Şimdi Ara

YENİ DOLANDIRICILIK DİKKAT...YABANCI ÜLKEDEN ARAÇ ALMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KONUNUN ESKİSİNİ BİLENLER BİLİYOR.. KONUYU DEĞİŞTİRDİM..EVET BU BİR DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ... DİKKATLİ OLUN..

GeçenLERDE sahibinden.comda dolaşırken 11.000TL ye AUDI A6 30.TDI QUATTRO 2005 MODEL gördüm..yurt dısındayım telefonla değil mail atın gibisinden bi ibare vardı. mail attım cvp geldi ilan yayında yok suan. ama mailleştik yabancı birisi ismi JESSİCA CLEVELAND mış..önce saçma sapan bir türkçeyle mail attı ingilizce bildiğini umuyorum diyerek. türkiyeden çalısırken almıs arabayı ama şirketi bunu geri göndermiş arabasıyla gitmiş bu ama orda direksiyon sağda olduğu için kullanamadıgını ordada kimsenin direksiyonu sağda olan bi aracı satın almak istemedigini söyledi bende tabi hemen atladım.. arabanın resimleri var. satın alıyorum dedim türk plakaymıs.resimlerden arabanın yabancı ülkede olduğu belli..resimde plaka vardı plakayı e devletten sorguladım borcu hacizi yok çalıntı değil.....ama içimde bi şüphe vardı google dedeye sordum ki bu tür dolandırıcılık oluyormus özellikle western uniona para gönderenler için...benimkindede olay western uniona baglanıyo ama şöyle bişe war; maillere devam ettim bana arabayı sözde gönderdi şuan kargo takip numarası verdi kargoyu gönderen nakliye şirketinin sitesini verdi siteye girdiğimde herşey cıkıyo..onun ve benm adresim arabanın yola cıktıgı..ama site sahte free domainden alınmış ve araba nakliyeye yüklendiği icin benden paranın %30unu ödememi istiyorlar..ayrıca bana nakliye sirketindende mail geldi fatura GÜYA ama elle düzenleyebilir herkes..ben parayı göndermedim göndermeyide düşünmüyorum...çok iyi kurulmuş bi dolandırıcılık yöntemi...aracın plakasından araştırdım Türk isimli birine ait ve araba her yıl 06 ve 34 plaka olarak değiştiriliyormuş...anlayacağınız bu şekilde baya bi kişiyi dolandırmışlardır... o yüzden dikkatli olun....sitesine kadar yapmıslarki gerçek görünsün diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbcandas -- 7 Kasım 2012; 18:03:04 >

• ''11.000TL ye AUDI A6 30.TDI QUATTRO 2005 MODEL'' tokattır kesin uzun uzun yazmaya gerek yok 8 takla ile pert olsa daha fazla eder...
  • 2005 model audi a6 11,000 lira
    Kardeş sana sadece şu şarkıyı armağan ediyorum.. gerisini sen anla

Duman - RÜYANDA GÖRSEN İNANMA!
  • Vazgeç derim.
  • AYRICA BEN ONA SEN OLMADAN SATIŞ NASIL OLCAK DEDİM SEN GEL UÇAK BİLETİNİ ALIYIM FALAN SENİN İMZAN GEREK DEDİM..O DA BELGELERİ BEN İMZALAYIP ARAÇLA BİRLİKTE GÖNDERDİM BELGELER GELDİĞİNDE SEN İMZALAYACAKSIN DEDİ.. BEN ÖZELLİKLE TELEFONUNU İSTEDİM AMA TELEFONLA İLGİLİ HİÇ CEVAP VERMEDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbcandas -- 7 Kasım 2012; 17:57:22 >
  • Girme bu islere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi araç kargoda ve sen 3.500 tl gönderirsen yola çıkacak, doğrumu anlamışım
  • ya şahin bile 7 milyar audi a6 nın o fiyatta olabilmesine imkan veriyorsan kusra bakma ama dolandırılmayı haketmişsin.

Ya insan yakar atar gene vermez o paraya a6'yı lütfen buna inandınız söylemeyin.
  • http://shipping-auto.com.nu/home.php
    com.NU
    Internet TLD .nu
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Niue
    fake site herhalde hocam şirket ingilterede ise neden uk değilde nu yu alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokal_boya -- 30 Ekim 2012; 17:04:47 >
  • :) gönderdim parayı arabayı bekliyorum de
  • Dolandırıcıların işi bu..herşeyi gerçeğine uygun yapmak.. adamlar devletin valisini polisini dolandırıyorlar :) Hadi diyelim hepsi gerçek.. mutlaka bu işlemlerle ilgili mevzuat vardır. O aracın satışı sadece yabancıdan yabancıya yapılır normalde. Araç türkiyeye gelse bile gümrükte sorun çıkabilir
  • birader adı bile atmasyon adamın karının gelmisin konu açmışsın.

Jessica clevlandmış bende abdurrahman hawai memnun oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco05

Şimdi araç kargoda ve sen 3.500 tl gönderirsen yola çıkacak, doğrumu anlamışım

bende bilmiyorum güya yola çıkmış yada çıkacak...

arkadaşlar inandığım yok kafam karıştı kafamı karıştıranda bu nakliye şirketinin internet sitesi olması ve ordan takip numarasından aracı görebilmemiz...adam dolandırıcı diyelim o site nerden cıktı onu anlamıyorum...doğruluk payı varmı yokmu..bunlar dolandırıcıysa bi işlem yaptıralım o . çocuklarına savcısı polisi ilgilensin
  • yalannnnnnnnnnn
  • açık ve seçik bir şekilde dolanırıcılık olduğu belli daha neyi kovalıyorsun anlamadım.
  • ilanı direk şikayet edin ve dolandırıcı olduğunu belirtin.
    Başkasını yakmasınlar.
  • kusura bakma ama sende cu.. kadar akıl yok.Zamanını buna harcıyacağına git araba bak
  • bi dakka yaa, ben anlamadım. şimdi yurtdışından araba satın alınıyor ve kargoyla türkiye'ye mi yollanacak? kusura bakmayın da sizin gümrük mevzuatlarından da mı haberiniz yok? jessica'dan ziyade siz daha bir fake geldiniz bana...
  • iPhone 5'in bile gümrükten girmesinin yasak olduğu bir ülkede Audi A6'nın bu şekilde satılabileceği ihtimaline inanıp üstüne bir de burada konu açıyorsunuz?

helal olsun valla...!
  • Karışık bir durum ama daha önce çok oldu dolandırıcılık çok sağlam olmadıktan sonra bu işe girmek çok doğru değil.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.