Şimdi Ara

*DAİKİN NDJ D2CND024* Kullanıcıları (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.896
Cevap
105
Favori
502.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar, servis parametrekeri için servis kodunu bilen paylaşırsa çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybetisk -- 22 Aralık 2024; 11:11:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hybetisk kullanıcısına yanıt

P ayari 742..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 😊

Üstat merhaba,şebeke suyu kesilince su damlaması yapıyordu bar seviyesini etkilemiyordu.Sorunun kaynağı 2 adet contaymış pompanın arkasında değiştirdiler damlama geçti.Conta değşiminde kış girmemişti kombiyi çalıştırmıyordum.Şimdi çalışıyor 2 hafta sonra bar seviyesi arıza düştü daha önce hiç olmamıştı bu şekilde ayrıca bar seviyesini 1.6 bara ayarlayıp 40 dereceye ayarlayıp çalıştırdığımda 2.1 bara çıktı ilk 2 gün şimdi ise 1.8-1.9 bar seviyesine çıkıyor 35 dereceye ayarladığımda gündüz çok soğuk olmadığında kombi 00 ve 01 kısmında 28-29 olduğunda 1.2 barı gösteriyordu 40 dereceye aldığımda 00 ve 01 sırayla 40-44 derece 38-39 derece olduğunda bar seviyesi 1.8 i gösteriyordu.Bunun sebebi nedir?

• Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt

Genleşme tankinda hava yoktur.Yada deliktir bar kontrolu yaptirmayi deneyin 1.0 bar basilip kontrol edebilirisn

Servise mi yaptıracağım? Servis genleşme tankında ki havayı ölçebiliyor mu? Ne kadar olması gerekiyor veya ne kadar eksik olduğunu bilebiliyorlar mı aletle baktıklarında.1 bar havayı bisiklet pompasıyla mı basıyor servis? Genleşme tankında hava olmaması bar basıncının düşme nedeni mi?Genleşme tankı delikse kombiden su damlaması gerekmez mi? Cevabınız için teşekkür ederim.

Ellerinde avuc kadar bar ölcer var basip kontrol ediyolar.Hava olayini da varsa makine yoksa lastik pompasiyla basiyolar.Bar yükselme sebebi ondan kaynaklidir.Düşmesine birşey diyemem

• Sizin genleşme tankında da problem olduğu ve değiştiğini yazmıştınız nasıl bir problemle karşılaşmıştınız?

Bar yükselmesi vardi servis hava basti sipariş gecildi ama şuan düzeldi sabitlendi bar hava kalmamişti..

Bar yükselmesi nasıl oluyordu?Kombi çalıştığında ısı yükselirksen mi oluyordu?

Evet..

• Selam arkadaşlar, 2 yıldır kullandığım ndj 28 kw kombim netatmo ve dhs ile birlikte 23,5 derceyi çok rahat yakalarken bu sene termostat aynı odada ama bir türlü 23.2 geçemiyor neden olabilir? Sanal sıcaklık 24 kombide, ısı eğrisi 13.

Bende netatmo olucak dhs kullanicam:))Dhs devre dişi birakip öyle deme hocam dhs bana göre şahsi fikrim fantazi işi,dhs devre dişi birakip takip et sorun yoksa dhs kaynaklidir

Hocam 2 kıştır dhs hep vardı, sorun olsaydı ilk kış sorun çıkarmazmıydı?

Dene hocam alti üstü 0 yapicak birde öyle dene:) madem 13 14-15 öyle dene egriyi

Deniyeceğim tabii :) ben olsaydı önceden olmazmıydı demek istedim. Eco mod buna neden olurmu. Şimdi aklıma geldi Eco modu aktif yapmıştım yanış hatırlamıyorsam. Kombinin yanımda değilim eve gidince kontrol edeceğim.

Eco moddan olabilir.Eco mod biraz sıkıntılı claişip calişmamak adına kararsiz nasil bi mantiği var şahsen cözemedim:))

• arkadaşlar kombinin bari biraz düştü,su eklemek istiyorum,alttaki vanadan su ekleyeceğim ama hangi modda eklemem gerekiyor?Cihazı off konuma alıp mi yoksa standbay konumda mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghettomania G kullanıcısına yanıt

A06 ayarina bar yaziyor basarken acik kalsin ama 0.1 düştüyse dokunma derim.1.4 1.5 civarindaysa dokunmasan daha iyi

aA06 ayarına nasılsın gireceğim ayrıca bar yükseltme nasılsın yapılacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.