Arkadaşlar yeni eve kombi alma arifesinde sizlerinde yorumlarını bekliyorum, ev stüdyo mutfak ,2 oda 70m'2 kuzey cephe ve batı cephe kat ;düz giriş , dışı ısı yalıtımlı, camlar çift cam, bütçe kısıtım 1000 tl ,
kombi mutfakta olucak ve stüdyo olucagı icin sessiz olması
gerekli sonuçta salon ile arasında duvar yok yoğuşmalıda su gideri sorun yaratabilecegi
vede fiyat aralığıma uygun olmadıgı icin düşünmüyorum bu bilgiler doğrultusunda tavsiyelerinizi bekliyorum ... oda termostatı taktırmayıda düsünüyorum tasarruf açısından onun extra külfeti ne olur ve önericeginiz kombi ile uyumluluğu gereklidir.
Marka konusunda ariston kullanıp memnun olanlar var aristondan da model tercihlerinizide paylaşırsanız sevinirim Şimdiden cevaplar için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Logitech84
Arkadaşlar yeni eve kombi alma arifesinde sizlerinde yorumlarını bekliyorum, ev stüdyo mutfak ,2 oda 70m'2 kuzey cephe ve batı cephe kat ;düz giriş , dışı ısı yalıtımlı, camlar çift cam, bütçe kısıtım 1000 tl ,
kombi mutfakta olucak ve stüdyo olucagı icin sessiz olması
gerekli sonuçta salon ile arasında duvar yok yoğuşmalıda su gideri sorun yaratabilecegi
vede fiyat aralığıma uygun olmadıgı icin düşünmüyorum bu bilgiler doğrultusunda tavsiyelerinizi bekliyorum ... oda termostatı taktırmayıda düsünüyorum tasarruf açısından onun extra külfeti ne olur ve önericeginiz kombi ile uyumluluğu gereklidir.
Marka konusunda ariston kullanıp memnun olanlar var aristondan da model tercihlerinizide paylaşırsanız sevinirim Şimdiden cevaplar için teşekkürler
eviniz yalıtımlı kesinlikle f/p premix yoğuşmalı kombi alın aynı uygulamayı birçok dairede yaptırdım örneğin 1+1 stüdyo daireye premix yoğuşmalı baymak duo tec taktırdım.cihaz tam yoğuşmalı ve sessiz tam yoğuşmalı baymak falke condense ve baymak duo tec öneririm,alternatif olarak ariston'dan (tam yoğuşmalı) premix yoğuşmalı ariston clas premium evo ve ariston genus premium evo öneririm.önerdiğim kombilerin hepsi premix yoğuşmalı ve sessizdir oda termostatı taktırmayı düşünüyorsanız ariston'dan sensys modülasyonlu oda kumandası ve bus bridge net modülasyonlu oda kumandası öneririm.baymak için siemens rev serisinden OT
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme