Şimdi Ara

Yeni dergimiz:Game X Oyun Dergisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Liseliler olarak 5 arkadaş çok amatörce her ay dergi çıkarmaya başladık.Derginin Facebook adresi:http://www.facebook.com/pages/Game-X-Oyun-Dergisi/197099656990758

Forumdan dergide olan arkadaşlar: @Garnispos @-xburakx-

Saygılar...

Edit:Reklam yapmak için koymadım sadece içimden geldi

• "Liseliler"den sonrasini okumadim.

Saka yapiyorum hayirli olsun güzel seyler bunlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yakışır gençlerimizin gözünden takip edelim birazda
  • Teşekkürler inş. yavaş yavaş büyüyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

"Liseliler"den sonrasini okumadim.

Saka yapiyorum hayirli olsun güzel seyler bunlar.

Adam konu dışı terk beyler

Şaka yapiyorum hayırlı olsun güzel şeyler bunlar .
  • Ben de oyun dünyasına yeni bir soluk vs diye girecektim de amatör girişimmiş.

Keşke bu tarz e-dergiler, fanzinler artsa bize de okuyacak değişik yazılar, görüşler çıksa. Arkadaşları takdir ediyorum, gidip sokakta boş boş gezeceklerine kendileri için cidden yararlı şeyler yapıyorlar. Umarım ilerde bu tarz bir şeyi profesyonel olarak yapma imkanı bulursunuz. Tek tavsiyem kullandığınız Türkçe ye dikkat edin. tdk sitesi en büyük yardımcınız olsun. Güzel türkçemizi mahvetmeyin. Oyungezer dergisi bu konuda size yol gösterici olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Ben de oyun dünyasına yeni bir soluk vs diye girecektim de amatör girişimmiş.

Keşke bu tarz e-dergiler, fanzinler artsa bize de okuyacak değişik yazılar, görüşler çıksa. Arkadaşları takdir ediyorum, gidip sokakta boş boş gezeceklerine kendileri için cidden yararlı şeyler yapıyorlar. Umarım ilerde bu tarz bir şeyi profesyonel olarak yapma imkanı bulursunuz. Tek tavsiyem kullandığınız Türkçe ye dikkat edin. tdk sitesi en büyük yardımcınız olsun. Güzel türkçemizi mahvetmeyin. Oyungezer dergisi bu konuda size yol gösterici olabilir.

İlk olarak çok teşekkürler.Gerçekten zevk verici bir iş.Youtube'ye oyun incelemesi yapıp upload ediyoruz ayrıca.Türkçe'mizi bozmadan yapmaya dikkat ediyoruz zaten.Yavaş yavaş büyüyeceğiz diye umuyorum.Bu aralar sınavlar yüzünden fazla ilgi gösteremedik ama bu yaz ve önümüzdeki 2-3 sene çok rahatça büyüyeceğimizi düşünüyoruz.Uyurgezer ve Level'a ulaşacağız ilerleyen zamanlarda.(Level takipçisiyiz ayrıca Level yayın sorumlusu:Fırat Akyıldız akrabam oluyor)

• Siz yine de Oyungezer i örnek alın. Bu işi çok daha uzun süredir ve daha iyi yapıyorlar. Oyungezer de akrabam yok yanlış anlaşılmasın.

Bu arada lütfen derslerinizi ihmal etmeyin. Ülkenin sizin gibi gençlere ihtiyacı var. Umarım dergi okurluğu artar memlekette. Daha kaliteli, daha iyi dergiler görelim, okuyalım.
  • Başarılar arkadaşlar, sonlandırmamaya bakın çalışmalarınızı . Zamanla günümüz süreli yayınlarının büyük kısmının dijital ortamda olacağını düşünen birisi olaraktan destekledim sizi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Siz yine de Oyungezer i örnek alın. Bu işi çok daha uzun süredir ve daha iyi yapıyorlar. Oyungezer de akrabam yok yanlış anlaşılmasın.

Bu arada lütfen derslerinizi ihmal etmeyin. Ülkenin sizin gibi gençlere ihtiyacı var. Umarım dergi okurluğu artar memlekette. Daha kaliteli, daha iyi dergiler görelim, okuyalım.

Saolun
  • Yazı-inceleme tarzını farklı ve özgün tutarsanız sizin için daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

Yazı-inceleme tarzını farklı ve özgün tutarsanız sizin için daha iyi olur.

Zaten samimi olmaya çalışıyoruz incelemelerde
  • Evet yeni gördüm konuyu bende dergidenim
  • bir incelemeni koy okuyalım
  • Hayırlısı olsun.Bu tip çalışmalar bu işleri yapmak isteyip de yapamayanlara bir örnek olur.
  • 1 Mayıs ta yeni sayımız çıkacak o zaman dergiyi koyacağız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.