Şimdi Ara

Yeni E serisi aldım (araç alındı) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
2
Favori
9.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olsa iyi olurdu ama ne zaman geleceği belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

quote:

Orijinalden alıntı: tiger25ist

content://media/external/file/4659. Hocam şimdilik bu var.

Hard diski atsaydın

• benim arkdas 20 den basladi simdi 60 lik araca goz dikmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Gidip E serisine bineceğinize Baklavaya glikoz şurubu yerine adam gibi pancar şekeri koyun. Millet şeker hastası oldu, karacigeri yağlandı sizin yüzünüzden.

Yorum yazanlar, sen ile sizin farkını biliyor musunuz? Sanki memlekette bütün tatlılar pancar şekeriyle yapılıyor. Glikoz şurubu kullanımı ciddi bir tehdit bu ülkede. Ortalık obez çocuk doldu. Sırf para hırsı yüzünden.

Pancar şekeri ile yapılan tatlı yenince obez olunmuyor mu?
    Glikoz daha da tehlikeli tabi ki ama, yedikleriniz en orjinal, en doğal gıdalar da olsa tükettiğinizden fazla yerseniz obez olursunuz bu basit bir matematik.

Dünya nüfusu öyle bir hale geldi ki, doğal olarak üretilen ürünler ihtiyacı karşılamıyor, gıda da daha fazla, daha hızlı nasıl ürün alırım anlayışı hakim, bu da insanoğlunun harakirisi tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    Parasini verip arac almak oyle arac olusturmadan her opsiyonu eklemeye benzemez sen alirken ne varsa ekletir 200 binlik araca opsiyon eksik olmasin diye 350 bin verirsin

• Valla ne yalan söyleyeyim bizde 25 bin araba bakıyorduk 38 bin aldık

• Hayirli olsun hocam

• Hayırlı olsun güle güle kullan,sen bu densizlere bakma. Bende 160 bine Passat bakarken 240 bine A4 aldım. Renault Talisman 150 bin ken E serisi niye 230 bin olmasın. Burdakilerin piyasadan haberi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 21 Haziran 2016; 3:26:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

quote:

Hayırlı olsun fakat bomboş, kumaş koltuklu, opak boyalı, amg paket haricinde hiçbir extrası olmayan, özellikle de yeni E serisinde tanıtılan hiç bir yenilikten en ufak nasibini almamış bir araca çok para vermişsin....

Hocam boş dediğin arabada sunrof ısıtmalı koltuk, led farlar, navigasyon, Bluetooth, usb, döşeme deri kumaş. Olmasını istediğim soğutmalı koltuk olabilirdi. Onun için de 3 ay beklemek istemedim.

Ahahahah o saydığın özellikler artık çoğu arabada var kia,skoda,reno,citro,pejo vs...

Koltuk soğutmayı geç, hani nerede Comand? TV? H&K veya Burmester? Keyless Go? Distronic? Şerit takip? Kör nokta? Adaptif full led? Hakiki deri döşeme? Hayalet gösterge? Sağ-sol koltuk hafıza? Arka bağımsız klima? Airmatic? 4matic?

Daha da sayabilirim de boşver sen bazen cem yılmazın deyimiyle ''ignorance is bliss''

Kendi aracını çok dolu zannetmeye devam et, birşeyi bilmediğin zaman daha mutlu oluyorsun...

Sanane yahu adamdaki üsluba bak. Sanane SANANE? Adam arabam çok dolu uuuuu süper mi demiş? Azarlar gibi bu üslup ne? Kullanmayacaksa niye alsın? Gerekli görmemiş işte SANANE? Mercedesi var diye mi kıskandın anlamadım ki.

• heymannn kullanıcısına yanıt
    Onları eklettiğinde arabanın neye mal olacağını bilmiyor sallıyor işkembeden.
    Audi yi baz alarak yazıyorum Hayalet ekran 20 bin, Quattro 10 bin, Dış sline 10 bin.

