üç hafta öncesıne kadar güzel güzel bad company oynarken ekran kartım su koyverdı. grafıte kırılmalar vs vs donanımdan pek anlamadığım için bır tanıdığıma göturdum kartın işinin bitmış olduğunu ıfade ettı. yanan kartım Evga e-Geforce 9800GTX 512 Mb SC 256Bit GDDR3 Direct x10 Pci.Exp x16
tabı yenı ekran kartı sorunsalıda baslamıs oldu. sımdıye kadar atı den bır ekran kartım oldu fakat sorun yasadığım için pek cazıp gelmıyordu bu marka . ancak hd5770 hakkında yazılanları okuyunca kararsız kaldım.. sadece cod ve bad company oynuyorum onlıne. tabıkı oyuncu olarak yuksek grafıkler ve max fps ıstedığım . dırectx 11 belasıda basımıza cıktığı için 5570 e sıcak bakıyorum ancak gtx460.larda geldı gelıyor sızlerden rıcam benı 1 /2 sene ıdare edecek bır ekran kartı tavsıyesınde bulunmanız..
donanım E8400 , x48-dQ6 anakart ,corsaır domınatör 4gb ,800watt tagan , sdm-hx75 sony monıtor vs vs
yardımlarınız için şimdiden tesekkur ederım....
GTX460 yarın çıkmayacak olsaydı HD5770 derdim düşünmeden. GTX460 testleri çıksın ona göre kararını verirsin, belki HD5770'e göre çok daha alınabilir bir kart olur.
ATI radeon 5770 iyi bir seçim olabilir GTX 460'da bekleyebilirsin fiyatı tam olarak ne olur bilinmez ama 5770'den pahalı olacağı kesin.
bütçe belirtmemişsin. güç kaynağın süper. işlemciye biraz oc yapacaksın. eğer bütçe müsaitse 5850 den aşağısını alma derim.
GTX 460'ı bekle bence de. Eli kulağında
quote:
sadece cod ve bad company oynuyorum onlıne.
kimse burayı okumamış. 5770 i tercih edebilirsiniz. daha yükseği düşünüyorsanız gtx460 1GB ile 5850 arasındaki kapışmayı bekleyin
kimse burayı okumamış. 5770 i tercih edebilirsiniz. daha yükseği düşünüyorsanız gtx460 1GB ile 5850 arasındaki kapışmayı bekleyin
hd 5770 ıle full oynayabılırmıyım alacağım fps önemlı benım için..
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
bütçe belirtmemişsin. güç kaynağın süper. işlemciye biraz oc yapacaksın. eğer bütçe müsaitse 5850 den aşağısını alma derim.
oc yapmayı maalesef bılmıyorum.. ancak lımıtlerını zorlamak ıslemcı veya dığer bılesenler olsun ömrunu kısaltacağını dusunuyorum ,doğru veya yanlışşlımıtım 500tl kredı kartı ıle yenı sıstem toplamayı dusunuyorum takrıbı 4000tl oyun için .bu zamana kadar benı ıdare etsın yeter.
yorumların coğu gtx 460 ,ı beklemem yönunde bır hafta daha beklıyelım bakalım neler olucak..
quote:
Orijinalden alıntı: tarpoon
quote:
oc yapmayı maalesef bılmıyorum.. ancak lımıtlerını zorlamak ıslemcı veya dığer bılesenler olsun ömrunu kısaltacağını dusunuyorum ,doğru veya yanlışşlımıtım 500tl kredı kartı ıle yenı sıstem toplamayı dusunuyorum takrıbı 4000tl oyun için .bu zamana kadar benı ıdare etsın yeter.
yorumların coğu gtx 460 ,ı beklemem yönunde bır hafta daha beklıyelım bakalım neler olucak..
bu mesajdan hiçbirşey anlamadım 500 lira limitin mi var? yoksa 4000 liralık oyun sistemi mi toplamak istiyorsun?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tarpoon
quote:
bu mesajdan hiçbirşey anlamadım 500 lira limitin mi var? yoksa 4000 liralık oyun sistemi mi toplamak istiyorsun?
ekran kartı için 500tl lımıt sene sonu yenı sıstem ıçın 4000 tl lımıt..
Nvidia dan şaşma
iyi bir ekran kartı 4000 liralık oyun sisteminde de kullanılabilir. fakat 4000 lira çok çok gereksiz. ben 5000 liraya mal ettim ama eminim 2 sene olmadan eskiyecek. o yüzden çok fazla para bağlama derim.
500 TL limite +50 ile bence 5850 alınmalıdır. Gerisi yalan olur...
5850 al
quote:
hd 5770 ıle full oynayabılırmıyım alacağım fps önemlı benım için..
online oynamak sadece ekran kartına bağlı değil internet hızınız da önemlidir. ayrıca çok güzel bazı oyunların online modu olmayabiliyor
bazende başka sebeblerden online oynamayabilirsiniz . malum ilaçlılar
500 tl ayırıyorsanız 5850 her türlü ihtiyacınızı giderecektir. gtx 460 1gb zotac ın türkiyedeki fiyatı 5850 ye yakın seyreedecektir
artık gtx460 cıktığına göre bır ıkı tavsıye daha alsam fena olmaz hani gtx460 fiyatları bekledığım gibi yuksek geçen hafra sonu almaya gjttım ancak eksende GIGABYTE GV-R577SO-1GD, HD5770, 1 GB, GDDR5, 128 Bit, Super O.C., modelını görunce kafam karıstı almadan döndüm sızden rıcam sadece "" cod ve bad company "" oynuyorum online . buna göre degerlendırmenız. GIGABYTE GV-R577SO-1GD, HD5770, 1 GB, GDDR5, 128 Bit, Super O.C., bu model benı idare edermı fıyat 355 dendı ama nakıt olarak yuklenıcem 330 gibi belki alabilirim .
yapacağınız yorumlar içinteşekkür ederım...
Gtx 460 veya Bütçede Sorun Yoksa GTX 465 Alıp Güzel bi O.C ile GTX 470 Perfprmansını Rahatlıkla Yakalayabilirsin Güç Kaynağı Zaten Muhteşem.
GIGABYTE GV-R577SO-1GD, HD5770 alacağına başka model al. O kartta hız aşırtma aralığı bulunmuyor, standart siyah-beyaz ati tasarımı kartlar daha iyi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme