Şimdi Ara

YENİ DOBLO 2011 1,3 90 BG M.JET FREN ARIZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Temmuz ayında şirketimize 2011 model yeni doblo aldık, aldığımız günden beri arac ile 3 kez kaza yaptım sonuncusuda bugün yaşandı. Yalnız dikkat ettiğim 3 Kazada da araçlara arkadan ben vurdum ki ben şuana kadar hiçbir kazaya karışmamıştım.
    Neyse Derdim Şu; Bugün yaptığım kaza sırasında bişey farkettim ABS fren sistemi olmasına rağmen araç kızaga çekiyor, ve hızımda 40 km civarı önümdeki araçla mesafem nereden baksanız 15m idi normal şartlarda rahatlıkla durmam lazımdı fakat, frene basmama rağmen araç devam ediyordu, hatta pompaladım yinede fren titreye titreye öndeki aracın arkasından vurmasına engel olmadım. Böyle bir sorunla karşılaşan başka arkadaşlarımız varmıdır. Bu konuda yardımlarınızı rica ederiyorum.

Ayrıca Yeni doblonun Kör noktası hakkında ne düşünüyorusunuz?

• Benim aracımdada son zamanlarda dikkat ediyorum frene basınca arka kısmı yere basıyor yani önlerin az tuttuğunu düşünüyorum. disklerin değişmesine rağmen. Fren testi yaptırmanızı öneririm bir frencide.
  • Frenlerin bu kadar kötü olmaması lazım. Yol durumu nasıldı bilmiyorum ama (Mıcır, Toprak) 40-50 Km de kızaklama yapmaması gerekir. Aklıma gelen ya lastikler sorunlu ya da fren hidroliğinin azalmış olması.

Kör nokta olarak yan aynaları kastediyorsan şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Ben sol aynadan aracın arka kısmını az görecek şekilde diğer alanı da komple yola ayarladım.
  • tşk ederim arkadaşlar.
  • Ben 90 Bg Multijet Linea'da aynı sorunu üç kez yasadım. Yavas giderken duz yolda ve sıcak havada abs devreye girdi ve çok uzun bir mesafe sonunda durabildim. Servise gittim sorunu anlattım ancak arıza tesbit etmediklerini soyledıler. Şirket aracıydı cok sık olmadıgı için cok ustunde durmadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

Ben 90 Bg Multijet Linea'da aynı sorunu üç kez yasadım. Yavas giderken duz yolda ve sıcak havada abs devreye girdi ve çok uzun bir mesafe sonunda durabildim. Servise gittim sorunu anlattım ancak arıza tesbit etmediklerini soyledıler. Şirket aracıydı cok sık olmadıgı için cok ustunde durmadık.

müdür aynı benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamassın sende bu araçların bazılarında fren sıkıntısı kim ne derse desin var ve büyük problem. Benimde şirket aracıydı ve servise gittiğimde tıpkı senin gibi arıza tespit edilemeden geri geldim. Sorduğumda böyle bişeyle karşılaştınızmı daha önce diye birkaç fabrika hatası olduğunu söylediler. Bence hem senin kullandığın hem benim kullandığım araçlardabu arıza mevcuttur.
  • yeni doblonun frenleri bence gayet başarılı ama altındaki lastikler sert bence lastikleri değiştirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabate -- 31 Ocak 2012; 17:20:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Corsa 1.2 130 Beygir
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2011 MODEL YENİ DOBLO 1.6 PREMEU M.JET ARACIM İLK SERİ OLANLARDAN 2010 YILINDA 9. AYDA ALDIM İLK 3 AYLIKKEN FARKETTİM FRENLERDE SERTLEŞME YAPIYOR SERVİSTE İKİ PARÇASI DEĞİŞTİ SORUN %70 AZALDI FAKAT DEVAM ETMEKTE TOFAŞ SERVİS SORUNU BİR TÜRLÜ ÇÖZEMİYOR 1.2 VİTES SORUNLAR OLUŞTU SERVİS ŞANSIMAN DA İKİ PARÇA DEĞİTİRDİLER BENİM SORMAK İSTEDİĞİM 2011 MODEL ARACI OLUP DA FRENLERDE SORUN YAŞAYIP ÇÖZDÜREN VARMIDIR.
  • bizdeki 2011 1,3 premio hiçbir sorunumuz yok çokta memnunuz sadece bakımlarını taptırıyoruz bi sorunumuz yol ALLAH a şükür
  • Daha önce kullandığım linea ile kıyasladığımda doblo nun daha geç tepki verdiği ve frenleme mesafesinin uzun olduğunu gözlemledim. Sanırım kronik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.