S.a arkadaşlar 2001 Civic 1.4 is aracın debriyaj seti değişti (daikin) . Yukarıda kavrıyor ve 1000 km den sonra kaydırma yapmaya başladı , tahminimce kavrama noktasını yukarıda yapmışlar ve pedalın haddinide geçtiği için tam olarak kavramıyor araç . Böyle bir sorun olasımıdır ? Aracın debriyaj kavrama noktasını kendimiz aşağı çekebilir miyiz ? Teşekkürler
debriyajın gerçekten değiştiğine eminmisiniz, takan yer/usta güvenilir tanıdık mı? Yenisini takıyoruz ayağına üçkağıt yapma ihtimalleri olabilir.
Bu exedy daikin lerde sorun mu var bi anlamadım gitti.Ben dahil 3 arkadaş değiştirdik komple set olarak daha 10.000 olmadan yine kaçırmaya başladı debriyajlar.
quote:
debriyajın gerçekten değiştiğine eminmisiniz, takan yer/usta güvenilir tanıdık mı? Yenisini takıyoruz ayağına üçkağıt yapma ihtimalleri olabilir.
Emin değilim ama pedal yumuşak
quote:
Bu exedy daikin lerde sorun mu var bi anlamadım gitti.Ben dahil 3 arkadaş değiştirdik komple set olarak daha 10.000 olmadan yine kaçırmaya başladı debriyajlar.
hepsini aynı usta yaptıysa montajda problem olabilir mi acaba
1. Debriyaj balatası bitmiş olabilir
2. Debriyaj kaçırıyorsa debriyaj balatası yağlanmıştır , debriyaj değişiminden sonra olabilir bir şey.
Bu söylediklerimi tamirciye söyleyin onlara bir baksın büyük ihtimal buradan oluyordur.