Şimdi Ara

YENİ DOLANDIRICILIK DİKKAT...YABANCI ÜLKEDEN ARAÇ ALMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "Ve sen de bunu yedin. "

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

''11.000TL ye AUDI A6 30.TDI QUATTRO 2005 MODEL'' tokattır kesin uzun uzun yazmaya gerek yok 8 takla ile pert olsa daha fazla eder...

sesli güldümmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Karışık bir durum ama daha önce çok oldu dolandırıcılık çok sağlam olmadıktan sonra bu işe girmek çok doğru değil.

plaka yabancı değilki gümrükten sorun cıksın arac türkiyeye kayıtlı 06 plaka tek sorun gümrük olsa burda resmen bambaşka dolandırıcılık var anlaşılan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbcandas

quote:

Karışık bir durum ama daha önce çok oldu dolandırıcılık çok sağlam olmadıktan sonra bu işe girmek çok doğru değil.

plaka yabancı değilki gümrükten sorun cıksın arac türkiyeye kayıtlı 06 plaka tek sorun gümrük olsa burda resmen bambaşka dolandırıcılık var anlaşılan :)

benim ısrarcılığım şu konuda ortada bi site var adamlar bunu nasıl yapmışlar zaten inansam çoktan parayı gönderirdim..buraya konu açtımki hem ben neyin ne olduğunu öğreneyim hemde benim gibi bilmeyen arkadaşlar düşmesinler tongaya.. çok şükür tongaya düşmedim ama başkaları düşebilir adamlar site bile yapmışlar şuna baksanıza..

http://shipping-auto.com.nu/tracking.php takip numarası bile var: A2QU3A18S07E6 girin bakın güya göndermişler arabayı....satış evraklarınıda imzalayıp arabayla göndermişler...ben düşmedim kimse düşmesin inanmasın arkadaşlar...

• quote:

quote:

quote:

benim ısrarcılığım şu konuda ortada bi site var adamlar bunu nasıl yapmışlar zaten inansam çoktan parayı gönderirdim..buraya konu açtımki hem ben neyin ne olduğunu öğreneyim hemde benim gibi bilmeyen arkadaşlar düşmesinler tongaya.. çok şükür tongaya düşmedim ama başkaları düşebilir adamlar site bile yapmışlar şuna baksanıza..

http://shipping-auto.com.nu/tracking.php takip numarası bile var: A2QU3A18S07E6 girin bakın güya göndermişler arabayı....satış evraklarınıda imzalayıp arabayla göndermişler...ben düşmedim kimse düşmesin inanmasın arkadaşlar...

Bu siteyi yapmakta ne var dostum? Bu siteyi benim 14 yasindaki yegenim de yapar :D istersen ben de yaparim :) Site yapmak o kadar zor bir sey degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• peki bunları yakalatmanın yolu yokmu polise şikayette bulunsak iplemez sonuçta benlik bişe yok...illa biri dolandırılcakk polis ondan sonra işlem yapar......ve düşündüğümüzde 3.500TL az para gibi görünsede 2 ayda 1 kişiyi dolandırsalar ki 2ayda bence 1 değil 5 10 kişi bile dolandırabilirler o zaman adamlar köşeyi dönerler..yazık günah böylelerini ibret olsun diye sallandırmak gerek..
  • Hiç satamasa arabayı parçalatıp parçalarını satsa daha çok para kazanır. Hadi diyelim satıyor onun kargo ücreti araçtan pahalıya gelir biraz düşün birader site falan hikaye
  • Hocam pazarlık yapsaydınız ya.

PAZARLIK İS SÜNNET İN TURKEY. 10000TL?
  • quote:

peki bunları yakalatmanın yolu yokmu polise şikayette bulunsak iplemez sonuçta benlik bişe yok...illa biri dolandırılcakk polis ondan sonra işlem yapar......ve düşündüğümüzde 3.500TL az para gibi görünsede 2 ayda 1 kişiyi dolandırsalar ki 2ayda bence 1 değil 5 10 kişi bile dolandırabilirler o zaman adamlar köşeyi dönerler..yazık günah böylelerini ibret olsun diye sallandırmak gerek..

