Şimdi Ara

YENİ DOLANDIRICILIK DİKKAT...YABANCI ÜLKEDEN ARAÇ ALMAK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malı eline almadan para göndermeyi nasıl aklınızın minicik bir köşesinden geçirebiliyorsunuz ki? artık kardeş kardeşi para konusunda tongaya düşürdüğü bir toplumsal ortamda hiç tanımadığınız adını jessica olarak tanıtan ancak kahvede abdurrahman adıyla tanınan (misal) birine 3.500 gibi bir meblağ göndermeyi düşünmek bile korkunç. eminim bu yolla en az 50 kişiyi yemiştir bu adam. aslında böyle über model koymak yerine 18.000 e 2009 passat diye bir ilan açsa zaten yurdum insanından en az 1 milyon tl götürürdü bu adam.
  • Klasik bir dolandırıcılık olayı daha. Verdiği sitenin çakma olduğu her halinden belli. Ama bu yolla çok kişiyi kandırdıklarına eminim .
  • Arkadaşım koskoca Türkiye'de araba mı kalmadı da bu kadar maceraya giriyorsunuz. Arabasını satmak isteyen getirir buraya satar. Madem zor durumda, galeriye verir yine satar. Sakın ha maceraya atilmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el arac satan sitelerde bu tip dolandırıcılar oluyor banada denk gelmişdi böyle 1 tane lakin benimki türk bir bayandı gel arabayi vereyim diyordu bende sordum motor aksamı nasıl diye , gayet iyi dedi plakayı sorgulattım bayinin tekine hacizliydi onu ögrenince zaten hayır gelmeyecegini anlamışdım dikkat etmek gerekli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FcbAYERN -- 31 Ekim 2012; 15:21:45 >
  • Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma da... Kesin dolandırıcı, uzak dur.
  • olsa olsa yabancıdan yabancıya falan olur.

%99.9 sazan avına çıkmış arkadaş.
  • .nu, Büyük Okyanus'unda küçük "Niue" adasının internet ülke kodudur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ilk iki uc cumleden olayin dolandiricilik oldugu belli. Siz eger gercek mi diye mail bile attiusaniz ikinci el aracyan vazgecin. Bu adam dolandirmada baskasi dolandirir.

Yurtdusina goturcek de tr plakali araci. 11 bine a6 gonderecek evraklari da icine koyacak.

Soyle dusynun sokakta biri size desekii bana 3500 tl ver sana 11 bine a6 satim. Inanir misiniz. Sizin olay bundan bile daha kotu.

• ingiliz vatandaşı biri türkiyeye çalışmak için gelse bile eşşek yüküyle ötv ödeyip tr plakalı araç almaz.yarı fiyatından daha ucuza yabancı plakalı alır giderkende yabancıdan yabancıya diye satar.
  • '' dolandiricilik olabilir mi ? '' diyorsan bişey demiyorum ..
    bal gibi dolandiricilik hemde çok bayat ucuz bir numara ingiltereden hatunun teki 11 bine audi o satiyor hiç te yorulmadan bir saat yaziyor ..

yaziyor ...

yaziyor ...

köprüyü satin alan adamı yaziyor ..
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-80-volkswagen-polo-1.4-comfortline-with-dsg-103808888/detay

Aynı kişimi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbcandas

quote:

Orijinalden alıntı: serco05

Şimdi araç kargoda ve sen 3.500 tl gönderirsen yola çıkacak, doğrumu anlamışım

bende bilmiyorum güya yola çıkmış yada çıkacak...

arkadaşlar inandığım yok kafam karıştı kafamı karıştıranda bu nakliye şirketinin internet sitesi olması ve ordan takip numarasından aracı görebilmemiz...adam dolandırıcı diyelim o site nerden cıktı onu anlamıyorum...doğruluk payı varmı yokmu..bunlar dolandırıcıysa bi işlem yaptıralım o . çocuklarına savcısı polisi ilgilensin

Yahu canım kardeşim,sitenin şekline şemaline bak, 10 yaşındaki çocuk anlar sitenin kurmaca olduğunu,sellektör yapan kamyon gifi koymuşlar daha tezgah olduğunu anlaman için ne yapsınlar

• yalniz dolandiricinin ingilizcesi hic fena degil, bir kac kucuk hata var ama onu hepimiz yapariz.
  • jessika degil o tokatçı rıza
  • Dün Sahibinden de dolanırken,

aynı buna benzer Türkçe ile çok düşük fiyat yazılmış ilan gördüm direk kapattım.

Kesinlikle bu tür bir ilandı..
  • BİRİSİDE RÜYASINDA GÖRMÜŞTÜ DEĞİLMİ??..."RABBİM CLEVELAND" DEDİ DİYE :))))
  • 2550 sayfa yazdığınız yazıyı okumaya gerek yok, western uniona hiçbirşey bilmeden, sadece ağızla anlaşarak 11 bin tl gönderecek kadar cesaret gösterebildiyseniz, o paranın üzerine soğuk su için.

edit: Allahtan göndermemişsin, Kayserilisin kardeşim standart bir türkten daha akıllı olman lazım. 100 milyarlık aracı kim satar 11 milyara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WapTRyphoon -- 1 Kasım 2012; 8:11:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Hocam pazarlık yapsaydınız ya.

PAZARLIK İS SÜNNET İN TURKEY. 10000TL?

• quote:

Orijinalden alıntı: evoXr

jessika degil o tokatçı rıza

• Yok canım ne dolandırıcısı siz de hemen komplo teorisyeni moduna girdiniz ha. Bence gayet masum, saf, temiz bir ingiliz vatandaşı piyasayı bilmediğinden aracını uygun satmaya çalışıyor! Hiç kaçırmayın bence..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.