Şimdi Ara

Yeni E serisi aldım (araç alındı) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
2
Favori
9.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayirli olsun,boyle konular fail cikmayinca ayri bir mutlu oluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. E serisi direksiyona dokunmadan kendi kendine gidiyordu. Sizin araçta da var mı o özellik standart mı opsiyon mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dudeykewl -- 25 Haziran 2016; 22:10:58 >
  • lexus aldim... [sm=s16.g

Yeni E serisi aldım (araç alındı)

edit: saka -saka almadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thormentor -- 25 Haziran 2016; 22:28:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dudeykewl

Hayırlı olsun. E serisi direksiyona dokunmadan kendi kendine gidiyordu. Sizin araçta da var mı o özellik standart mı opsiyon mu?

Sağol hocam. O özellik opsiyonel benim araçta yok

• Hayırlı olsun hocam. İlk izlenimleriniz nasıl?

• tiger25ist T kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun super araç

Ben ilk sayfada yalan olmadığını söylemiştim sevindim hocam
  • Hocam gule gule kullanin. Insallah baklavanin icine antep fistigi yerine bezelye ezmesi kullanmiyorsunuzdur. Ve umarim baklavada gercek seker kullaniyorsunuzdur. Oyleyse arabaniz hayirli olsun.

• Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Arabayı fazla inceleme şansım olmadı. Malum işler biraz yoğun. Arabayı kapalı garajım var oraya bıraktım kitapçığı biraz kurcaladım. İlk izlenim olarak araç içindeki led aydınlatma çok iyi. İstediğin renk oluyor. Hayır duasını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.

• tiger25ist T kullanıcısına yanıt
    arkadaş resimleri kaldır nazar değer bişey olur Allah korusun
    kazasız belasız sürüşler...
  • Şu dijital gösterge için 20 bin lira istemeseler gerçekten e serisinden mini bir s serisi havası alınabilirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke resimleri atmayaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger25ist

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Arabayı fazla inceleme şansım olmadı. Malum işler biraz yoğun. Arabayı kapalı garajım var oraya bıraktım kitapçığı biraz kurcaladım. İlk izlenim olarak araç içindeki led aydınlatma çok iyi. İstediğin renk oluyor. Hayır duasını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.

çoğu vergi falan tamam ama 230 bin TL'lik aracta ilk izlenim olarak gozunuze carpan 100 TL'lik teknoloji mi oldu?

gerçi bizde de suç yok. emisyon diye diye bizi 4 silindirli motorlara mahkum ettiler. ÖTV bilmemne diye diye istediğimiz opsiyonları almamızın önüne ket koydular. bavul dolusu para verip baktıkca sıkılacağımız araçlar alıyoruz. yukarıdaki cümleyi yazdıktan sonra düşündüm yeni E serisinde benim ilk ne dikkatimi çekti diye. hiç...

• quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

quote:

Orijinalden alıntı: tiger25ist

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Arabayı fazla inceleme şansım olmadı. Malum işler biraz yoğun. Arabayı kapalı garajım var oraya bıraktım kitapçığı biraz kurcaladım. İlk izlenim olarak araç içindeki led aydınlatma çok iyi. İstediğin renk oluyor. Hayır duasını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.

çoğu vergi falan tamam ama 230 bin TL'lik aracta ilk izlenim olarak gozunuze carpan 100 TL'lik teknoloji mi oldu?

gerçi bizde de suç yok. emisyon diye diye bizi 4 silindirli motorlara mahkum ettiler. ÖTV bilmemne diye diye istediğimiz opsiyonları almamızın önüne ket koydular. bavul dolusu para verip baktıkca sıkılacağımız araçlar alıyoruz. yukarıdaki cümleyi yazdıktan sonra düşündüm yeni E serisinde benim ilk ne dikkatimi çekti diye. hiç...

Dediğim gibi fazla inceleme şansım olmadı. İlk aklıma geleni yazdım. Kendi kendine park etme var ama gereksiz bence. Bayanlar için iyi.

• Aracınız hayırlı olsun.Bir koç kesip eşe,dosta kolu komşuya yedirin.Bu arada tatlıcık ile ilgili birkaç tüyo verirseniz genç ve girişimci arkadaşlara iyi olur
  • Tiger 25ist Bey sizi olgun üslübunuz için tebrik ederim. Çok sabırlı ve ahlaklı bir insanmışsınız. Allah işinizde daha da bol kazanç ve bereket verir inşallah.
    Önce arabanız hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Ben de bir mercedes aşığıyım.
    Son mesajları yazan arkadaşlar gibi ben de başlangıçta hoyratça, düşünmeden hatta utanmadan sizi trollükle, yalancılıkla falan suçlayan iğneleyici ifadelerle dalga geçtiğini sanan forum üyelerinin son gelişmeler üzerine yeni mesajlar yazması gerektiğini düşünüyorum.
    <ben düşünmektle kalmayacağım zaman fırsatı bulursam o mesajları alıntılayarak cevap isteyeceğim. Beöylece topiğin ilk iki sayfasında olan çirkin mesajları son kısma getirip güncel tutacağım.
    Tekrar hayırlı olsun.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız günlerde kullanın.

• Hayırlı olsun güle güle kullan.

• okitai kullanıcısına yanıt
    Adamların hayatı forum ve forumda beğenilmek ve yaptığı yorumlara artı alınsın diye hemen insanları suçluyorlar.

Foruma bakınca zaten forumun çoğu sözde Survivor programını desteklemez ama hep en popüler konu olur. Otomobil genel konusunda hep aynı şeyler tartışılır, tavsiye edilenler kullanılmaz.

Bu konuda da öyle, konu sahibini eleştirenlerin attığı mesajlar yüksek beğenilmeye sahip. Forumun yine yanıldığını gösteriyor :)

Forumda kesinlikle bilgi almak için konu açacaksın fikir almak amaçlı değil :)

Forumun sevdiğim yönü ise kesinlikle kullanıcı yorumlarının olduğu konular. Örneğin bir araba hakkında fikir almak istiyorsanız o konunun kullanıcılarına soru sorduğunuzda çok güzel cevaplar alıyorsunuz. Ben 508 forumunda şahsen okuyarak çok şey öğrendim ve bu tarz konularda insanlar daha saygılı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: okitai

boş ver hocam ergenleri :)

tiger25ist hocam sende baklava ustası olarak foruma bir tepsi alalım :)

Canın sağolsun hocam lafımı olur.

• Cok güzel kafaniz var tebrik ederim.Bide 300 bin lira butceyle ev aramaya ciksaniz Esma Sultan yalısına talip olurdunuz heralde

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.