Şimdi Ara

Yeni Ekran Kartı Almak İstiyorum Kararsızım! YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın ekran kartı bozuldu şuan da ilk aldığımda üzerinde bulunan ''ATI Radeon HD 6510 1 Gb'' kart var.

Onun yerine

''MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı'' almayı düşünüyorum öneriniz nedir?

• Sistem özellikleriniz ve bütçeniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PowerHD35 kullanıcısına yanıt
    Sistem kısaca

Win10 / i5 / 6 gb ram / 1 tb harddisk

Bütçe olarak 400 tl yi pek fazla geçmek istemiyorum. En fazla 400-500 tl
  • Cranklineof kullanıcısına yanıt
    Eğer durumun varsa SAPPHİRE R7 370 4GB 256BİT ekran kartının öneririm. Yoksa, gtx750 alabilirsin. Yeterlı gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deatless22

Eğer durumun varsa SAPPHİRE R7 370 4GB 256BİT ekran kartının öneririm. Yoksa, gtx750 alabilirsin. Yeterlı gelir.

Fiyat olarak az biraz zorlar belki ama fiyattan daha önemlisi ben ''nVİDİA'' dan yanayım ''AMD'' düşünmüyorum. Teşekkürler.
    Burda fan yapmak istemem ama Amd 380; gtx750 den iyidir. Ben performans al diye söyledim. Yeni gelecek dx12 de aynı performans veriyorlar. Markaya ve modele takilmayin, size en yararli hangisi olacaksa onu alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deatless22

Burda fan yapmak istemem ama Amd 380; gtx750 den iyidir. Ben performans al diye söyledim. Yeni gelecek dx12 de aynı performans veriyorlar. Markaya ve modele takilmayin, size en yararli hangisi olacaksa onu alın.

Yok estf. muhakkak daha performanslı ancak aradaki fiyat farkı düşündürücü nitelikte
    Bütçeniz Yoksa GTX750 ti de işinizi fazlasıyla görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

Bütçeniz Yoksa GTX750 ti de işinizi fazlasıyla görür

Teşekkürler. Ekran kartına o ayarda bir bütçe ayırmak istiyorum. Fazlasına gerek duymuyorum.
    Alacagınız Ekran Kartı Eski Ekran Kartınızdan Daha İyi Performans Verecektir Yanlız Dikkat Edin 450-500w Psu İster O kart 6510 da kullandıgınız psu yeterli gelmeyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

Alacagınız Ekran Kartı Eski Ekran Kartınızdan Daha İyi Performans Verecektir Yanlız Dikkat Edin 450-500w Psu İster O kart 6510 da kullandıgınız psu yeterli gelmeyebilir

6510 ilk kasa geldiğinde üzerinde gelmişti daha sonra asus nvidia 4gb 128bit lik kart kullandım inş bunda da bir sıkıntı vermez. Genede hatırlatma için teşekkürler kontrollerimi yaparım.
  • Hocam 4 gb 2gb olayına cok takılıyorsunuz r7 370 gibi kart için 4gb alınmaz.
    Yüksek modelli kartlarda 4gb işe yarar.
    Ayrıca kaç çözünürlükte ne oyunlar oynuyorsunuz bütçeniz nedir bunları yazmadan buradan insanların fikir vermeside doğru değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

Hocam 4 gb 2gb olayına cok takılıyorsunuz r7 370 gibi kart için 4gb alınmaz.
    Yüksek modelli kartlarda 4gb işe yarar.
    Ayrıca kaç çözünürlükte ne oyunlar oynuyorsunuz bütçeniz nedir bunları yazmadan buradan insanların fikir vermeside doğru değil.

Benim burada öğrenmek istediğim belirttiğim modelin nasıl olduğu hakkında kullananlardan veya bilen bu işlerle uğraşanlardan fikir almak. Ya da yerine alternatif ürün öğrenmek. Oynadığım oyunlara gelirsek aklına gelebilecek her oyunu mümkün olan en üst seviyede oynuyorum. Bütçe konusunda da en başta belirtmiştim bir arkadaşa 400-500 TL'den daha fazla para vermeye gerek duymuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.