Şimdi Ara

Yeni ek paket için neyi bekliyor Blizzard ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ROS kısa ama çok iyi ek paketdi gelen yamalar ve sezon sistemi de iyi ama bir yere kadar..geç kalmadı mı blizz ek paket için ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önümüzdeki ay GamesCom fuarı var. Blizzard oraya katılıyor belki orada duyuru gelebilir.

Olmadı Kasım ayında Blizzcon var orada kesin duyuracaklardır tahminim.
  • SC 2 Ek paketinden sonra yeni paket duyurusu zaman alabilri diye düşünüyorum. Gelecek yama ile (bana göre) en az yarım sene daha götürürler.
  • Kaladinin dedigine katılıyorum büyük ihtimal sc2 ek paketten sonra duyurulacak yeni paket
  • Çıkmasın öyle hemen zaten. Acele işe neler karışır bilmiyorum uzun olsun belki uğraşırlar daha iyi olur düşüncesiyle yarım değil, bir hatta bir buçuk yıl bile beklenilebilir.
  • Oyuncu sayısı 8den 3e düştü onuda söyleyim yalnız hadda oda çok
  • ciddi kan kaybı var acele etseler iyi olur
    diablo aşığı ben bile aylardır saldım
  • Hani çizgi filmlerde adam ata biner ve sopanın ucuna havuç bağlar sonra at havucu yemek için koşar bitince yine durur ya,diablonun vaziyetide bu işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Hani çizgi filmlerde adam ata biner ve sopanın ucuna havuç bağlar sonra at havucu yemek için koşar bitince yine durur ya,diablonun vaziyetide bu işte.

Daha iyi bir örnek verilemezdi..

• game con'da değilde, blizconda olabilir. Hem wow hem hearthstone duyuruldu. D3te ses beklemiyorum. Bu gelen patch ile umduğum çıkmadı. yeni patch ile AH/RMAH/ticaret sistemi ve runeler gelirse oyun yine populer olur diye düşünüyorum
  • Bu oyuna trade ve ticaret sistemi gelmeli. Altınla alışveriş yapmalıyız ki birazcık daha anlamı olsun.
    Aynen bence de 2.3'den 6-7 ay sonra duyururlar ek pakedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de zaten istediğimiz kadar item düşürebiliyoruz, birkaç favori silahın iyi statları için alışveriş sistemi gelirse artık oyunda her şeye ulaşmış oluruz. O zaman loot sistemini de eskisi gibi yapmaları lazım ki geriye döneceklerini sanmam. Böyle diye diye bu oyunu bu kadar kolaylaştırdılar, oynamadan vakit harcamadan oyunu bitirmek mi istiyorsunuz ben anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

İyi de zaten istediğimiz kadar item düşürebiliyoruz, birkaç favori silahın iyi statları için alışveriş sistemi gelirse artık oyunda her şeye ulaşmış oluruz. O zaman loot sistemini de eskisi gibi yapmaları lazım ki geriye döneceklerini sanmam. Böyle diye diye bu oyunu bu kadar kolaylaştırdılar, oynamadan vakit harcamadan oyunu bitirmek mi istiyorsunuz ben anlamadım gitti.

Hayır hocam bu loot rate'sinden ben de memnun değilim. Yani bir karakter açıp 70 yaptıktan sonra 2-3 günde tam set yapılabiliyor. Bence de loot sistemi zorlaştırılmalı ki altınla alışveriş getirilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun zaten dusuk drop rate + ah/rmah trade uzerıne kuruluydu. Yani oyun bu şekilde dizayn edildi. Sonra Oyundaki ah/rmah kalkınca mecburen drop rate artmak zorunda kaldı. drop rate artınca, başka şeyler eklemek zorunda kaldılar.(uber, rift,greater rift...gibi)

şimdi benim şöyle bir düşüncem var. Eski sistem bozuk d3 üzerine getirilmişti. Yani oyun ilk çıktığında(bence hala beta idi), tonlarca bug,açık vs varken ah vardı. Sonra hiçbiri düzeltilmeden rmah getirildi. Ve eline yüzüne bulaştırdı. Şuanda oyun nispeten düzgünleşti. Buglar, açıklar kaldırıldı. Ve gayet başarılı bir oyun haline geldi(tek sorun oynanabilirlik süresi az). Şuanda Hardcore, softcore gibi bir mod olarak, Trade sistemli(AH önce akabinde rmah) bir mod gelebilir. ve drop oranları nispeten azaltılır. Sonuç olarak; oyun ilk dizaynına olması gerektiği şekilde olur. Sonrasında brawl modu olarak bir pvp mod gelebilir. Karakterler sadece birbirleriyle savaşarak level atlayabilirler. Ve her round sonunda bir drop olur.

bu şekilde oyuna güzel bir çehre katılır. ve sıfır olan brawl sayısı nispeten arta.

