Şimdi Ara

Yeni E serisi aldım (araç alındı) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
2
Favori
9.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tiger25ist

quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Hayırlı olsun fakat bomboş, kumaş koltuklu, opak boyalı, amg paket haricinde hiçbir extrası olmayan, özellikle de yeni E serisinde tanıtılan hiç bir yenilikten en ufak nasibini almamış bir araca çok para vermişsin....

Hocam boş dediğin arabada sunrof ısıtmalı koltuk, led farlar, navigasyon, Bluetooth, usb, döşeme deri kumaş. Olmasını istediğim soğutmalı koltuk olabilirdi. Onun için de 3 ay beklemek istemedim.

Ahahahah o saydığın özellikler artık çoğu arabada var kia,skoda,reno,citro,pejo vs...

Koltuk soğutmayı geç, hani nerede Comand? TV? H&K veya Burmester? Keyless Go? Distronic? Şerit takip? Kör nokta? Adaptif full led? Hakiki deri döşeme? Hayalet gösterge? Sağ-sol koltuk hafıza? Arka bağımsız klima? Airmatic? 4matic?

Daha da sayabilirim de boşver sen bazen cem yılmazın deyimiyle ''ignorance is bliss''

Kendi aracını çok dolu zannetmeye devam et, birşeyi bilmediğin zaman daha mutlu oluyorsun...

• Konuyu acan arkadasa troll,yalanci vs. diyenler simdi ne dusunecek acaba? Arkadas resimleri falan eklemis, gule gule kullansin arabasini.

Ya abicim sanki mercedes,bmw,audi sahibidir diye forum sitelerinde takilamaz mi bir insan. Sen zenginsin,senin araban luks ama burada isin ne gibi dusunceleri bi toprak altina gomun artik ya..

Yarin biri Ferrari aldim diye konu acsa adami linc edersiniz demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayırlı olsun güzel bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Araç hakkında bir inceleme yazısı bekliyoruz..

Tamam hocam inşallah

• Hayırlı olsun.

Temmuz ortası gibi E220d aracımız teslim olacak inşallah. Drive Pilot, Command , Premium paket ve Multibeam gibi donanımları ekletmenizi tavsiye ederdim. Yeni E'yi E yapan özellikler bunlar. Diğer türlü W212 Edition E 180 çok daha mantıklı oluyor.

• Ben de bugün aklımdaki fiyatı zorlayarak carraro big 929 serisi bisiklet almaya karar verdim...hem de 9 taksit...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tiger25ist

quote:

Hayırlı olsun fakat bomboş, kumaş koltuklu, opak boyalı, amg paket haricinde hiçbir extrası olmayan, özellikle de yeni E serisinde tanıtılan hiç bir yenilikten en ufak nasibini almamış bir araca çok para vermişsin....

Hocam boş dediğin arabada sunrof ısıtmalı koltuk, led farlar, navigasyon, Bluetooth, usb, döşeme deri kumaş. Olmasını istediğim soğutmalı koltuk olabilirdi. Onun için de 3 ay beklemek istemedim.

Ahahahah o saydığın özellikler artık çoğu arabada var kia,skoda,reno,citro,pejo vs...

Koltuk soğutmayı geç, hani nerede Comand? TV? H&K veya Burmester? Keyless Go? Distronic? Şerit takip? Kör nokta? Adaptif full led? Hakiki deri döşeme? Hayalet gösterge? Sağ-sol koltuk hafıza? Arka bağımsız klima? Airmatic? 4matic?

Daha da sayabilirim de boşver sen bazen cem yılmazın deyimiyle ''ignorance is bliss''

Kendi aracını çok dolu zannetmeye devam et, birşeyi bilmediğin zaman daha mutlu oluyorsun...

Ben çok dolu demedim ama boş bir araçta değil bence. Saydığın özellikleri ben gerekli görmedim sadece koltuk soğutma olmasını isterdim

• adam trol değil ve cidden E serisi almış, ancak çok kıskanç ve çekemeyen bir millet olduğumuzu yine anlamış olduk. Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Hakikaten de konu hit yapmış, ben bile yazmadan edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anyhill -- 20 Haziran 2016; 17:27:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

Hayırlı olsun.

