Şimdi Ara

Yeni E serisi aldım (araç alındı) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
2
Favori
9.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Otomatik kontrolleri ile trafikte el ayak kullanmadan saatlerce gidebilmek mümkün.

Baya güzel yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tiger25ist

quote:

Hayırlı olsun fakat bomboş, kumaş koltuklu, opak boyalı, amg paket haricinde hiçbir extrası olmayan, özellikle de yeni E serisinde tanıtılan hiç bir yenilikten en ufak nasibini almamış bir araca çok para vermişsin....

Hocam boş dediğin arabada sunrof ısıtmalı koltuk, led farlar, navigasyon, Bluetooth, usb, döşeme deri kumaş. Olmasını istediğim soğutmalı koltuk olabilirdi. Onun için de 3 ay beklemek istemedim.

Ahahahah o saydığın özellikler artık çoğu arabada var kia,skoda,reno,citro,pejo vs...

Koltuk soğutmayı geç, hani nerede Comand? TV? H&K veya Burmester? Keyless Go? Distronic? Şerit takip? Kör nokta? Adaptif full led? Hakiki deri döşeme? Hayalet gösterge? Sağ-sol koltuk hafıza? Arka bağımsız klima? Airmatic? 4matic?

Daha da sayabilirim de boşver sen bazen cem yılmazın deyimiyle ''ignorance is bliss''

Kendi aracını çok dolu zannetmeye devam et, birşeyi bilmediğin zaman daha mutlu oluyorsun...

Sanane yahu adamdaki üsluba bak. Sanane SANANE? Adam arabam çok dolu uuuuu süper mi demiş? Azarlar gibi bu üslup ne? Kullanmayacaksa niye alsın? Gerekli görmemiş işte SANANE? Mercedesi var diye mi kıskandın anlamadım ki.

Ne oldu niye kudurdun bu kadar agzindan bal degil salyalar akıyor. Sana mi sorucam nasil konusacagimi ........

Kudurmak öyle mi iyi eğlenceler daha fazla cevap ve alakayı haketmiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    Hormonlu C serisi derken Pardon ???
    Kardes bu kadar böbürlenme milletin parasına laf etmeyin

• Hayırlı olsun kazasız ve keyifli surersiniz inşallah çok güzel bir araba.

• Kaporayi vermeseydiniz akbil fln lazim sonucta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza vermesin
    burada salyalar saçarak laf atanlara fazla aldırmayın hayatta her yerde var bu tipler
  • Hasetlikte yeni bir cigir acayim,
    Mercedes dedigin s serisinden başlar, commanddan baslar, keyles go dan başlar ;p

• Ne ayip seyler konusuluyor donuyor ortada.Bastan asagi karakter erezyonu tum toplumu sarmis.Tanimadiklari insanlar hakkinda tatmin icin yazilanlar soylenenler.Cidden ayip.
    Araci almis burada kimseye gule gule kullan demekten baska birsey dusmez.

• konuda çok fazla hastalıklı vatandaş mevcut
    Klavye önünden atıp tutmak kolay. Nasılsa forum ortamı diye istediğini yazıp çizemezsin. Ne demek her türlü yoruma açık olacaksın. Yok öyle bir dünya.

Ayrıca sana kimse malvarlığınla neler alabileceğini sormamış. Herkesin kendine göre bir gücü var. Hayırdır neyin peşindesin.

• arabadan başka herşey konuşulmuş.
  • Güle güle binin aracınıza, inşallah kaza bela yapmaz da uzun süre keyifle binersiniz. o arabadaki şanzımana hayatı boyunca dokunamayacak insanlar arabanın donanımına laf etmiş, o şanzımanı elinize verseler donanım donanım diye inlemezsiniz başka türlü... neyse.

Konu sahibi arkadaş valla iyi sabretmişsin yazılanlara, ben bile dayanamadım, arabayı donanımıyla hava atacak bir meta olarak görüyorlar, almışsınız keyifle kullanın, kendi sınıfında en mantıklı araçlardan belki de en mantıklısını birini en güzel rengini en önemlisi belki sıfır almışınız.

Ben de imrendim, ne yalan söyleyim. Güle güle binin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Gidip E serisine bineceğinize Baklavaya glikoz şurubu yerine adam gibi pancar şekeri koyun. Millet şeker hastası oldu, karacigeri yağlandı sizin yüzünüzden.

Bu nasıl bir hasettir arkadaş
  • Herkese iyi akşamlar. Bugün plaka ve ruhsat için vekaletname çıkardım. Kredi onaylandı. Yarın parayı teslim edicem. İnşallah cuma günü alırım olmadı pazartesi alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

Güle güle binin aracınıza, inşallah kaza bela yapmaz da uzun süre keyifle binersiniz. o arabadaki şanzımana hayatı boyunca dokunamayacak insanlar arabanın donanımına laf etmiş, o şanzımanı elinize verseler donanım donanım diye inlemezsiniz başka türlü... neyse.

Konu sahibi arkadaş valla iyi sabretmişsin yazılanlara, ben bile dayanamadım, arabayı donanımıyla hava atacak bir meta olarak görüyorlar, almışsınız keyifle kullanın, kendi sınıfında en mantıklı araçlardan belki de en mantıklısını birini en güzel rengini en önemlisi belki sıfır almışınız.

Ben de imrendim, ne yalan söyleyim. Güle güle binin.

Sağol hocam allah razı olsun inşallah sana da nasip olur.

• allah allah.. ben de 125bin diye ciktim 50binlik arabayi aliyorum. hatta 49.500.

• quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

allah allah.. ben de 125bin diye ciktim 50binlik arabayi aliyorum. hatta 49.500.

Hayırdır Cem ; ne alıyoruz??

Üslup çok yanlış. Aşağılayıcı tavırlar, saldırgan tutum, hakaret. Böyle bir yorumu yapmanızın sebebi nedir? Adam 75 bin tl lik otomobil bakarken bu fiyatlara çıkmış ve 75 bin tl bandında bir c segmenti otomobil için bu donanımlar dolu sayılıyor. Daha önceden c segmenti otomobil baktığı için boş görmemiştir aracını. E segmenti bir otomobil için dolu olmasa da boş da değil bence. Kimse çıkıp dolu dememiş kimse üslubunu bozmamış nedendir bu çirkinleşmek? Saydığınız özelliklerden kaçı elzem? Aracı tek başına kullanacak adam neden hafızalı koltuk alsın? Mükemmel hoparlörler aramıyordur adam. Zaten 80 bin kredi çekmiş ve çoğunu kullanmayacağı özellikler için ekstradan 50-60 bin tl kredi çekmek istememiştir. Tekrar söylüyorum zaten aracım dolu da dememiş. Adamı direk cahil diye damgalamışsınız. Ekonomik açıdan belli bir seviyeye gelmekle üstün insan konumuna geçtiğinizi falan düşünüyorsunuz herhalde. Evet dolu bir cls sahibi olabilirsiniz ama kendiniz boşsunuz, kendiniz cahilsiniz. İnsanlarla nasıl iletişime geçilir öğrenebilirsiniz umarım.

• Bende geçen E250 baktım çok godoman Arabası gibi duruyordu vazgeçtim. Ayrıca e200 Ler çoğaldı herkeste var. C180 gibi olur yakında.

Bu kadar para verip bi o kadar da kredi çekmek uzun vade de ne kadar doğru bilemem. Hayırlısı olsun diyelim.

• Olabilir neden olmasın

Eşimin aracı satıp bizde bişi almak istiyoruz

130 140 bin tl 2nci eli 30 koysak ne alırız diye bakarken şimdi göz gezdirdik 60 79 koymak gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.