• Bir kez daha insanların ne garip birer varlık olduğunu görmemizi sağladığınız için teşekkürler. Emeği geçenlere kocaman birer aferin. Tek kelime ile şahanesiniz

Bu arada hayırlı olsun. Allah kazasız belasız teslim alıp kullanmayı nasip etsin.

• Arkadaşlar konuyu gördüm bari bende yazayım.

Bende 2 sene önce 100 bin lira ile ötv dahil 145 bin tl lik araç bakıyordum. Malum fakir aileden gelmişiz sonradan çalıştık çabaladık 3 kuruş koyduk aldımmı tam alayım dedim.

Sonra başladım bütün firmaları gezmeye sonra başladım araçların içine oturmaya.

ne mi oldu 100k paranın 70k sı ile bir yere yatırım yaptım. 30k lık araba aldım.

Şu an 70k yaıtırımım sayesinde 150k civarında oldu. Artı bi miktar dolarda param var. Herkes gider mersine ben giderim tersine
  • Ne kadar kıskanç milletiz yahu şu yazılanlara bak, insanı otomobil bölümünden soguturlar hakikaten...

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun fakat bomboş, kumaş koltuklu, opak boyalı, amg paket haricinde hiçbir extrası olmayan, özellikle de yeni E serisinde tanıtılan hiç bir yenilikten en ufak nasibini almamış bir araca çok para vermişsin....

Hocam boş dediğin arabada sunrof ısıtmalı koltuk, led farlar, navigasyon, Bluetooth, usb, döşeme deri kumaş. Olmasını istediğim soğutmalı koltuk olabilirdi. Onun için de 3 ay beklemek istemedim.

Ahahahah o saydığın özellikler artık çoğu arabada var kia,skoda,reno,citro,pejo vs...

Koltuk soğutmayı geç, hani nerede Comand? TV? H&K veya Burmester? Keyless Go? Distronic? Şerit takip? Kör nokta? Adaptif full led? Hakiki deri döşeme? Hayalet gösterge? Sağ-sol koltuk hafıza? Arka bağımsız klima? Airmatic? 4matic?

Daha da sayabilirim de boşver sen bazen cem yılmazın deyimiyle ''ignorance is bliss''

Kendi aracını çok dolu zannetmeye devam et, birşeyi bilmediğin zaman daha mutlu oluyorsun...

Allah kimseyi kıskançlıktan böyle zavallı durumuna düşürmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverusta -- 21 Haziran 2016; 9:15:02 >

• O da doğruda,böyle abi bu arabalar malesef deli yiyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverusta

quote:

quote:

quote:

Allah kimseyi kıskançlıktan böyle zavallı durumuna düşürmesin

Ahahahahah mübarek ramazan gününde ağzımı bozduracaksınız bana şimdi ulan benim altımdaki arabaları biliyormusunda böyle yorum yapıyorsun? Neyini kıskanayım adam altı üstü bi tane hormonlu c serisi almış, dolu olduğunu zannetmiş doğrusunu açıkladım. Milletin derdi seni mi gerdi?

• Üslup önemli bir şey değerli arkadaşlar, konu yakın takibimde kimsemin kırılmasını, ceza almasını istemem. Kurallara uyalım lütfen.

Araç sahibine hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.

• Hayırlı olsun aracınız. Dükkanınız nerede hocam?Yağı bile kaliteli kullandığınıza göre denk gelirse sizden alalım baklavaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

quote:

quote:

quote:

Sanane yahu adamdaki üsluba bak. Sanane SANANE? Adam arabam çok dolu uuuuu süper mi demiş? Azarlar gibi bu üslup ne? Kullanmayacaksa niye alsın? Gerekli görmemiş işte SANANE? Mercedesi var diye mi kıskandın anlamadım ki.

Kendi CLS'sini , Panamera'dan üstün sayan egodaki birinden ne bekliyorsun ki..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.