Arkadaşlar iki ay önce 6. nesil iPod nano 8gb aldım gg üzerinden. Cihaz ABD malı ve doğal olarak faturasız aldım. Çok titiz kullanmama rağmen home tuşu çalışmaz duruma geldi. Basmıyor. Şimdi cihazı burada bir servise göndersem ilgilenirler mi? Yekpare kasa olduğu için direkt değişim yapılması lazım sanırım. Yoksa ABD'ye göndersem posta ile, acaba direkt oradan değişim yaparlar mı? 300 liralık cihaz için 100 lira tamir ücreti ödemeyelim şimdi burada? Herhangi yurtdışı bir ipod iphone sahibi olup da bu şekil değişim alabilen var mı? Ne yol izlemem lazım acaba forumda böyle bir arkadaşa denk gelmiştim sanırım direkt ABD'ye kargolamıştı sıfır cihaz göndermişlerdi.
Yukarı! Garantisiz cihazı garantiye yollayan yok mu şimdi?
faturan yoksa umutta yok hocam.
Buradan ABD'ye kargolasam acaba değişim yapıp gönderirler mi onu merak ediyorum.
4. nesil ipod touch, ekranda görüntü/renk bozulma sorunu vardı ve home tuşu arada basmıyordu. Garanti dahilinde servise götürdüm 1 hafta içinde ürün değişimi yapıldı, yeni ürün verdiler.
quote:
Orijinalden alıntı: kozkir
4. nesil ipod touch, ekranda görüntü/renk bozulma sorunu vardı ve home tuşu arada basmıyordu. Garanti dahilinde servise götürdüm 1 hafta içinde ürün değişimi yapıldı, yeni ürün verdiler.
Bunu hangi teknoloji marketi yaptı acaba? Ben de Apex Agora-İzmir'den iPod Touch 4g almıştım, şuan ürün 5 aylık ve ölü piksel olmasına rağmen ücretli ekran değişimi yapmak istiyorlar...
Bence Apple'a faturanın olmadığını belirterek yapabilecekleri bir şey var mı diye e-posta atın.
Bunu hangi teknoloji marketi yaptı acaba? Ben de Apex Agora-İzmir'den iPod Touch 4g almıştım, şuan ürün 5 aylık ve ölü piksel olmasına rağmen ücretli ekran değişimi yapmak istiyorlar...
Teknosa dan alınmıştı cihaz ama ben direk apple yetkili servise götürdüm. Garantisinin dolmasına 3-4 ay gibi bir süre kalmıştı ve kısa sürede ürün değişimi yaptılar.
yeni konu açmadan buraya yazayım bende sorumu,
dediğim gibi ipod touch u garantiden ürün değişimi yapıldı ve sıfır yeni ürün verildi. sıfır jelatini açmış bulundum, satmaya kalksam ederi ne olur ??
ipod touch 4. nesil 32 gb siyah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme