Öyle diyorsunuz da çok sarfiyat yapıyor. İlk ateşlemede yüksek veriyor ve ben bunu istemiyorum. |
*DAİKİN NDJ D2CND024* Kullanıcıları (340. sayfa)
-
-
Bunu herhangi bir cihazla ölçmeden nasıl anladınız ?
Kombiniz Daikin değilse, burada size kimse teknik yardımcı olamaz çünkü kombi parametreleri, değerleri , zamanlaması modülasyonu her kombide değişiktir , birbirlerine benzemez.
Kendi markanızla ilgili sayfalarda aynı modeli kullanan kullanıcılara sorun yada kombi markaınızın teknik servise danışın.
Kombinizin sarfiyatı çoksa bunun kombiden kaynaklanmayan. çok farklı nedenleri de olabilir onları da kontrol etmelisiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunun ölçüm ile alakasını anlamadım, şöyle anlatayım. Sarfiyattan kastım, kombinin yüksek güçle ısıtmaya başlaması. Ben daha düşük güçle çalışmasını istiyorum. Çünkü araba misali ne kadar dengeli gaz verirse o kadar verimli bir yakma gerçekleşir.
Elimde parametreler vs mevcut. Ancak iki farklı seçenek çıkınca sadece birini mi yoksa iki seçeneği de mi değişmem gerektiğini bilemedim. O yüzden fikir edinmek istedim.
Buradan yazmamın sebebi de bayağı kişinin burada yorum yapması. Elbet işin ustası anlayan biri çıkar diye danışmak istedim. Kusura bakmayın.
-
Ustam,kombiler ayni değil iki ayarin elde olmasi birşeyi değiştirmez,cok bilgi istiyorsan ikisinin de ayarini düşür ozaman.Alev boyutu kisa olmali,fan da düşük olmali bu kombide öyle calişiyor ikiside min ayar da..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
11-67 hatasını sürekli alıpda kombinin gaz valfini değiştiren var m?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Söylediğim parca kes demiştim parcalarla ugraşma kes gitsin..
Son çare olarak gibi görünüyor,şimdilik sıkıntı yok servis geldi baktı tekrar ederse gaz valfini değiştirecek,o da çözüm olmazsa,sizin dediğiniz klepsi kestireceğim.Yalnız sizin dediğiniz eski tip daikin kombiler için,benim kombi yeni nesil ndj 28kw
Son çare olarak gibi görünüyor,şimdilik sıkıntı yok servis geldi baktı tekrar ederse gaz valfini değiştirecek,o da çözüm olmazsa,sizin dediğiniz klepsi kestireceğim.Yalnız sizin dediğiniz eski tip daikin kombiler için,benim kombi yeni nesil ndj 28kw
Eskisi yenisi yok hepsinde kleps var.Sen kestir ömürlük kullan,eski yeni olsa valf sorun olsalardi cözerlerdi,demekki poblem dvm ediyor yinede sen bilirsin
daikin kombi ile 7. senem. dhs ve kablosuz röle kartıyla programlı (23:00 te kapanıyor 06:00 da açılıyor.) kullanıyorum ara sıra kontrol ediyorum 1167 hatası veriyormuş ama bana hissettirmediği için çokta önemsemedim. bakımlarını kendim yapıyorum (yoğuşma kabı, tesisat dönüşündeki filtre temizliği). bu sene genleşme tankını kontrol edeyim dedim. a101 den 580 tl ye piranha marka dijital hava kompresörü aldım. bir iki video izleyip tanka 1 bar hava bastım (nerdeyse hiç hava kalmamıştı) şükür sorunsuz devam ediyorum şimdilik.
bu arada bir arkadaşın kombisinin baca dirsek kısmının resmini koyuyorum ki, 1167 hatasının sebeplerinden biriside bu. içteki borunun contası ezilmiş montaj sırasında. temiz hava çekerken, ezik kısımdan çıkan atık gaz karışıyormuş.
eski dostlara ayrıca selam.
-
2020 yilinda contayi kesmiştim,bu yil bakim yaptirayim ariza olursa garantiden yaptirim 11-67 hatasiyla 1,2 haftadir cebelleşiyordum,usta 3 defa geldi,en son fani yükselticem dedim kabul etmedim.Dayanamadi kombiyi dağitti manifolda kadar keşke resim cekseydimmm içinde bir ben yoktum,yoguşma kabindaki ufak taşlar neyki onun 5 kati kadar 2 bardak dolusu taş cikti kum cikti.Ya olucak dedi ya sabahliyicaz dedi sorun hal oldu şuan herşey sifir ayarin da 40-41 istedigim ayar da claişiyor 4 yillik bakim mutlulukla son buldu..
Bu taşlar neresinden çıktı merak ettim şimdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sen buraların yolunu bilirmiydin yoktun uzun zamandir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Resim bana ait değil ama burdaki taşlar.Bunu bakim öncesinde sökmedik üstünde temizledi ama taşlar şu araliklari kapatinca hava almayip ateşleme yapip 2dk sonra hataya düşüyordu daha sonra iyon arizasi verip durdu,daha sonra yerinden cikardi hafifden tornavida sürterek cikarmaya başladi hatam kayboldu,burdaki taşlar baca gaziyla giriyor sanirim toz toprak derken ateşle taşlaşiyor.Yoguşma da altda siyah plastik var birazida orda kaliyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 8 Aralık 2024; 11:20:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR. BEN EVİMDE DIŞ HAVA SENDÖRÜ VE DAİKİN KABLOLU MODİLASYONLU ODA TERMOSTADI KULLANIYORUM. SORMAK İSTEDİĞİM P0 PARAMETRESİNİ 1 YAPMAM GEREKLİ Mİ. KAZAN SICAKLIK SET DEĞERİ KAÇ OLMALI. YANİ ISI EĞRİSİNİ KAÇ YAPMALIYIM.
-
ARKADAŞLAR DIŞ HAVA SENSÖRÜ İÇİN ISI EĞRİSİNE GÖRE KAZAN SICAKLIK DEĞERLERİNİ GÖSTERİR BİR LİSTE VARMI DIR. ÖRNEĞİN DIŞ HAVA -15 DERECE ISI EĞRİSİ 10 KAZAN SICAKLIĞI ÖRNEĞİN 50 DERECE
BUNUN GİBİ BİR ÇALIŞMASI OLAN ARKADAŞ VARMI
-
Aradiğin bumu.? Diş hava sensörü u01 diye biliyorum min 9 yada 10 ile başlardik ama kullanmiyorum..Ayrica 160 sayfalar da yazişmalarin da varmiş kontrol et istersen son olarak bunu birakiyorum,bu linkden bakabilirsin
https://forum.donanimhaber.com/yeni-daikin-kombi-yuksek-modulasyon-orani-1-8--123861034-180
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 8 Aralık 2024; 20:18:50 >
-
arkadaşlar herkese iyi akşamlar , yıllar önce bu siteden daikin kombi servis menüsü kitapçığı vardı baya aradım bulamadım devridaim pompa hızını arttıracağım acaba elinde olan varsa paylaşabilir mi?
çok teşekkür ederim
-
P7 p8 yükseltmem gerek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X