• ah rmah kalksin diye ağliyanlar şuan oyunun yüzüne bile bakmiyor yahu diablonun tek bi amaci var oda hep en iyi itemi düşürmek olmuştur böyle böyle güçlenip dahada iyi itemler peşinde koşmaktir sonra itemleri fulleyince normal farmla kasip o itemleri satmaktir ama sen gidipte oyunu 3 günde full build olcak şekilde dizaynlarsan millet 1 hafta grift rift yapip sıkılcak ?Ben eminim şuan çoğu kişi ah rmah olan zamani özlüyordur çünkü en çöp itemin bile bi değeri var di ve dahada güzeli itemleri euro üzerinden sattiğimiz için inanilmaz tatli paralar geliyordu.Hem eğleniyordun hemde para kazaniyordun daha ne olsun moruk şimdi toplasan 3000 kişi anca düzenli oynuyordur

Item kasma oyununda item düşürmeyi bitirirsen kimsede açip yüzüne bakmaz oyunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 28 Temmuz 2015; 23:50:49 >

• Ayrı bir mod şeklinde olabilirdi hakikaten iyi düşünmüşsün :)
    Bence bir pazar alanı olmalı. O alanda skill atılmayacak rahatsız etmemesi için ve herkes vendor kiralayacak haftalık/günlük orada iyi item satabilecek ve gezebilecek. Sıralamada üstte yer alan adamın kiraladığı vendor parlasın falan filan... Yeni bir şeyler diye bağırasım geliyor rift atarken bazen.
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Ah/rmah olduğu zaman oyun zevkli değildi. Yanlış anladın. Sadece oyunun yapısı o şekildeydi. Millet item düşürmeyi bırak, artık ihtimalini bile hesaplıyorlardı.
    Natalya yüzüğü misal. 1200+ saat oynamışlığım vardı ve birçok itemi düşürememiştim. Droplar çok saçmaydı. Yani eğer hatırlamıyorsan o zamanki oyunu, zevkli diyebilirsin.

Oyun oyun olmaktan çıkıp, al/sat yapılan birşeye dönüştüydü.

Para kazanıyorduk ama zevk sıfır...

Ama oyunu yapan gay wilson böyle istedi. Yapısı ah/rmah üzerine kuruluydu...

• Item al ver olayı olan bir server açılabilir. İstemeyen o server'da oynamaz, isteyen oynar. Böylece herkesin oyununa kimse karışmamış olur.
  • AH/RMAH sacmaliklari bi gelsin de o zaman asil kayip neymis Blizzard anlar. RoS'dan once 400 saat oynamis heroya (bakin hesaba demiyorum) 1 tane legend mi dusmez?! O kadar saatin hatri da mi yok sistemde...

Torment 10 geliyor su anki build ve itemler sadece Barbari kurtariyor. PTR'de az zaman gecirdim ben ordan sag cikan demon hunter gormedim...

Agzinin suyu akarak item satak para kazanak eglenmeyi bosver hirs yap para ver diyenler cok heveslenmesin derim yeni gelen zorluk seviyelerini bu drop rate'ler belki kurtarir. Ki oyunun eskileri cikip da ordan iteme para vermezler. He gold su an rahat kasildigindan ah'a da duzgun item girmez yani olay yine Çinlilere yarar belanizi aramayin.

Ek paketin de acelesi yok, bu yil ek paket cikarsa RoS'un omrunun 1-2 yil oldugunu blizzard kabul etmis olur. Bana gore ek paketten ziyade yeni guncellemeler ile yeni modlar eklenmesi daha mantikli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 10 Ağustos 2015; 2:18:59 >
  • Oyun zaten SP bir oyun, PvE dışında oynayan yok. Şu an oynayanlar bazı oyuncular item'ları para ile satıyor, bazıları da satın alıyor diye oyunu bırakacaksa bu saçma bir sebep olur.

Item düşme olasılığını düşürürlerse casual oyuncuları kaybederler, çünkü mevcut durumda item düşürerek hissedilen başarılı olma hissi olmayacağından monoton bir oyun haline gelir. Adam zaten günde bir iki saat kafa dağıtmak için oynuyor, gerilimsiz bir oyun, oynamak için oyunu para ile satın almanın gerekmesi eğitimin en temelde para ile pozitif korelasyon halinde olması sebebiyle bayağı insanların oyuna ulaşmasını ilk etapta bir nebze azaltıyor. Sürekli internet istemesi de yine aynı şekilde, internet kafeye uygun olmayan bu oyunu evde iyi bir bağlantı ile oynamayı gerektiriyor. Dangalak oyuncular yok mu? Retorik bir soruydu, var tabiî. Diablo 3'ü oynayan Türk arkadaşlar DotA 2'nin Rusları gibi. Ama az iletişim kurarak oyunundan bir şey kaybetmiyorsun ve Diablo/Diablo 2 çok eski oyunlar olduğundan genelde oyuncu tayfası orta yaşlı oluyor. 10 oyuncunun 8'i normal, tanıdıkça o 8 oyuncudan 2'si de arkadaş olarak eklenmeye değer oluyor. Bunun için oyunu oynayan adamı bir şekilde oyuna bağlamak gerek. Item düşürerek para ile satmak ve oyunu bu sistemin üzerine kurup item düşme olasılığını düşürerek düşen güzel item'ları doğrudan dolares olarak görmek o casual oyuncuları küstürüyor.

Casual demişken, bir tane Ukraynalı hanım kızımız ile tanıştım. Kendisi 21 yaşında öğrenci (öyrenci) imiş, skype'tan ekleşelim, asl pls? kem aç gibi beni taciz, şaka lan ne tacizi, tahrik eden şeyler yazdı. Ben de bağyanların ve minyonların sevgilisi biri olduğumdan tanıştığıma memnun olduğumu (İngilizcesi Nice to meet you'dur, bu cümle ile kız kaldırabilecek adama da saygı duyarım.) söylediğimde uslu durursan daha da memnun olabilirsin dediğinde işkillendim. Bağyan arkadaş okul parası için direklere tırmanıp yukarıdan takla atarak iniyormuş.

Kusura bakma Nedime, sana uygun bir eş olamadım. Sen de babanın evine "Alyansımı orada unutmuşum, gidip alayım :|" diye gidip 4 aydır ortalıkta gözükmemezlik yapmasaydın. Sende de hata var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.