|
Yeni DS 9 Sedan Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)
-
-
Sorsana bi a6 ya hiç binmiş mi🙂 a6 nın yanında bu oyuncak arabadır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence hiç öyle düşünme G20 sahibi olup kirada oturan insan tanıyorum Ülkemizde arabayla hava atma sevdasını fazla hafife almayın :)
-
A5 bu araca eskortluk yapacakmış. Hala gülüyorum
-
Doğrudur olabilir. Ben genelleme yaparak söyledim. Bir araca 1 milyon üstü verebilen biri maddi yönden çoğu kişiden daha rahattır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
🤣
"Mersedes, BMW, Audi vs. varken bu rabayı kim alacak" demeyin. Bazı kişiler var ki arabaları kaliteli ve konforlu olsun ama dikkat çekmesin ister. Bu araç o tip insanlara hitap ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 20 Şubat 2022; 2:42:21 >
-
Bu varken üzgünüm
-
Türkiye'de insanlar son parasına kadar araba aldığı için dar durumda yarın satabileceği araçları alıyor. Bizde de avrupadaki alım gücü ve doymuşluk olsa insanımız böyle araçları da alıp binmek denemek ister.
DS 9 o bahsettiğiniz otomobillerden iyi olsa da burada satamaz. Sebebi de budur.
-
milyon milyon geliyoruz :) 2014'de biraz sıkıntıyla c200 amg alabiliyordum. mühendis maaşım yetiyordu :) nerden nereye. şimdi domates alırken düşünüyoruz. millet ds9 mu audi mi derdinde :D
-
Aklı selim olan birine…
Ds markası komple birleşse a6 50 tdi konfor ve premium hissiyatının veya s90 nın güvenliğinin yanına çırak diye giremezler. İki şekilli far büyük ekrana insanlar tav oluyor :) bununla a5 veya c200 yanyana koy körler bile koklayarak yıldıza ya da halkalara gider üstelik cebinde kalan 150 bin civarı para da cabası :)
fiyatlara bak... Yerli milli ve geleneksel sıfır atmanın vakti gelmiş. Bence bu iş sabitlenebilir, mesele her 15 - 20 yılda fix 3 sıfır atarsak işler temiz.
-
Bildiğin Citröen c5 bu. istediğiniz kadar marketing yapın yemezler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
google kullanın biraz.ds9 rakipleri yazın mesela.
yada ds9 rival yazın.sonra beraber gülersiniz.
nakliyeci olduğum için yolda gördüğünüzde uzay gemisi sandığıniz araçlara binme fırsatım oluyor benim.hangi araba nedir bilirim yani.
hele hele cebinde para olsa ile başlayan cümleler,evet arkadaşlar gibisinden konu açan tiplerin e segmentini yorumlaması falan trajikomik.
ds,jaguar tarzı aletleri alan adam arabayla ticaret yapmaz,daha bu ayrımı bilmeden troll marketing yorumlar yapmayın yani:)
bildiğim kadarıyla ilk seri olduğu gibi satılmış.alanlara gidip "ay5 alırım ceyikiyusamege alırım hohohohoho" dersiniz artık:))))
kimlere kaldı koca forum.yazık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 20 Şubat 2022; 6:23:29 >
Bu yazdıgının Türkçe çevirisi var mı? Çeviri olursa yorum yapabiliriz belki.
-
hayatında bırak direksiyonuna oturmak tekerini silmediği arabalarla alakalı ahkam kesebilecegini zanneden tipler için çeviri hizmetimiz yok,üzgünüm.
ama sana bir kıyak yapayım.ds7 ler var şuan galerilerde.bak galeri diyorum,hani bu kimsenin almadığını iddia ettiğiniz arabaları normalde kapısından sokmaması gereken yerler.
git "abii bi direksiyonda selfie atabilir miyim arkadaşlarla çok merak ediyoruz" de,
sonra "abiii birkaç sorum olacak bu arabaları kimler alıyor ceikiyusamege ay5 eslayn varken " falan diye sor
aydınlanırsın.
Seni biri incitmiş, problem yok doktora git bir baksın. Gel ben götüreyim seni doktora hatta, pansumandan sonra da aracımı bir tur veririm kim neye biniyormuş görürsün... Sana bedava Türkçe dersi de verecegim söz.
Ayrıca senin şahsi aracını çok merak ettim ben, bu kadar havalı konuşmaya karşın bir Maybach bekliyorum ben gerçi. Yoksa bu kadar kuru sıkı atmıyorsundur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 20 Şubat 2022; 6:44:32 > -
anlaşılan tespitim cuk oturmuş,hayatında tekerini silmedigin arabalarla ilgili ahkam kesiyormuşsun:)
çok gta oynama bu arada,ekran kartını kastigi gibi ekranda gördüğün arabalar senin hdd yi de kasmış:)
maybach falan yaş onlar bizim adanada.passat 2.0 tdi var bende b6,yayla arazi için de hilux var.
benim gittiğim yerlere maybachla falan gir soluğu serviste alırsın:)
ek olarak senin hangi arabaya bindiğin de umrumda değil.
arkadaşımda superb var e segmenti zannediyor 5 ten geniş diyor,otomobil kültürü arabaya binmekle olsa jay leno`s garage yerine ds9 u c serisine a5e rakip gösteren trolleri izliyor olurduk;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 20 Şubat 2022; 6:57:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X