Şimdi Ara

Yeni ek paket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diablofans sitesin deki dedikodulara göre, yeni bir ek paket geliyor. Yeni karakter ''druid'' yeni bir harita ve runeword sistemi gelicek deniliyor.. Bunların resmi açıklaması Gamescom'da olucak deniliyor.. Bekliyip görüceğiz..

• ros daha yeni çıktı.. patch, sezon vs onlar da iyi gidiyor.. ekstra heyecan aslında iyi olur.
  • her oyundaki druid aşkımı tekrardan alevlendirmeleri dileğiyle ancak pek sanmıyorum ros yeni sayılır
  • Zaten bir necromancer olsa iyi olurdu, ya da yeni karakterler. Şuan herkes aynı şekilde giyinip ilerlerliyor, bu standartlığın önüne başka türlü geçilemezdi. Yeni karakterler şart, yeni bir ırk olmalı. Diablo2 deki necromancer yok ortalıkta büyük ihtimal o gelir. Necruid diye bir şeyler duydum ben. Çok da güzel olur gibi geldi bana.
  • Sonunda druidArtık bir enigma yazarız runewordle
  • Hemen geleceğini sanmam. Zaten yeni bir ek paket ile ilgili söylentiler vardı. Fakat hemen değilde bi 7-8 patch sonra gelmesi bekleniyordu. Bakalım öylemi olucak. Sonuçta blizzard bu bir oyunu bile 10 senede yapıyorlar :)
  • Benim tahminim; Blizzcon 2015'de ek paket çıkacağı açıklanır, 2-3 tane görsel gösterilir, sonraki 6 ay boyunca yavaş yavaş yeni hero'ydu, yeni sistemdi, yeni eşyalardı derken gazı vermeye devam ederler. Son 2 aya da bir PTR patlattılar mı RoS'un 2. yılına ek paket gelir.
  • 2 karakter gelse biri necromancer olsa harika olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten dedikodu olarak geçiyor.. İdaaya görede gamescon'da resmiyete döküleceği idi.. Bildiğim kadarı ile gamescon'a fazla bir süre kalmadı.. Ben ek paket açıklanırmı bilmiyorum ama blizconda patch'dan dah büyük ilgi cekicek birseylerin açıklanacağını düşünüyorum. Geçen blizcon d3 için çok vasattı.. Bu sene daha büyük bir dlc açıklanacağını düşünüyorum.
  • Blizzard bir şeyi duyurur, 2-3 seneye anca çıkarır. Ondan dolayı bence böyle bir şey açıklayabilirler eğer kafalarında varsa...
  • Druid dışındaki diğer karakterlerin muadili Diablo 3'te zaten var. Druid'in de benzer tek yanı kuzgundu itti köpekti ornitorenkti, okapiydi derken ormanın kitabını yazan DH.
  • Her ana özellik taşıyan karakterlerden ( strength, dexterity, intelligent) 2şer adet mevcut o yüzden ben de yeni bir karakterin yada ek paketin geleceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KekiR -- 29 Nisan 2015; 16:45:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

ros daha yeni çıktı.. patch, sezon vs onlar da iyi gidiyor.. ekstra heyecan aslında iyi olur.

hocam ogame yeni çıkmadı / bu ogame de nereden çıktı tebessüm için kalsın madem / :)

2012 de diabloyu aldık 2013 te rosu duyurdular 2014 te rosu aldık .içimden hep geçiyordu zaten her iki senede 2016 da bir şeyler gelecek diye
    bence 3sezonun sonuna yada 4 sezonun başına yakın yeni yamayı duyururlar 5-6 ay mart 2016 vesonrası sonra da fırından çıkarırılar
    ne güzel para geliyor her 2 senede bir
  • KekiR kullanıcısına yanıt
    Bu sanrıyı sizde oluşturan nedir? Kendileri main stat'a göre şu kadar sayıda karakter yapıcaz, hepsi de eşit olacak diye bir şey mi dedi? Aşağıda vereceğim fotoğraftaki main statlar eşit mi? Sayıca birbirlerine eşit olmaları yeni karakter eklenmesine engel teşkil etmiyor.

Yeni ek paket
  • Kurtlu bu Blizzard
    hemen yumurtla yenı cıkacak seyı
    sonra bekle allahım bekle :D
  • Merhaba, Naruto Gaiden'den sonra aldığım en güzel müjde bu oldu, teşekkür ederim Yusuf.

Yıllar önce: "Diablo 3 için en az iki tane genişleme peketi düşünüyoruz" demişlerdi, düşünmeyi eyleme de geçirmeleri, theoria ile praksis harmoniası doğrusu takdire şayan; Blizzard her şeye rağmen 'Blizzard'dır...
    Para da paradır elbette, onlar kazansın ki biz eylenelim; ceteris paribus açısından vice versa...
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    musa bazen yazarken kullandığın yabancı deyimler ve kelimeler yüzünden sık sık google amcaya başvuruyorum. ölene kadar öğrenmeye devam edeceğiz dedikten sonra ,

ceteris paribus açısından vice versa...

diyorum başka da bir şey demiyorum
  • captanico kullanıcısına yanıt
    Günaydın. :) Bir düşünür: "Her gün yeni bir şeyler öğrenmek hayatı katlanılır kılar..." demişti, biz de o hesap, öğrendikçe "cehalet" artıyor aslında, önceki halden farkıysa artık mutluluk getirmemesi...
    Bu arada, yapılan bir araştırmaya göre, akademik çevrelerde en çok rağbet gören oyun Diablo'ymuş. Özellikle de Klasik Filoloji ve Felsefe alanlarından. :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.