Şimdi Ara

Yeni Debriyaj kaçırıyor + çok yukarıda kavrıyor YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar 2001 Civic 1.4 is aracın debriyaj seti değişti (daikin) . Yukarıda kavrıyor ve 1000 km den sonra kaydırma yapmaya başladı , tahminimce kavrama noktasını yukarıda yapmışlar ve pedalın haddinide geçtiği için tam olarak kavramıyor araç . Böyle bir sorun olasımıdır ? Aracın debriyaj kavrama noktasını kendimiz aşağı çekebilir miyiz ? Teşekkürler

• debriyajın gerçekten değiştiğine eminmisiniz, takan yer/usta güvenilir tanıdık mı? Yenisini takıyoruz ayağına üçkağıt yapma ihtimalleri olabilir.
  • Bu exedy daikin lerde sorun mu var bi anlamadım gitti.Ben dahil 3 arkadaş değiştirdik komple set olarak daha 10.000 olmadan yine kaçırmaya başladı debriyajlar.
  • quote:

debriyajın gerçekten değiştiğine eminmisiniz, takan yer/usta güvenilir tanıdık mı? Yenisini takıyoruz ayağına üçkağıt yapma ihtimalleri olabilir.

Emin değilim ama pedal yumuşak

quote:

Bu exedy daikin lerde sorun mu var bi anlamadım gitti.Ben dahil 3 arkadaş değiştirdik komple set olarak daha 10.000 olmadan yine kaçırmaya başladı debriyajlar.

hepsini aynı usta yaptıysa montajda problem olabilir mi acaba
  • 1. Debriyaj balatası bitmiş olabilir

2. Debriyaj kaçırıyorsa debriyaj balatası yağlanmıştır , debriyaj değişiminden sonra olabilir bir şey.

Bu söylediklerimi tamirciye söyleyin onlara bir baksın büyük ihtimal buradan oluyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.