< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
*DAİKİN NDJ D2CND024* Kullanıcıları (338. sayfa)
-
-
normalde 0.1 bar düşmesi çok önemli değil bana göre lakin bunu sürekli yapıyorsa,yani sürekli basınç düşmesi oluyorsa tesisatınızda kaçak olabilir.Bende ayda bir kontrol ediyorum nadir de olsa 0.1 bar düşüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanan arkadaşlara tavsiye yilda yada 2 yil da genleşme tankin havasini kontrol edin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle merhabalar arkadaşlar daikin ndj smart premix var bide oda termostat var
İçin en iyi pompa ayarları nasıl olmalıdır.
Benim ayarlar bunlar
P6 91
P7 50
P8 100
P9 50
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubi3472 -- 26 Kasım 2024; 16:59:58 >
Dün ndj smart 28 kw modelini çalıştırdık. Ot var 25 e ayarlı ancak ot bulunan oda 16-17 derece dolaylarında diğer odalara göre daha soğuk. Bu durumu nasıl çözebilirim?
Aynı sorun benim Daikin ndj kombide de var birden 17 derece oldu
da termostat
Yeterli petek uzunlugu varmi.? 10m2 1mt petek olmali ayrica diger odalar daki yakin peteklere termostatik vana tak oralar kendini kaparsa bulundugun oda isinir ve 25 cok gazla deger 23 ayarlayip deneyin kazan sicakliğini 55 ile başlayin.
Söylediklerim sizin içinde gecerli deneyin.
Petek uzunluğu yeterli hocam. Sıkıntı şu hangi odaya alırsam alayim ot derecesi 17 civarında sürekli.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Ozaman yalitim kötü hocam,kazan sickaliği kaça ayarli
Kazan kaça ayarli hocam.?
50 ye ayarlı da diğer peteklerde bir sorun yok ot nin olduğu odada petek ısınmıyor sadece.
Hocam,55 cek yakin peteklere termostatik vana tak hatta 1,2 tanesine takman yeterli ozaman farki hissedersin ilaç gibi gelicek Ot oldugu odaya takma sakin kaç petek var mutfakta varsa vana tak,yatak odasina tak..3 ayarla son olarak ndj ile parametreler ayniysa pompayi 60-65 yapabilirsin kaça ayarli bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 27 Kasım 2024; 12:26:13 >
50 derece de ayarlı
55 yap dene,söylediklerim senin içinde gecerli yakin peteklere termostat vana tak 1,2 tane tak mutfak ve yakin petek neresi ise oraya tak ot oldugu odaya takma devirdaim için 2,3 petek acik olmali..Parametreler aynimi bilmiyorum ama pompa 50 ise 60-65 cikartin
Resimde altta Dışarı yazıyor. Dış sıcaklık olmasın o ?
Bende farklı termostat var ama dikkatimi çekti , orada yazan içerisi olmayacak mı?
Öyle bir ayarı olmasın ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daikin ndj kombide 55 derece yakıyorum
Bide pompa P7 65 ve 17 5
Oda termostat 16 derece
oda termostatını gün içerisinde en çok kullanılan odaya koy hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En çok kullandığım odayı zaten bırakmışım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X