Şimdi Ara

YENİ ESKİYİ GETİR HD Yİ GÖTÜR KAMPANYASIYLA İLGİLİ!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar bende bu hd değiştir kampanyasıyla 15 gündür hd smarta geçmiş durumdayım bana cihazı alırken sadece sinema tv kanalları ve erotik kanallar kapalı olacak denmişti.buraya kadar herşey yolunda bir sorunyok. benim sorum şu şimdi cihazı aldığımızdan beri 3 tane yeni hd kanal eklendi. atv hd a haber hd ve movie plus hd. hepsi açık durumda benim merak ettiğim bundan sonrada taattüht süresince yeni eklenecek hd kanallar bizde açık durumdamı olacak bu değiştir kampanyasında verdikleriüyelik maxi paket + hd paket diye geçiyordu . birde trt hd yayını almakta ciddi sorunlar yaşıyoruz. yardımcı olacak kişiye teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabacan

merhabalar arkadaşlar bende bu hd değiştir kampanyasıyla 15 gündür hd smarta geçmiş durumdayım bana cihazı alırken sadece sinema tv kanalları ve erotik kanallar kapalı olacak denmişti.buraya kadar herşey yolunda bir sorunyok. benim sorum şu şimdi cihazı aldığımızdan beri 3 tane yeni hd kanal eklendi. atv hd a haber hd ve movie plus hd. hepsi açık durumda benim merak ettiğim bundan sonrada taattüht süresince yeni eklenecek hd kanallar bizde açık durumdamı olacak bu değiştir kampanyasında verdikleriüyelik maxi paket + hd paket diye geçiyordu . birde trt hd yayını almakta ciddi sorunlar yaşıyoruz. yardımcı olacak kişiye teşekkürler.

Merhabalar
    bende yaklaşık 15-20 gündür kullanıyorum ve kampnayadan yaralandım.
    kampanyada maxi paket + hd paket diyordu muhtemelen bu paketlere ilave ve eksiltmeler bize direkt yansıyacak.
    trt hd bende hiç göstermiyordu servisin 2 saat uraşıyla şimdi düzeldi benim çanktaymış problem ama forumda lnb yönünü değiştirip yapan arkadaşlarda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.