Arkadaşlar komşuda vardı bi elektro ödünç aldım ondan internetten biraz bakıyorum.Şuan Pinhani-Beni Al ve White Stripes'in bi şarkısının introsunu çalıyorum (Gülmeyin 2 gün oldu gitarı alalı) Kolay şarkı önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Gitarı yeni aldıysan şarkı değil teknik kasmalısın. Alternate pickingden legatoya kadar uzunca bir yol var önünde.
Yukarıda dendiği gibi teknik kas evvelden. Alternate picking'i oturt, bol bol egzersiz yap parmaklarını alıştır. Şarkı çalmaya çalışırsan en baştan hevesin kırılır.
quote:
Orijinalden alıntı: Nemésis
Yukarıda dendiği gibi teknik kas evvelden. Alternate picking'i oturt, bol bol egzersiz yap parmaklarını alıştır. Şarkı çalmaya çalışırsan en baştan hevesin kırılır.
Tamam Emrecim öyle yaparız
quote:
Orijinalden alıntı: .Uğur.
quote:
Orijinalden alıntı: Nemésis
Tamam Emrecim öyle yaparız
Araştırmacı ol biraz.
caddelerde rüzgar
Path to Vanir
Kursa gitmeden öğrenilir mi elektrik gitar?
quote:
Orijinalden alıntı: akktwell
Kursa gitmeden öğrenilir mi elektrik gitar?
Çok güzelde öğreniliyor dostum video yapmışlar en ince ayrıntısına kadar anlatıyor yeni başlayanlar için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme