Şimdi Ara

yeni ekran kartlı Pc Kilitlenme hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba elimde bir bilgisayar var ben bunu biraz güçlendirmek için gidip bir ekran kartı ve 2 gb ram aldım taktım biraz kullanmaya başladıktan sonra pc nin kilitlenmeye başladığını gördüm ve sürekli, kilitlenmeye başladı acaba sorun neyden kaynaklı olabilir uyumsuzluk mu / GÜÇ KAYNAĞI MI (250 WATT) / anakart mı (anakart biraz sorunlu ) / yoksa ısınıyor mu bir türlü çözemedim özellikle grafik gerektiren işlemlerde donuyor mesela video izlerken yada oyuna girer girmez gibi... işin garip tarafı bazen hiç sorun yaratmıyor bazen ise tamamen kitleniyor ne fare ne klavye çalışıyor sorun sizce ne olabilir

• güç kaynağın (power suply) çok düşük direk olarak power alın ayrıca aldığınız ramleri anakartınız desteklediğine emin olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

güç kaynağın (power suply) çok düşük direk olarak power alın ayrıca aldığınız ramleri anakartınız desteklediğine emin olun

Ram i alirken uyumlu oldugunu solediler ama guc kaynagi konusunda haklisiniz ben cede guc kaynagi yetersizligi daha agir basiyor gibi cevap icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.