Şimdi Ara

*DAİKİN NDJ D2CND024* Kullanıcıları (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.865
Cevap
105
Favori
497.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
Giriş
    P7 MINIMUM değer
    P8 MAKSİMUM değer

Pompa için bu 2 Paremetler değişiyor siz deneme yanılma yöntemi ile yapacaksınız. Öncelikle fabrika değerlerini resimlerin her 2 parametreyide ondan sonra değiştirin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam çok aydınlatici olmus fakat ben o paremerelere bile nasil giregimi bile bilmiyorum andinlatici bir vidio olsa vena olmaz hani biz form bile yeni katildik konbi bile yeni yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osman4564 O kullanıcısına yanıt
    Buyrun hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam cok teşekkür ederim çok aydınlatici olmus elinize saglik yürenize saglik emek vermissin bizim icin selamlar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eco modu aktif edip deneyen oldu mu?Tasarruf sağlıyor mu?2 günce 38 derecede çalışırken 12 64 hatası verdi altta ki hazneyi çıkardım az bir miktar atık vardı temizleyip taktım çalıştırdım dün gece yine 38 derecede çalışırken aynı hatayı verdi.Akşam saat 6 gibi 38 da çalıştırdım gece 12 de verdi bu hatayı resetledim tekrar çalıştırdım 36 dereceye aldığımda yapmadı sebebi nedir?Altta ki haznede temizdi.Başına gelen oldu mu bu durum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet mülkün temeli -- 2 Şubat 2025; 22:11:29 >
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.