Şimdi Ara

YENİ EKRAN KARTI (RADEON HD 5830 ALDIĞIMDAN BERİ SORUNLU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle yardım edecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Benim sorunum donanımı burada arkadaşların önerileri ile topladığım kasamın neredeyse hiç bir oyunu düzgün şekilde oynatamaması.
    Bundakı kıstas şu aslında ben fazla oyun oynamam tek oynadığım oun PES tir. şu anda PES 16 yı sorunsuz şekilde oynuyorum PES 15 te öyleydi ama mesela PES 14 ü 13 ü oynayamıyordum. Keza Civilization serisini çalıştırdım sorun yok. Fakat mesela en dandik 100-200 mb lik bir çok oyunu çalıştıramıyorum hatta internet tarayıcısı üzerinden oynanan bazı oyunlar ve steam daki ücretsiz oyunların bir çoğu sıkıntı çıkartıyor.
    Bu güne kadar oyunla çok işim olmadığı için çok sorun etmedim ama benim oğlan artık pc de oyun oynamaya başladı ve oynamak istediği oyunlar genelde hep böyle küçük boyutlu oyunlar. oyunları oynayamayınca çok üzülüyor bunun için bende sorunlu ekran kartını değiştirip idare etmeyi düşündüm.
    (Ekran kartı modeli ATI RADEON 5830 HD) Sorun ise oyunu girerken oyundan atıp "Ekran kartı çalışmayı durdurdu" hatası veriyor (Sürücüsü güncel) şimdi mevcut sistemim
     YENİ EKRAN KARTI (RADEON HD 5830 ALDIĞIMDAN BERİ SORUNLU)
    PSU ise  YENİ EKRAN KARTI (RADEON HD 5830 ALDIĞIMDAN BERİ SORUNLU)
    Bana hangi ekran kartını önerirsiniz ne almalıyım sorun çıkmaması önemli yardımınıza ihtiyaç duyuyorum Lütfen yardım edin

• GeForce GT 730 2GB 128bit DDR3 (DX12) PCI-E 2.0 (N730-2GD3V2)
    Bu uygunmudur??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

Kimse ilgilenmiyormu bu konuyla
  • b.b.king B kullanıcısına yanıt
    Uygundur, ama GT 730 yerine R7 240-250 alırsanız daha iyi performans yakalarsınız

• DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    Ana kartim psi express 2.0 uyumlu R7 240 ve 250 psi express 3.0 yazıyor. Uyumsuzluk gibu bi durum olusmaz degilmi ?

Oluşmaz, ama monitöre görüntü geç gelebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sanırım ilk açılışta görüntü gecikmesini yada oyuna ilk girişte gecikmeden bahsediyorsunuz? Eğer oyleyse ve çok abartılı süreler değilse bu gecikme durumu, önerdiğiniz iki karttan birini alabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Benim anakart ddr2 ekran kartı r7 240 ddr3 ilk açtığımda monitöre görüntü 10 dk sonra geliyor bahsettiğim olay bu. Önerdiğim iki karttan R7 250 daha iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok teşekkürler arkadaşım. İyi akşamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.