Şimdi Ara

Yeni Ekran Kartı Alıp Crossfire Yapıcam Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar elimde HIS Icooler 5850 var yanına amd r7 240 ekran kartı alıp crossfire yapmak istiyorum.
    1. İşlemcim amd phenom 2 x4 940. İşlemciden Yana sıkıntı yaşarmıyım.
    2.Güç kaynağım Thermaltake 600 w Güç kaynağından yana bir sıkıntı yaşarmıyım.
    Şimdiden teşşekkürler

• rambocu R kullanıcısına yanıt
    Dediginiz şey mümkün degil Crossfire yapabilmeniz için aynı seri kartlar olması lazım :)
  • bir tane daha 5850 bularak cf yapabilirsin ama ne islemcin yeter ne de guc kaynagin.cf problemli bir sey bulasma.o islemciden ben de kullaniyorum ikinci sistemimde 5850'den sonra 270x takabilirsin ikinci el hesapli bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

bir tane daha 5850 bularak cf yapabilirsin ama ne islemcin yeter ne de guc kaynagin.cf problemli bir sey bulasma.o islemciden ben de kullaniyorum ikinci sistemimde 5850'den sonra 270x takabilirsin ikinci el hesapli bulabilirsin.

Hocam çok fazla bir bütçem yok 200-350 lira arası bir bütçem var mümkünse 200 civarı bir şey almak istiyorum. Sizin öneriniz nedir ve ikinci el alsam sakata gelirmiyim.
  • ikinci el 200 liraya alacagin kart elindekinden pek de farkli olmayacaktir.kartin calisiyorsa bence degistirme ama dx12 icin surucu destegi icin baska sebeplerle istiyosundur performans degildir sıkıntı onu bilemiyorum.en az 7000 serisi alman lazim surucu ve dx12 destegi icin.soyle bir sey alabilirsin.sakata gelme durumu nasil birinden aldigina gore degisir adamin cok referansi vardir alirsin bozulursa malinin arkasinda durur para iadesi filan yapar ya da orali olmaz.ikinci el isinin pek bir garantisi yok kisisine gore degisiyor.

https://forum.donanimhaber.com/m_120856914/tm.htm
  • O ekran kartlarıyla cf yapsan ne yapmasan ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.