Şimdi Ara

Yeni DS 9 Sedan Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
13.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

S80 e geldi şimdi🙂 Aç bi S80 e bak duruşuna başı bi yerde sonu bi yerde🙂 volvo bu yüzden çok darbe yedi. Çinliler satın aldı da kendine geldi. S80 sözde E segment ti bitti gitti. Bugüne gelelim şimdi ds9 s90 a mı rakip🙂 vallahi gülerler. Bak al getir bnm v60 la kıyas edelim iyi ise satıp alıcam. Süslü 508 e 1.5m vermek yeminle intihardır. Ds7 de Fransa cumhurbaşkanı arabası dediler gittik baktık geri görüş polo dan halliceydi🤣 içi zaten ds7 dokunmatiği düşünemiyorum ekranda renk yok. Kapı kolu bile pug. Daha 1 tane satmamış aracı a6 ile kıyaslamak? Vallahi Fransız bile yapmaz bunu🤣 Neyse sen bildiğin yoldan devam et bunu 2 3 5 sene sonra yine görüşelim tabi ds9 kalırsa🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konusunu açacak yürek olmayınca duruş analizi başladı
    satış rekorları kiran araba için darbe yedi diyor adam ya,bak ötekine lastik silme işi verdim sana da istersen pazarlamayı verelim;)
    tek cümle bak;
    s80 E segmenti değildir
    yürek yoksa zorlama
    bak senin yerine de yazdım
    aston martin de mercedes kumanda paneli kullanıyor C yle aynı
    onu da yaz ceikiyus bundan iyi diye konu aç hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 20 Şubat 2022; 13:30:43 >

• en1gma kullanıcısına yanıt

Milyon satmış🤣 o yüzden saab battı volvo yu çinliler aldı. Goygoy yapma boşa varsa paran al getir görelim. A6 sı olana söylesene bakalım sana ne der🤣 ds9 sw çıkar yarın RS6 ya rakip olur🤣🤣

• SertyAdams kullanıcısına yanıt

o kadar cahilsin ki:)

hayır cahil cesareti denen birşey vardır sende savundugun şeyin konusunu açacak yürek de yok:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 20 Şubat 2022; 14:18:51 >
  • Fiyat saçmalık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    2 sene sonra heryerinden ses gelmeye başlar tecavuzcü coşkun un elinden geçmiş hatuna döner

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

La banane fi tarihindeki S80 den. Kaç tane satmışta E, 5 A6 rakibi olmuş. Adamlar battı diyorum hala boş yazıyon. Bunun rakibi 3 C A4 S60. Dikkat et cahil seni cebinden çıkarır🙂 Kaç tane satacak göreceğiz hepsinden iyi ya🤣🤣

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

Yeni DS 9 Sedan Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri 

coşkuna laf yok, adı çıkmış sadece. bir de gazozcu nuri abimiz vardı, o da iyi ayıklardı hatunları...Yeni DS 9 Sedan Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 20 Şubat 2022; 14:57:27 >
  • Millet hayatı boyunca göremeyeceği koltuğuna oturmadığı arabalar için birbirini yemiş arkadaş😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 20 Şubat 2022; 23:26:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Aynen

Anasini satayim moralim bozuk şef. Gecen yaz 650.000 olan 2016-2017 2.0tfsi quattro a6 lar suan 1.200.000 lere atmış. Delürecem

• SertyAdams kullanıcısına yanıt

kıvırdı kıvırdı şimdi de banane fi tarihi çok satarsa e segment yoksa değil oldu;)))

demek ki neymiş,ortak platform E segment araç olabiliyormuş.bir daha da bilmedigin konularda ahkam kesme.git galeride işe gir döş silersin:)

valla öyle.. sana al dedim o zaman ama dinlemedin. nakit param olsaydı ben alacaktım ama bende para yoktu. 2020 1.5 c estate 4maticler bile 1.1 milyon olmuş, a6 quattro mu kalır 600-700lere...Yeni DS 9 Sedan Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri 

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt

eleman ds9 u passata rakip yapıyor

s80 için premium değil E segment değil diyor

çok satmaz ondan e segment premium olmaz diyor

saçmalıklarının konusunu açmaya gelince de kıvırıyor;)

bunları ezmek gerekir.meydandan çekilsinler de çoluk çombalakla uğraşmayalım.

yada yönetim geçmişte yaptığı gibi bu trolleri burda tutup bizi banlasın rahat edelim,nasılsa alternatif grup var:)

• shadow un kalıntıları bunlar tartışmayınız. Adam ciddi ciddi W206 için bu arabanın eskortu olur dedi. Avrupada bile yüzüne bakan yok devamı gelmeyecek her üst segment Fransız gibi. yukarıda paylaşmışlar
    C6, 607 vs bunlar da hakiki E segment tir bunun gibi süslü 508 değil.

• haberelectro kullanıcısına yanıt

Arabanın alt yapı 508 İnternette gırla videosu var hala E segment diyo🙂 Neymiş S80 mondeoymuş la çöp onlar diyoruz sen S80 e E segment değil mi diyosun🙂 Kime neyi anlatıyoruz ki git al arkadaş süsli 508 e 1.5m verdim dersin🤣

xbox da araba yarışı oyunu :D

• haberelectro kullanıcısına yanıt

belki de shadow farklı nicklerle devam ediyordur buralarda...Yeni DS 9 Sedan Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri gerçi shadow için facedeki gruplara takılıyormuş diyola ama hiç de işim olmaz face ile.Yeni DS 9 Sedan Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri 

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

eleman ds9 u passata rakip yapıyor

s80 için premium değil E segment değil diyor

çok satmaz ondan e segment premium olmaz diyor

saçmalıklarının konusunu açmaya gelince de kıvırıyor;)

bunları ezmek gerekir.meydandan çekilsinler de çoluk çombalakla uğraşmayalım.

yada yönetim geçmişte yaptığı gibi bu trolleri burda tutup bizi banlasın rahat edelim,nasılsa alternatif grup var:)

Otomobil dergicisi diye geçinen eleman bile pasata rakip görmüş burdaki cahillere laf anlatarak kendini yorma bence
    Yeni DS 9 Sedan Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 20 Şubat 2022; 23:30:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

face deki grupta ben de varım. Performansından hiçbir şey kaybetmiş değil saçmalama seviyesi aynıYeni DS 9 Sedan Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri 

• marauders kullanıcısına yanıt
    Vay arkadas.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.