Şimdi Ara

*DAİKİN NDJ D2CND024* Kullanıcıları (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.896
Cevap
105
Favori
502.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağ tuşa iki defa bas sağ carki cevir a06 gelirsin,doldurma muslugu altta mavi musluk görürsün yavaş yavaş ac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın aleyküm arkadaşlar, kombim bugün sıcak su vermez oldu. 1.6 bar su var ve yükseltmek istediğimde bar yükselmiyor. Sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybetisk -- 5 Ocak 2025; 18:3:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hybetisk kullanıcısına yanıt

1.6 normal deger su vermene gerek yok başka sorun vardir.Cihaz garantili sonuç da servis ugraşsin dursun dokunma derim.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    1.6 normal onu biliyorum sorun şu vana açtığımızda normalde su akışı başlar ve sesi bariz duyulur basınç hemen yükselir ya, işte öyle bir durum yok şuan ne su akış sesi nede yükselme... Bunun yanında sıcak su vermiyor çeşmeler, petekler de sıkıntı yok!

• Çeşmelerden su hiç gelmiyorsa kombiye gelen su vanalarını kontrol edin kapalı olabilir

Vanalar kapalidir hocam su vermemesi bilemedim

• 2025 yılı için garanti olayı nedir 6 yıl devam ediyor mu?

• demirkoparan kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor! Ama net olmak isterseniz bir bayi ile iletişime geçmek en sağlıklısı.

• Selamlar arkadaşlar, yukarda daha önce yazmıştım sıcak su sorununu! Bugün servis geldi kombinin içinde bir filitrelere varmış söktü tukanmıştı temizledi. Sorun ondanmış. Ama asıl sorum şu genleşme takında hiç hava kalmamış dedi nasıl olur dedim 2 yılda bir hava basılmalıymış. Ne derece doğru bu arkadaşlar?

Doğru , hatta yılda bir de olsa iyi olur. Çok ihmal edilirse , su membranı yırtar. İşlev göremez haline gelir.

sonra da gen. Tankı değiştirmek zorunda kalırsınız.

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sanırım bu bizim kombiler özel daha önce 3 farklı kombi kullandım hiç böyle bir şey karşılaşmadım.

Peki üstad garanti dışı kalmaz mı 6 yıl garanti var daha yeni servis geliyor gidiyor haftalardır parametre ayarı yaptık deyip sallıyor bu nasıl iş anlamadım valla

Bizim kombilere bisiklet pompasiyla hava basiliyor mu ustat

• Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt

Basilir ama 1.0 bar üstüne cikmaman lazim alet olmasi azim bari görmen için

Nasıl olsa lazım olacak bu bar gösteren uygun yollu bir alet yok mu?Genleşme tankının nasıl değiştirildiğini gördüm kolaymış üstten vidayla sabitlemişler alttan da su giriş kısmı var kurbacık yeterli değişim için.

• Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    n11'den Taşınabilir Anahtarlık Dijital Basınç Hava Lastik Ölçüm Cihazı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
    m.n11.com
    Taşınabilir Anahtarlık Dijital Basınç Hava Lastik Ölçüm Cihazı Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/tasinabilir-anahtarlik-dijital-basinc-hava-lastik-olcum-cihazi-36083717?magaza=evorasuaritma

Böyle birşey işinizi görür (1 bar 14.5 psi)

• Mrrhaba arkadaslar daykin ailesini ve donanim habere yeni katildim uzun zamandan beri takip ediyorum formu gercekten güzel bukdum bu günde ben birseyler ögrenmek isterim yerden ısıtmada kullaniyorum yerden isıtmada boru metrajım mütait tsrafından eksik fakat yinede evimi ısita biliyorum daykın konbi 1.8 modukosyonlu diye aldim benim eski konbi 1.5 moduloyyonludu 4o derecede ısıtabiliyordu bu konbi 40 normal havalarda soguk havalarda ise 50 gibi fskat dsykin normal havalarda 48 gohuk havalarda 56 isitabiliyor yerden iditmada 50 gecmeyin diyorlar servisi cagirdim servi tm dedi ponbayi 90 yapti gitti şu an 40 gunduz 16 gece 4 gibi günluk tuketim 5.5 gibi soguk hsvalarda ne yakar bilmem 24 sa devamli calisiyor durkalk yaparak arkadaslar ponba ayarina nasil girilir nasil yapilir bende ögrenmek isterim siz deyerli deneyimli arkadaslarim saygılar

• Selamın aleyküm arkadaşlar, öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Dün akşam bir ara kombinin çalışmadığını fark ettim ev baya soğumuştu. Kombiye baktığımda herhangi bir hata kodu yoktu ekranda. Şartelden kapa aç yaptım normale döndü. Demin aynı olay tekrarladı bu sefer ekranda hata kodu vardı J6-20 baktığımda yüksek geri dönüş su sıcaklığı diyor kataloğunda nedeni ne olabilir dostlar.?

• osman4564 O kullanıcısına yanıt
    Sorunlarınızı tümüne yukarda eski mesajlarda cevapları var hocam. Yerden ısıtma konusunda hiçbir fikrim yok. Ama dediğim gibi formda bunla ilgili çok fazla paylaşım yapılmış

• Arkaslar bizler formnun sonlarindan basladik yukardaki formlarda elbette vardik sorularin cevaplari benim ıstedigim ponpa ayari nasil yapiliyor yükselmek düsürmek gibi vidio olan arkadaslarda paylasırsa sevinirim saygılar

• 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.