi durdurduğunda çıt .... çıt... diye ses geliyor şartel atma sesi gibi. normal bi ses degil bu sene gelmeye basladı. Sebebi nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koraytmnn K kullanıcısına yanıt

Genleşme kaynaklidir yanma odasindaki vidalari sıkmayi yada servisle görüşmeyi dene

Servis çağırdım bu sorun için garanti kapsamında eşanjör değişti. Şuan ses kesildi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fatih_koker46 F kullanıcısına yanıt

• Merhaba Daikin ndj kombiden 5 tane aldık.4 tanesinde hiç sorun yokken 1 tanesi sürekli sorun .evde kalan yok.kombinin enerjisi yaz kış açık.bugün yine devreye almaya çalıştımbanyo kullanım suyu devreye girdi.petekler ısınmadı.Ao ve A1 sıcaklıkları 50 ye 48 görünüyor.kombide hiç ses yok.kendi kombimin enerjisini kesip açtığımda inceden bir ses geliyor ve pompa çalışıyor.ama bu kombide ses yok.pompa kilitlenmiş olabilirmi?kilitlenmişse nasıl müdahale ederim yardımlarınızı rica ediyorum.

• cre4456 C kullanıcısına yanıt

6 yil garantisi var.Görüş servis ile yada müşteri hizmetleriyle gelip baksin kontrol etsinler.Hiç kafani yorma belki de sıkışmiştir.Aklinda bulunsun hiç bir zaman şartelden kapatma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 11 Aralık 2024; 11:27:22 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim 80e yükselttim problemim giderildi artık ısınıyor ev. Acaba elinizde servis klavuzu var mı varsa gönderir misiniz? Yıllar önce bu forumda bulmuştum ama şuan o link çalışmıyor ve dosyayı kaybettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombalaci_46 -- 11 Aralık 2024; 11:28:2 >
  • tombalaci_46 T kullanıcısına yanıt

Valla elim de yok baya sayflarin gerisine gitmen gerekli,Yakin peteklere termostatik vana takarsan daha da güzel isinirsin ve son olarak ot taktirt daha tsarruflu kullanirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 11 Aralık 2024; 11:30:33 >
  • kombiyi şalterden kapanmamalı deniyor,lakin diyelim 3ay-6ay evde yokuz evin elektriğini ana şalterden kapatıp gidiyoruz.doğalgaz vanasını da kapatıyoruz.Memleketdeki demirdöküm kombiyi elektrik şalterini kapatıp gidiyorum.6ay sonra tekrar açıyorum,hiçte öyle pompa sıkışması veya başka problem çıkarmıyor.Bu olay sadece daikin kombi için mi geçerli yoksa kombiyi şalterden kapatmayın olayı bir şehir efsanesi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daikin servis dökümanında kombinin enerjisi olması gerektiği aralıklı işlem yaptığını yazmış.enerji kesintisi olmadı.1 sefer gelip düzelttiler ama kullanıcı hatası demişlerdi.ücretli yaptılar.şiödi çağırsam ne arıza çıkartacaklar belli değil.sıkışmayı açtıkları yeri bilsem yapacam.(Kendi kombimi dış hava sensörü ve zamanlayıcı taktım kombiyi unuttum.Adana dan bir arkadaş vardı bu forumda çok yardımı olmuştu ozamn şimdi de tarifi yapan olsa yaparım gibi :)

İlgin için tşk ederim.fakat servis çok iyi niyetli yaklaşmıyor.akraba ma tavsiye ile aldırdığım kombi 2 dir yapınca aynı sorunu kendim yapabilirsem diye sormuştum.

• Arkadaşlar ndj 24 kombim, bazen dur kalk şeklinde bazende ateşleme yapıyor ama çok düşük gücte uzun sure çalışıyor belli bi süre sonra duruyor. Bu calışma düzeni normalmi.

Normal abim normal önemli olan 2,3 derece yükseltip daha sonra sabit şekilde yanmasi.? Dur kalk sebebi diş hava ve iş sicakliğin etkisi.

• ghettomania G kullanıcısına yanıt

2018de daikin kombiyi taktırdım yaz gelince kombinin elektiriğini kestim ekim kasım gibi kombiyi tekrar çalıştırmak istediğimde çalışmadı pompa sıkışmış servis çağırdım servis halletti ondan sonra kombinin elektriğini hiç kesmedim kombide ogun bugun sıkıntı çıkarmadı çok şükür

• Merhaba arkadaşlar ,9 yıldır kombimi sıkıntısız kullanıyorum.2018 de bakım için servisi çağırdığımda içini acıp baktılar ,petek filitresini temizleyip gittiler.şimdi kombinin kazan fan esanjor temizliğini yapıyormusunuz dedim servise ,yok dediler .sizden yaptıran varmı yaptırılmalımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdllh.08 -- 15 Aralık 2024; 12:30:24 >
  • abdllh.08 A kullanıcısına yanıt

Ayni şey başima şu şekil de geldi,1167 hatasi aliyordum ilk yillar,neyse conta vs keserek 4 yil boyunca sorunsuz kullandim,artik bakim yaptirayim dedim arkadaş ne var ne yok söktü yanma odasini üzerinde temizledi resim paylaşmiştim bana ait değil tabi taşi topraği alt kısmı kapatti hata almaya dvm ettim.Arkadaş yerinden söktü 1-2 bardak taş toprak cikardi 2 saat ugraşti.Şuan sorunsuz kullaniyorum.Cagiran usta yanma odasini söküp tertemiz etmiyorsa bez yardimiyla toz alicak ise cagirma..

Sizin o resımı gördüm .Şuana kadar bir problemim yok kombıyle ,instagdan devamlı bakım vıdeoları gelıyor bende temizletim dedim bir kaç özel servise sordum daıkın dıyınce biz yapmıyoruz onu dedi,tanıdık aracılıgıyla bır kombiciyle konuştum,abi arıza vermıyorsa elletme dedi ,sökerken yanma odasının mı ne contası yırtılıyor bizde sıvı conta yapıyoruz .onuda sana önermem dedi.orijinal conta yokmu diye sordum ?yok bizDe dedi,bnde foruma danışmak istedim. Oda termostatı kullanıyormusunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abdllh.08 A kullanıcısına yanıt

Conta vs yok hocam,pahali diye dokunmuyolar.Ot yok

• Sıcak suyu açınca a13 fanızı bir anda yükselip 100'ün üzerine çıkıyor Daha sonra kombi 11 67 hatası veriyor c3 5 C4 5 ayarladı servis işin içinden çıkamıyorum dikey baca kullanıyorum. Servis işten Kaçmak için bacan hatalıdır bacana baktır diyor Biz bakmıyoruz diyor

• N0thingLose kullanıcısına yanıt

Geri sayfalar da paylaşmiştim,o parcayi söküp contayi kes keyfine bak derim..Tüm degerleri orjinal seviyeye getirir ömürlük mutlu olursun

• 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.