Senin gibi enayileri kerizleri dolandırmak için kurulmuş site benim anlamadığım internette site kurmak sanki çok zormuş gibi hala neden siz siteye takılıp kaldınız onu çözemiyorum adamlar dolandırıcı siz hala araba kargoda yok siteden takip ediyorum yok şu yok bu falan diye yazıyorsunuz bu adamlar yada senin sevgili cesika mıydı o kadar mı kerizlermi türkiyedeki fiyatının en az 10 katı düşük fiyatla arabayı satsınlar neden ve niçin diye hiç sormuyormusunuz onlar keriz onlar aptal siz AKILLISINIZ
    Sen gönder parasını nasılsa araba kargodaya hem bak sitedende takip ediyormuşsun zaten arabayı bence sende fake sin konuda fake asıl kriz biziz konuya yazmakla

• O arabayı parça halinde satsan 20000 den fazla eder.

• ingiltereymiş. ingilterenin internet uzantısı co.uk'tur. bu adamlar com.nu almışlar. baştan falso.
  • ingilteredeki bayan soldan direksiyonlu aracı kimse almıyor demiş,isterse sağdan direksiyona çevirtip satabilir.
    zamanında (1990 lı yılların başında) kıbrısta görev yapan subay,astsubay ordan araç getirirdi ,z plaka ile sağdan direksiyonlu gelir,burda tr plakaya geçip gerekli dönüşüm ile soldan direksiyonlu olurdu.bu sağ sol direksiyonda dümenin parçası isteyen direksiyon yönünü değiştirtir.
    iyi günler.
  •  YENİ DOLANDIRICILIK DİKKAT...YABANCI ÜLKEDEN ARAÇ ALMAK
  • Verdikleri site adresi com.nu uzantili. Yani ücretsiz bir şekilde herkes com.nu uzantili bir siteye sahip olabilir.

• arkadaşımız yardım talep etmiş, bazıları yardım yerine hakeret etmiş. uslübumuza biraz daha dikkat etsek.
    benim bu konuda dikkatimi çeken başka bir nokta kargo ile göndermek zaten o arabanın değeri kadar tutar. türkiye içinde ufacık bir şeyi göndermeye 10-15 lira alınıyorken, koca arabayı bir ülkeden başka bir ülkeye göndermek düşünemiyorum.
  • www.com.nu

Buraya giripwww.herhangi bi isim.com.nu adıyla bedava site kurabiliyorsunuz.Adamda öyle yapmış.Çoook iyi tezgah kurmuş adam çok akıllıca planlamış herşeyi :) Kim bilir kaç para kazanmıştır bu yolla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 31 Ekim 2012; 12:28:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagerial

Verdikleri site adresi com.nu uzantili. Yani ücretsiz bir şekilde herkes com.nu uzantili bir siteye sahip olabilir.

http://www.com.nu/ bedava domain hostingide içinde barınan bedava siteden takip ettiriyor kesinlikle dolandırıcı sahibinden.com a şikayette bulunun araba linki için belkide araç yabancıdan yabancıya satılıktır o şekildede size satar fakat türkiyede kullanamazsınız

• Verilen site uzantısından çakma olduğu belli , bu internet işlerinden anlamıyorsan bile

sitenin iletişim bölümünde tek bir telefon numarası yer almıyor, adam kıllanır

varsa yoksa fax numarası, gönder fax'ını gelir belki yanıtı gece yarısı
  • Arkadaşlar, tanımadığınız, güvenmediğiniz kişilere western union ile para transferi yaparken çok dikkatli olun, hatta dikkatli olup yapmayın.
    Özel bir bankada çalılıyorum, şube müşterilerimizden birisi bu şekilde araç almak istiyor. Parayı yurtdışına kendi adına gönderiyor. Amaç, aracı satacak kişi müşterimizin parası olup olmadığını belgelemesini istiyor, müşteri de zaten kendi adıma gönderdim çekilemez diyerek para transferini yapıyor ve dekontu mail olarak gönderiyor.
    Tahmin ettiğiniz gibi para maalesef bir wu acentasınden çekiliyor. Normal şartlar altında kimlik ya da pasaport olmadan çekilememesi lazım, artık wu acentasi ile mi anlaşıyorlar, sistemde farklı bir açık mı var bilmiyorum.
    Daha sonra internetten araştırdım bu şekilde dolandırılan çok insan var, hatta forumda bir arkadaş ya da tanıdığı da aynı şekilde dolandırılmış.
    Kesinlikle bu işe girmeyin.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teomanh84 -- 31 Ekim 2012; 14:23:38 >

• Tamamen dolandırıcı...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.