Temmuz ortası gibi E220d aracımız teslim olacak inşallah. Drive Pilot, Command , Premium paket ve Multibeam gibi donanımları ekletmenizi tavsiye ederdim. Yeni E'yi E yapan özellikler bunlar. Diğer türlü W212 Edition E 180 çok daha mantıklı oluyor.

Hayırlı olsun hocam allah kaza bela vermesin. O özellikleri koyunca fiyat baya artıyor. Zaten 75 binden bu noktaya geldik. Bunada şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: okitai

trol ya da değil ama milletin aklınca post kasmak adına yaptığı esprilere gayet efendice cevap vermişsiniz bu bile benim için yeterli.. Hayırlı olsun bu arada

Sağol hocam

• Ne kadar iğrenç ne kadar dalgacısınız ya adam iyi patlamamış şimdiye kadar valla şu cümlelerinizle bakarak ne bu dalga ya sizené siz mi kazandınız siz mı adamın kredisini ödeyeceksiniz ki laf sahibisiniz isterse adam inşaatta işci olur alır adamın belli ki baya bir seneki emeği yani baklavaci diye bir kucumsemeler dalga gecmeler yahu sizene inanmayan arkadaşlar adam attı opsiyon fiyatlarını hani nerdesiniz gelin dalga geçin hadi saçmalamayın yahu cidden saçmalamayın adam isterse 15000 tl den 15 000 000 ye çıkarır kendi parası istediğini yapar sizene ya sizene bu adamın binmeye hakkı yok mu bu kadar dalga geciyorsunuz
    Hocam Yeni É Serisi.Aklın baş yapıtı.
    Hocam çok güzel bir karar vermişsiniz 160 bini 1.6 araçlara etmeyecek araçlara vereceğinize 2.0 deli gibi giden 9 ileri sanzumanli makina almissiniz.Hayirli olsun allah kaza bela vermesin ağız tadıyla bindirsin şimdiden maşallah insanlar ne zorlukla biriktirip alıyor laf ediyorlar hocam şimdiden diyeyim çok güzel bir arabaya sahip oldunuz allah sattirmasin inşallah şunu da eklemeden edemeyeceğim Siyah renk hem kış hem yaz için sıkıntılı hocam
    Aracı hangi şehirden aldınız hocam ?
    Aracınızı teslim alırken hali paspasinizi istemeyi unutmayın
    Hocam ilk girişe koyun o fotoları bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themonsterlive -- 20 Haziran 2016; 17:41:40 >

• yaman06 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam Size tavsiyem E220 d aliyorsaniz 4Matic modelini beklemelisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: themonsterlive

Ne kadar iğrenç ne kadar dalgacısınız ya adam iyi patlamamış şimdiye kadar valla şu cümlelerinizle bakarak ne bu dalga ya sizené siz mi kazandınız siz mı adamın kredisini ödeyeceksiniz ki laf sahibisiniz isterse adam inşaatta işci olur alır adamın belli ki baya bir seneki emeği yani baklavaci diye bir kucumsemeler dalga gecmeler yahu sizene inanmayan arkadaşlar adam attı opsiyon fiyatlarını hani nerdesiniz gelin dalga geçin hadi saçmalamayın yahu cidden saçmalamayın adam isterse 15000 tl den 15 000 000 ye çıkarır kendi parası istediğini yapar sizene ya sizene bu adamın binmeye hakkı yok mu bu kadar dalga geciyorsunuz
    Hocam çok güzel bir karar vermişsiniz 160 bini 1.6 araçlara etmeyecek araçlara vereceğinize 2.0 deli gibi giden 9 ileri sanzumanli makina almissiniz.Hayirli olsun allah kaza bela vermesin ağız tadıyla bindirsin şimdiden maşallah insanlar ne zorlukla biriktirip alıyor laf ediyorlar hocam şimdiden diyeyim çok güzel bir arabaya sahip oldunuz allah sattirmasin inşallah şunu da eklemeden edemeyeceğim Siyah renk hem kış hem yaz için sıkıntılı hocam

Hocam yorumun için çok teşekkür ederim. Ben de senin gibi düşündüm 160 bine 1.6 alsaydım çok zoruma gidebilirdi. Şimdi kafam çok rahat.

