Şimdi Ara

YENİ DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ AİLENİZİ UYARIN!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
27.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun. Paylastigin için tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bunların mutlaka müşteri hizmetlerinden felan tanıdıkları vardır,fatura kontrolü yapabilecek.

Yoksa bizim 30 40 liralık faturalar varken sizi denk getirmeleri çok büyük tesadüf olurdu. Kaç kişi 330 lira fatura ödüyor ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: an agony

Bence bunların mutlaka müşteri hizmetlerinden felan tanıdıkları vardır,fatura kontrolü yapabilecek.

Yoksa bizim 30 40 liralık faturalar varken sizi denk getirmeleri çok büyük tesadüf olurdu. Kaç kişi 330 lira fatura ödüyor ki..
    Tanıdıkları falan yok. İşlem merkezlerinde telefon numarasını sallama yeterli borcu görmen için

• baban yanlış yapmış. en azından birşeye kalkışmadan önce müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirdi. hatta ben olsam "ödemeseydin problemini gsm firmasıyla çöz beni ilgilendirmez" deyip kapatırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 5 Mayıs 2018; 12:15:9 >
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Fulton F kullanıcısına yanıt
    Evet gönderiyor mesaj ödendiğine dair.

@Fulton hocam turkcelle sordum 6968 numarasını. Onlara ait olduğunu onayladilar.

YENİ DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ AİLENİZİ UYARIN!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OturanKuş -- 5 Mayıs 2018; 12:24:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Su dunyada 50 insandan 1 i ancak gercekten "insan".

Bilgilendirme icin tesekkurler.

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Tespit edildikleri takdirde ceza alma ihtimalleri var mıdır acaba? Kolay tespit edileceklerini sayırum. Atm görüntüleri şubeden hesap kapatma falan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sistem açığı değil de gizli bir iş birliği olmasın

• Ben olsam eyvallah bacım deyip yüzüne kapatırdım numarasını engellerdim. Hayatıma kaldığım yerden devam ederdim. Bu dünyada bu ülkede kimseye acımayacaksın hata mı yapmış hatasının bedelini ödesin deyip geçeceksin. Zira hatayı sen yapsan kimse acımıyor.
  • bunu hala yiyen varmı çok eski bi numara

• Bu çağda enayi gibi ona parayı gönderiyorsanız sistem açığı falan değil bu olay.
  • hukumet bunlari idam etmezse bunlara hicbirsey olmaz yasmaya dolandirmaya devam ederler. gecmis olsun uzucu bir durum.

• Son dönem trend kredi kart sahtekarlığı çalıntı kredi kartları ile fatura ödemeleri yapılıyor 3D secure olmadığından kredi kartı sahibi itiraz ettiğinde mecbur iade edilir para.

Nakite çevirmek için güzel yöntem..

• OturanKuş kullanıcısına yanıt
    400 lira burs alan kız yanlışlıkla 300 liralık fatura ödüyor. csb
  • Hocam turkcell tahsilat biriminde çalışıyorum hergün bu konuyla karşı karşıya kalıyoruz turkcell de bu durumun farkında ve bu durum ıcın 550 tl sınırı getırıldı fakat yapılabılecek herhangı bır sey yok
  • gece vardiyasına kalan arkadaşlarımız hergün fazla miktarlarda para alıyor bu arkadaşların sayesınde ve prim üstüne prim geliyor ama nafile tekrar bağlanıp iptal ettiriyorlar bu kanı bozukluklar yüzünden fatura üst ödeme limitimiz 550 tl ye indirildi toplu ödeme tek çekim alamıyorz
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Aynen

• Uyarı için teşekkürler hocam. Yani ben olsam bende düşerdim. Konuyu yukarıda tutup daha çok kişiye ulaştıralım arkadaşlar.

• Bu sorunun çözümü fatura sorgulama ve ödeme işlemlerinde operatör tarafından sms doğrulaması yapmak. Ödenecek faturası olan hattın sorgulanmasının bu şekilde önüne geçilebilir. Ama yaparlar mı bilmiyorum. Onlarca ödeme kanalı var sistemin hepsine entegre edilmesi gerekir. Zor bir işlem. Başka türlü önüne geçilemez sanırım.
  • OturanKuş kullanıcısına yanıt
    tabi bu durumda türkcell ben parama bakarıp diyip olaya karışmıyor bence turkcelde bunlar kadar sahtekar dolandırıcı resmen ortak gibiler türktelekomda filanda öyle deneme amaçlı tahadütsüz paket aldım müşteri temsilcisi 78tl haricinde ödeme yapmıcaksınız isterseniz diger ay kapatabilirsiniz dedim diger ay kapatmaya çalıştım 193tl aktivasyon ücretiniz çıkıyor dedi al burdan yak şimdi ugraş dicem bunların alayı sahtekar zaten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.