Şimdi Ara

yeni dokker 23,600 den girdi piyasaya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reklamlar donmeye basladi.bakalim piyasada nasil yer edicek.valla benim bile yadigar sahini satip alasim geldi.25 bine klimasiyla ajanta araba.şimdi bu hususi ise vergisi uygunsa bide tup taktin mi dadindan yinmez.siz degerli forumcularin yorumlari neler peki 5 e sahini satsam 5 te bende.15 te kredi.misss 0 araba.ohhh ne alaaaa

• Yeni linea'da aynı fiyatlarda.

Tabi kullanım amacınızın ticari amaçlı olmaması gerekir,

http://forum.donanimhaber.com/m_72032945/mpage_1//tm.htm
  • Stepway versiyonuda çıkarmışlar ama fiyatı biraz yüksekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

Yeni linea'da aynı fiyatlarda.

Tabi kullanım amacınızın ticari amaçlı olmaması gerekir,

http://forum.donanimhaber.com/m_72032945/mpage_1//tm.htm

yeni linea değil o classic makyajsız versiyonu
  • Ambiance'de klima yok. 23.600 bence çok güzel bi fiyat. Klima eklenirse o zaman tadından yenmez.
  • yakitlari ve guvenligi ayni sayilir tabi siniflari bambaska.lineaya binen bicok arkadasim takiz dio forumdaki yorumlarda belli.ama bu dokker yeni cikti.gerci mantiken logan ve srepway kirmasi bisey.ama kullanim bakimindan bicok kisiye hitap edecegi asikar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kano1453

yakitlari ve guvenligi ayni sayilir tabi siniflari bambaska.lineaya binen bicok arkadasim takiz dio forumdaki yorumlarda belli.ama bu dokker yeni cikti.gerci mantiken logan ve srepway kirmasi bisey.ama kullanim bakimindan bicok kisiye hitap edecegi asikar.

Linea binek olduğundan vergisi düşük
    dokker ticari olduğundan yüksek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dokker var bide dokker van var ben bu konuda suphedeyim ama hususi ise ciddi ciddi talibiyim.ama ticari beni asar
  • quote:

dokker var bide dokker van var ben bu konuda suphedeyim ama hususi ise ciddi ciddi talibiyim.ama ticari beni asar

dokker ticari diye geçiyor :/
  • quote:

dokker var bide dokker van var ben bu konuda suphedeyim ama hususi ise ciddi ciddi talibiyim.ama ticari beni asar

dokker van da koltuklu olan da her ikiside ticari hususi otomobil degil kamyonet dacia 1 ay sonra hususi olarak lodgy yi getirecek piyasaya hususi düsünüyorsan onu bekle hem 5 kişilik hem 7 kişilik ama fiyatı biraz daha yüksek ve benzinli versiyonu yok en düsük 37500-38000 sanırım fiyatı ama diger dacia versiyonlarında olmayan bütün özellikler standart navigasyon harci esp bi,le var..
  • Dacia piyasayı fena zorluyor... Bundan 10 sene sonra tofaşın yerine aday...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greencher -- 6 Mart 2013; 22:39:13 >
  • dacia facebook sayfasından alıntıdır: Dacia Türkiye Sevgili Egemen, Dacia Dokker ticari araç sınıfında ancak mesleki yük taşınmamak ve sadece özel amaçlı kullanılmak kaydıyla araç şahıs adına da alınabilir. Dokker'ı daha yakından incelemek için en yakın Dacia yetkili satış noktasına bekleriz.ne demek istemiş pek anlamadım..hususi alınabilirmi diyor?
  • dokker fiyatına göre müthiş olmuş ben beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtuluş16

dacia facebook sayfasından alıntıdır: Dacia Türkiye Sevgili Egemen, Dacia Dokker ticari araç sınıfında ancak mesleki yük taşınmamak ve sadece özel amaçlı kullanılmak kaydıyla araç şahıs adına da alınabilir. Dokker'ı daha yakından incelemek için en yakın Dacia yetkili satış noktasına bekleriz.ne demek istemiş pek anlamadım..hususi alınabilirmi diyor?

benimde ciddi suphelerim var.bi araba sitesindede ne ticari nede hususi yaziyor.takibe devam"ya hususi ise"?
  • Yakında şirketler saldırır bide buna normal kullanıcı eklenirse dacia yetiştiremez araba fiyatıda güzel ama arka kapı olmamış tek kapı olmalıydı
  • otomobil ruhsatı %40 ötv ile çıkartılır ama fiyatı 30 u geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 cok.olmazzz.yikmu bi dacia bayisinde calisan aydinlatsin bizi daaa:-D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.