Şimdi Ara

Yeni ekran kartı aldım ancak PSU değiştirmem lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemim şu anda düzgün çalışıyor ancak yeni aldığım ekran kartımı takınca sistem açılmadı. Ben de sorun PSU yetmiyor diye düşündüm; çünkü ekran kartının kutusunda en az 400W güç kaynağı lazımdır diyor. Bendeki PSU ise 350W (gerçek değil)

Aldığım ekran kartı: Sapphire 512MB HD2600XT

Sistem:
    AMD Athlon 64 3000+
    Asus A8V-MX Anakart
    Quake 256MB Geforce Fx5500 Ekran kartı
    2x512 DDR Ram
    Avermedia TV kartı (Hybrid Cable+Sat)
    DVD/CD RW + CD RW

Şimdi ise Thermaltake 420W veya 500W almayı düşünüyorum;
    420W:http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=1012&productId=bd850035
    500W:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd70253

Sistem ileri dönük olmayacak zaten 2.5 yıl önce aldım yani yapacağım en büyük upgrade bu olacak belki sadece Ram değiştiririm. Sizce hangisini almalıyım?

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaziLL -- 1 Mayıs 2008; 21:43:22 >

• direk kasa ile olan cooler master rc690 460w yi öneririm
  • OCZ yada FSP nin 500w modelleri de sağlamdır...alternatif olarak düşün bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

direk kasa ile olan cooler master rc690 460w yi öneririm

bu tavsiyeyi dikkate alsan iyi olur senin için
  • LC Power 550 watt ........62 usd + kdv mavi bilgisayar
  • Yeni kasa almak istemiyorum kasamdan memnunum. Sonuçta 2.5 yıllık makinaya yatırım yapmayı düşünmüyorum. Okuldan mezun olup askerden dönüp çalışıncaya kadar kullanamayacağım ve o zamana da zaten kendime yenisini alırım diye düşünüyorum. Ama o kasa forumda gördüğüm kadarı ile oldukça seviliyor ve eminim ki çok da güzel bir kasadır. Arkadaşıma önereceğim, o da yeni kasa almak istiyordu.

Hepsiburada.com'dan alışveriş yapmak istediğim için oraya baktım ve oradaki OCZ ve FSP ürünleri daha pahalı. Thermaltake ise çevremde oldukça tavsiye edildi ve ben de 500W almaya karar verdim şimdi.

@yenerbalci
    O PSU gözükmüyor mavi bilgisayarın sitesinde. Daha doğrusu LC6550 Super Silent 550W V2.0 (12CM) diye bir ürün var o da stokta kalmamış :/ Aslında yapılan yorumlar ve ürün fiyatı çok iyi gerçekten.

Cevap veren arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

• 400W fsp yada coolermaster yeter.. aslında psun gerçek 350w olsa o bile yeter..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yeni kasa almak istemiyorum kasamdan memnunum. Sonuçta 2.5 yıllık makinaya yatırım yapmayı düşünmüyorum. Okuldan mezun olup askerden dönüp çalışıncaya kadar kullanamayacağım ve o zamana da zaten kendime yenisini alırım diye düşünüyorum. Ama o kasa forumda gördüğüm kadarı ile oldukça seviliyor ve eminim ki çok da güzel bir kasadır. Arkadaşıma önereceğim, o da yeni kasa almak istiyordu.

Hepsiburada.com'dan alışveriş yapmak istediğim için oraya baktım ve oradaki OCZ ve FSP ürünleri daha pahalı. Thermaltake ise çevremde oldukça tavsiye edildi ve ben de 500W almaya karar verdim şimdi.

@yenerbalci
    O PSU gözükmüyor mavi bilgisayarın sitesinde. Daha doğrusu LC6550 Super Silent 550W V2.0 (12CM) diye bir ürün var o da stokta kalmamış :/ Aslında yapılan yorumlar ve ürün fiyatı çok iyi gerçekten.

Cevap veren arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

http://www.mavibilgisayar.com/ud/2501 AKTİF

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.