• quote:

Ne kadar iğrenç ne kadar dalgacısınız ya adam iyi patlamamış şimdiye kadar valla şu cümlelerinizle bakarak ne bu dalga ya sizené siz mi kazandınız siz mı adamın kredisini ödeyeceksiniz ki laf sahibisiniz isterse adam inşaatta işci olur alır adamın belli ki baya bir seneki emeği yani baklavaci diye bir kucumsemeler dalga gecmeler yahu sizene inanmayan arkadaşlar adam attı opsiyon fiyatlarını hani nerdesiniz gelin dalga geçin hadi saçmalamayın yahu cidden saçmalamayın adam isterse 15000 tl den 15 000 000 ye çıkarır kendi parası istediğini yapar sizene ya sizene bu adamın binmeye hakkı yok mu bu kadar dalga geciyorsunuz
    Aracınızı teslim alırken hali paspasinizi istemeyi unutmayın
    Hocam ilk girişe koyun o fotoları bu arada.

Davutpaşa mengerler

• tiger25ist T kullanıcısına yanıt
    Araba konusunda uzun süre düşününce alamıyorsun hocam bayiden hemen alıp çıkman gerekiyor kendime alınmış gibi sevindim paspası unutmayın ☺

• quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Hocam bu konuyu okumadan önce ben de bisiklet bakıyordum 500 tl civarı. Daha sonra düşündüm bir bisiklete 500 tl vericem ve anca yolda gidicem. Olmaz öyle şey diyerek bütçeyi arttırıp USS Gerald R. Ford aircraft carrier. Aldım. Malum nükleer enerji ile çalışıyor ömür boyu yakıt almasına gerek yok. Aynı zamanda üzerinde ki uçaklarla beraber güzel bir indirimle 20 milyar dolara aldım hiç değilse dünya nın her yerine gidebilirim. Bisiklete o kadar para vermektense üzerine biraz daha koyup böyle bir f/p ürünü carrier almak daha mantıklı.

Yeni E serisi aldım (araç alındı)

Aman hocam sizinti yapmasin, malum sizinti yaptimi lpg ye benzemez toplu katliam olur, her gun bagaj kapagini acip kontol ediyormusun peki?

• quote:

Araba konusunda uzun süre düşününce alamıyorsun hocam bayiden hemen alıp çıkman gerekiyor kendime alınmış gibi sevindim paspası unutmayın ☺

2 aydır araba bakmaktan gına geldi hocam. Gözüm kapalı arabayı almaya gittim.

• quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Gidip E serisine bineceğinize Baklavaya glikoz şurubu yerine adam gibi pancar şekeri koyun. Millet şeker hastası oldu, karacigeri yağlandı sizin yüzünüzden.

Yorum yazanlar, sen ile sizin farkını biliyor musunuz? Sanki memlekette bütün tatlılar pancar şekeriyle yapılıyor. Glikoz şurubu kullanımı ciddi bir tehdit bu ülkede. Ortalık obez çocuk doldu. Sırf para hırsı yüzünden.
  • Kardeşim güle güle kullan arabanı. Kazasız belasız..

• quote:

quote:

Gidip E serisine bineceğinize Baklavaya glikoz şurubu yerine adam gibi pancar şekeri koyun. Millet şeker hastası oldu, karacigeri yağlandı sizin yüzünüzden.

Yorum yazanlar, sen ile sizin farkını biliyor musunuz? Sanki memlekette bütün tatlılar pancar şekeriyle yapılıyor. Glikoz şurubu kullanımı ciddi bir tehdit bu ülkede. Ortalık obez çocuk doldu. Sırf para hırsı yüzünden.

Marketlerde baklava 7 lira kilosu. Peki o baklavayı yapanda ve satanda vicdan var mı acaba.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.