Şimdi Ara

Yeni ev için 2000-2500-TL'ye 46' ve üzeri hangi plazma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar forumun TV bölümünü neredeyse baştan sona okudum ama yine işin içinden çıkamadım...

Evleniyorum ve sonunda iş TV seçimine geldi :)

2000-TL - 2200-TL bütçem var, aşmak da istemiyorum,

TV'yi izleyeceğimiz mesafe küçük değil, o yüzden en az 46" ve üzeri, Plazma TV almak istiyorum...

Panasonic plazmalara çok baktım ve bana en mantıklısı TX-P46S20E geldi...

- Digitürk HD bağlanacak,
    - Şimdi değil ama PS3 bağlanacak,
    - Bi de Blu-Ray veya WDTV bağlamayı düşünüyorum.

haliyle asıl amacı digitürk aracılığı ile TV ve media oynatıcısı ile film izlemek olacak...

Siz ne düşünüyorsunuz?

Önerileri bekliyorum. Teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AU -- 17 Ekim 2010; 0:15:04 >

• Haftasonu alacağım...

Muhtemelen P46S20E.

Var mı başka bir önerisi olan?
  • Hocam plazmaları oyun oynamak için almak pek mantıklı değil . Sen LCD ye yönel istersen . Burn-in ve Retention sorunlarına bak istersen plazmaların
  • quote:

Orijinalden alıntı: AU

Haftasonu alacağım...

Muhtemelen P46S20E.

Var mı başka bir önerisi olan?

Fiyat belirtmişsiniz,alternatif Panasonic G20 yada V20 olur,oyun için alınmaz diyen arkadaşa ise katılmak mümkün değil,sebebi yeni nesil Panasonicklerde,görüntü işlemcileri oldukça yüksektir,Burnin olayı ise yok denecek kadar azdır,sebebi ise ürünlerde otomatik ekran yenileme var yani ekranda kanal logosu,iz v.s kalması çok zor !

Panasonic Plazmalara zaten (2010 serileri için eş değer ürün bulmak zor),pişman olmassınız !

Yeni Yuva kuruyorum demişsiniz,ALLAH c.c mutlu yaşatsın İnşaALLAH.

Saygılar
  • 46c650 bimekste 2500 tl.
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim :)

Bütçeyi birazcık indirmek zorunda kaldım. Malum eve masrafın sonu olmuyor arkadaşlar böyle yeni evlenirken...
    Bu arada oyun oynarken kullanacağım ama öyle çok da oyun oynanmayacak aslında...

Bu arada 2.160-TL'ye Vatan'da 46S20E var.

Bir de bir arkadaşım LG 50PK350 önerdi...

Ona ne diyorsunuz?

C650'ye de bakıyorum.
  • ben c650yi hele 46 olanını değişmem hiçbirine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C650 biraz pahalı geldi...

2100 TL'ye, Vatan Bilgisayar'dan Panasonic 46S20E aldım. Şimdilik güzel görünüyor, biraz daha detaylı inceleme kurcalam fırsatım olursa yazarım.

İlgi ve yardımlar için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhangazii

ben c650yi hele 46 olanını değişmem hiçbirine

ideal ürün diye buna derler bence.
  • quote:

Sevgili arkadaşlar forumun TV bölümünü neredeyse baştan sona okudum ama yine işin içinden çıkamadım...

Evleniyorum ve sonunda iş TV seçimine geldi :)

2000-TL - 2200-TL bütçem var, aşmak da istemiyorum,

TV'yi izleyeceğimiz mesafe küçük değil, o yüzden en az 46" ve üzeri, Plazma TV almak istiyorum...

Panasonic plazmalara çok baktım ve bana en mantıklısı TX-P46S20E geldi...

- Digitürk HD bağlanacak,
    - Şimdi değil ama PS3 bağlanacak,
    - Bi de Blu-Ray veya WDTV bağlamayı düşünüyorum.

haliyle asıl amacı digitürk aracılığı ile TV ve media oynatıcısı ile film izlemek olacak...

Siz ne düşünüyorsunuz?

Önerileri bekliyorum. Teşekkürler!

p42s20e kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim ss serisini tabi bütce yukarılara cıkarsa g serisi sonrası v serisi

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Fiyat belirtmişsiniz,alternatif Panasonic G20 yada V20 olur,oyun için alınmaz diyen arkadaşa ise katılmak mümkün değil,sebebi yeni nesil Panasonicklerde,görüntü işlemcileri oldukça yüksektir,Burnin olayı ise yok denecek kadar azdır,sebebi ise ürünlerde otomatik ekran yenileme var yani ekranda kanal logosu,iz v.s kalması çok zor !

Aldıktan 3 hafta sonra burn - in ' le karşılaştım ... Uyarımı yapmak istedim .Yine de oyun için plazma alınmaması kanaatindeyim . Tabi ki gerisi size kalmış , iyi günler dilerim .
  • Panasonic 46S20E'yi aldık, çok memnunuz. Yaklaşık 2 ay oldu ve hiçbir sorunla karşılaşmadık, görüntü kalitesi, kullanımı çok başarılı.
  • quote:

Panasonic 46S20E'yi aldık, çok memnunuz. Yaklaşık 2 ay oldu ve hiçbir sorunla karşılaşmadık, görüntü kalitesi, kullanımı çok başarılı.

Önce evliliğiniz sonra Paneliniz hayırlı olsun.
    İzlenimlerinizi, özellikle SD yayındaki performansını +ve - lerini söylerseniz benim için iyi olur.
    Teşekkürler
  • ben 46g20e fiyat dususunu bekliyorum bu tv de guzel fiyatını sonuna kadar hakkediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.